| alexandra_8635 a întrebat:

Buna sunt aexandra sunt casatorita si mi-am inchet studiile nu am fost a facultate si mi-a parut rau eu am crezut ca aceasta decizie a fost una buna sa imi inchei studiie. voi ce credeti a fost o idee buna?

5 răspunsuri:
| carpediem a răspuns:

Naspa'. Nu ai incheiat nimic, ai abandonat. Incheiat se spune de obicei dupa absolvire. Multi se pot casatorii, dar nu multi termina o facultate, desi nu cred ca ai fi terminat-o, nici la particular!( a se vedea KGS). Oricum e alegerea beton, ca ai fi incurcat pe altii, asa...

| Minks a răspuns:

Ai ucis limba romana. Se vede ca nu ai continuat studiile. Dupa cum scrii ai ramas pe la clasa a 2a.

| AdySnaP a răspuns:

Ma daca stii sa vorbesti si sa numeri bani ce iti mai trebuie scoala?

| tomita2011tomi a răspuns:

Esti fericita cu sotul tau? da? nu mai avea regrete fetito,poti obtine sucese fara a avea facultate si studi superioare, toate vin de la D-zeu, sanatate sa ai restul vin de la sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu botul ala pe care il afisezi in avatar vei dobandi nemurirea... pe Centura! Crezi ca esti mai speciala daca pozezi ca o ciocanitoare?
Esti o femeie frumoasa, asa ca nu este cazul sa afisezi poze care te dezavantajeaza, crede-ma. Cat despre gramatica... mai ai mult de lucrat. Da-le dracu' de studii superioare si pune mana pe chestiile de baza!
P.P. Pune si tu o poza care arata cat de naturala estiwinking