| Stefania a întrebat:

Din prima va spun ca dau >fundita`:d

Răspuns Câştigător
| Woofy a răspuns:

Dc nu incerci sa tai multe inimioare multicolore sau poate doar rosii si sa le lipesti pe un perete pe toate si in ele ai putea pune o poze cu prietenii dai sau nu stiu ceva care iti place tiehappy
sau daca te`ar lasa mama ta ai putea desena direct pe peretehee hee. eu asa am si e super:X
sper ca te-am ajutat:*:*

10 răspunsuri:
| Woofy a răspuns:

Sau poti sa ti-o faci in culoarea ta favorita. Dar cel mai bine ar fi in culori vii.Ai putea sa faci in mai multe culori. Poti sa-ti pictezi peretii cu niste chestii care iti vin in cap.Ai putea sa pui mana in vopsea si sa iti pui palma pe pereti, astfel iti ramane amprenta. Poti sa iti pui multe flori, daca iti plac. Poti avea un tavan care sa imite la perfectie cerul, si chiar sa reglezi lumina din spatele "cerului" pentru a avea un rasarit, un apus, lumina de zi si de noapte.Acum,depinde si de gusturile tale.

Eu sper ca din ideile pe care ti le-am dat macar una sa-ti placahappy

| Woofy a răspuns:

Ma bucur ca te-am ajutat:*
>big grin

| larya234 a răspuns:

O veverita de culoare mov, o floare, fa orice-ti trece prn cap! fii creativa bafta!

| Stefania explică:

@Woofy wow`love struck

Mi-ai dat o idee `happy

De ce sa nu scot de pe net inimioare si sa le decupez si le pun cu capsa pe perdea`love struck

| alyvaly a răspuns:

Pai fa un colage de poze cu tine si prietenii cu familia cu iubitu in forma de inima de stea de cerc ce iti place tie mai mult deseneaza langa ele

| denizza0306 a răspuns:

Pai uite prrima poza arata chiar super si este si cu roz

http://casa.acasa.ro/......-8559.html

sau ai putea ultima imagine dar sa o colorezi cu mov pentru merge foarte bine cu roz

http://homedecorations.biz/ro/bomobob-art-giveaway/

sau poti incerca trandafirul acesta dar tot pe mov

http://www.google.ro/......tp?/imgres r:16, s:103&biw=1280&bih=610

SPER SA ITI PLACA :*

| LoOvE a răspuns:

Buna! Iti poti cumpara vopsea si pensula si apoi poti face ce vrei.

-poti desena o floare(maci, lalele)

-Tablourile asezate pe pereti puternic colorati, "tempereaza" nuanta si din punct de vedere opic par mai putin dominanti. In general regula de baza este: micile trucuri produc efecte mari!

P. S= cumpara-ti de la orice magazin si librarie fluturasi si apoi ii poti pune in ate si ii afati pe perti cu ajutorul unui cui, arata super, asa am eu

Te pup! Ciaw!

| LoOvE a răspuns:

Buna! Iti poti cumpara vopsea si pensula si apoi poti face ce vrei.

-poti desena o floare(maci, lalele)

-Tablourile asezate pe pereti puternic colorati, "tempereaza" nuanta si din punct de vedere opic par mai putin dominanti. In general regula de baza este: micile trucuri produc efecte mari!

P. S= cumpara-ti de la orice magazin si librarie fluturasi si apoi ii poti pune in ate si ii afati pe perti cu ajutorul unui cui, arata super, asa am eu

Te pup! Ciaw!

wave

| IO.oanaa <3 a răspuns:

Si eu anul trecut cand mi-am facut camera am vrut sa o decorez cu ceva facut de mine, gen do it yourself. Asa ca, mi-am pus pe un perete un polistiren ( roz, se gasesc de cumparat pe diferite culori care crezi ca se potriveste cu camera ta ) si am scris pe el impreuna cu niste prieteni, cu markare colorate versuri care ne plac din melodii si am lipit poze cu artisti preferati. Eu zic ca e o idee buna. La mine pe perete arata f bine. :)
Poti de asemenea sa mai faci ceva gen http://cpwm.imageg.net/graphics/product_images/pCPWM-6399378v300x300.jpg si sa o atarni undeva pe un perete. Am tot vazut prin filme inscriptia asta si mi se pare interesanta si in acelasi timp optimista.
Sper ca ti-am dat cateva idei bune si ca te-am ajutat! :* Spor la decorarea camerei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde. vrei ceva colorat? incearca sa pictezi sau sa lipesti ceva pe usa... poti sa scrii pe pereti.citate care iti plac sau ceva original... poti sa iti umplii peretii cu postere si desene facute de tine pe coli. poti pune multe poze(un perete de poze ca in filme)

eu-s mai ciudata...laughing

Întrebări similare