| WinniePooh a întrebat:

Cat de eficiente sunt de fapt filtrele de apa? Daca te iei dupa reclamele de pe internet se pare ca transforma robinetul de Bucuresti in izvor de munte. Mi se pare absurd dar n-am incercat niciodata. Cel putin curata apa de toxine si de ce se mai gaseste prin apa noastra 'potabila' sau e mai mult o chestie de fite? Ma refer la un filtru de calitate.

3 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Pana acu 20 de ani, 2 milioane de bucuresteni au baut apa de la robinet fara probleme. Acum probabil sunt ceva mai putini, dar totusi peste 1 milion. Apa de la retea este verificata de mai multe ori pe zi, in puncte diferite, o data de regia de apa, o data de DSV, spre deosebire de apa plata, care este dusa la analize cel mult o data pe an.
De ce ti se pare ca ar fi asa mare nevoie de un filtru?
Eu unul nu am incredere in astfel de filtre. E ok cat sunt noi, dar dupa cateva zile, ele aduna mizerii si colcaie de bacterii, deci nu cred ca sunt chiar atat de eficiente.

| CARMENCITA a răspuns:

Sunt bune.Are o cunostinta.Cand a scos filtru era pe el o mazga groaznica, ce a filtrat aparatul.Apa de la robinet din tara nu e potabila. Daca ai bani cumpara-ti filtru.

| Bonda_Ionel_1960 a răspuns:

Nu folossc filtru de apa. Bani rispiti.