Am aflat... Si imi place si combinatia da criza asta bate'o vina imi tot spune intruna sa narunc banii pe fereastra. Asa ca... bradutu meu nu va respecta"moda" da am si eu pe acolo un glob argintiiu un glob rosu si varfu e argintiu
deci, se asorteaza cat de cat![]()
Si ce relevanta are? De ce trebuie sa fim " papagali " si sa mergem " pe moda "? sau tu ce faci? iti decorezi bradul apoi il iei in brate si iesi cu el pe strada, asa demonstrativ, asteptind cumva elogiile trecatorilor?
Cum deja mi-am " facut " bradul, si am ales albastru /argintiu, uite ca nu sint la moda! Asa am avut eu chef si placere anul acesta! Totusi, pentru restul decoratiunilor de prin casa am folosit rosu/ auriu.
Concluzia? Ma lasa rece moda ( recomand si altora!) conteaza efectul si satisfactia personala.
Ma gindeam ca sintem oameni cu personalitati diferite si nu papagali, roboti...
Sarbatori linistite si fericite in jurul bradului, indiferent de podoabele lui!, si alaturi de cei dragi!
Eu il combin cu argintiu si albastru, nu-mi place rosul pare ca bradul este pe stop
Aceasta moda este o tampenie comerciala. Normal ca se schimba in fiecare an culorile, pentru ca altfel ai folosi ani la rand aceleasi globuri, astfel incat vanzarile comerciantilor ar scadea drastic.
E foarte draguta combinatia, dar din cauza crizei am incercat sa mai reduc cheltuielile si am facut bradul impreuna cu familia cu globurile pe care le aveam in pod(de toate culorile)
Si pot sa spun ca a iesit minunat, nu modern dar minunat pentru ca l-am facut toti, impreuna.
XOXO
Da sigur am aflat, dar la stiri zicea ca nici bradul cu toate culorile n-a iesit di moda(in fine na nu stiu cum sa ma exprim, dar intelegeti voi)
. Craciun fericit! Sa fiti sanatosi si bucurosi! Sa aveti de toate si sa nu aveti suparari chiar daca e criza si o ducem mai greu va doresc numai bine!
melittlelioness întreabă: