Ce-s alea casi? In primul rind spune clar ce doresti sa stii apoi poate te putem ajuta cumva.Eu sincer habar nu am ces alea casi? Cauti cas de oaie adica brinza sau ce mai exact?
Iti faci singura ce plan doresti pe hirtie.Si mai ceri si de la altii alte planuri cum vad ei, dupa care alegi ce iti place sau ce e mai aproape de preferintele tale.Niciodata undeva nu gasesti casa dorita de tine, pentru ca fiecare arhitect sau cine face acele planuri le face cum vede el situatia, ori cum ii place lui. Apoi tine de ce bani ai, de ce loc ai unde doresti sa amplasezi acea casa. Uite mie de exemplu imi plac casele simple, fara multe briz brizuri cu acoperisul cit mai simplu si efficient.La fel si inauntru eu am nevoie de spatiu nu de mai stiu eu ce alte designuri care nu te ajuta la nimic, adica care nu-ti sint utile.Imi plac casele la austrieci cel putin in ce priveste acoperisul.Acoperisul casei in 2 pante cu pantele lateral si fata spate balcon unde asezi flori si ce mai dorresti, iar in pod daca nu este cu etaj faci o camera imensa pentru stiu si eu vara, chestii de genul asta.Asa siteuri unde sa vezi nu stiu, insa cum am spus tu iti faci planul casei asa cum crezi tu. Uite idei. Faci living sau camera de zi cum se spune acolo, faci fiecare camera cu baia ei si cu closet, adica dulap tot din zid ori cu usi care culiseaza ori walk in, adica un closet mare cu usa in care intri cu rafturi pentru haine pantofi bla bla.In camera ramine doar patul ceva noptiere si poate un fotoliu daca e, tv pe perete ceva tablouri. Bucataria deschita total undeva in living in partea opusa intrarii.Parfum iese. Apoi iti faci spalator, baie de serviciu si cam asta e in mare.E simplu faci tu pe hirtie asa diverse modele pina iti iese ceva sa iti placa.Scuze ca am fost nitel rautacios in mesajul anterior.Bafta orice faci.
Modele de case gasesti pe tot netul, unele dragute si aici:
http://www.casamea.ro/casa/prezentari-case-73/
ella_6166 întreabă: