| ancootza a întrebat:

Ce este familia?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Este o instituie lasata de Dumnezeu, o unire a doi oameni, printr-un angajament de viata, o promisiune, un legamant sacru in cadrul casniciei.

69 răspunsuri:
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este grupul din care faci parte in care poti avea incredere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai mare fericire pentru om este familia. Fara familie viata nu ar avea sens.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Familia reprezinta cel mai mic grup social format din mama, tata, copii si rude apropiate ale acestora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Familia...este intr-adevar ceea ce au descris alti mai jos. dar poate doar pentru unii pentru unii nu inseamna acelasi lucru, depinde, spre exemplu eu n-am familie, am mama am tata am sora. dar nu stiu ce insemna dragostea familiei, sprijinul ei, fericirea ei, nu stiu ce inseamna aceste lucruri deoarece nu le-am simtit niciodata. Din pacate in ziua de azi, pentru om banii conteaza foarte mult si de multe ori ei chiar reusesc sa strice o familie.Pentru mine chiar daca ei sunt esentiali pentru a traii in ziua de azi in acelasi timp sunt si cei mai mari dusmani ai mei.Deoarece iei(banii)mi-au destramat familia, mi-au distrus fericirea, viata, tot ceea ce aveam mai scump. Ei sau mai bine zis influenta lor si,, foamea" pentru ei, au reusit sa ma faca nefericita, chiar daca am putine persoane care ma iubesc, dar atata timp cat ei sunt prezenti in viata noastra, eu voi fi mereu nefericita. Asa ca draga mea. daca ai o familie si ai de ce sa te bucuri, profita din plin si nu te lasa sa fi sluga baniilor ptca eu nu-ti aduc fericirie. Ai grija!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este totul, este dragoste, intelegere si sustinere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Familia este ceva super nu o pot spune prin cuvinte dar sa stiti ca cel mai pretios lucru in lumea asta este familia apoi rudele si prietenii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

FAMILIA. daca nu ar fi familia nu ar exista copii, nu ar exista oameni adulti,. si nu sar inmulti...

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Familia este locul in care ai parte de ingrijire morala si spirituala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este iubirea care nu are sfirsit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Date dracu prosa ce esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este respectul reciproc unul fata de altul si dragostea ce nu trebuie sa dispara niciodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Familia este un lucru sfint pentu toti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca familia este un punct de sprijin ce te ajuta sa treci peste momentele grele, oricat de grea sau rea ar putea fi sutiatia, sa te sprijine si sa iti spuna ca este bine si ce este rau. Orice parinte face totul ca copii sai sa fie fericiti dar mai ales sanatosi...axact asa cum au facut parinti mei...in special mama mea care reprezinta jumatate din inima pentru mine. Dar mai ales familia este cel mai de pret lucru pe care il poate avea cineva. Iar pentru mine familia este pe primul loc in inima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Familia ar trebui sa fie "lumea" ta personala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un grup de oameni fericiti! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai fam este celula de baza asocietatii ce consta in casatoria a unui om cu a unei femei prin copii si bunavointa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cuibusorul tutoror secretelor, buchetul dragostei, a tuturor implinirilor, coltishorul necazurilor si floarea fericirilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Familia este forma sociala de baza,, intemeiata pe casatorie si care din sot, sotie si descendentii acestora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca familia este ceva sfant pe acest pamint mare si frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Familia este un suflet mare, alcatuit din doua inimi pereche ce se iubesc la infinit. cheia familiei unite este respectul, stima si adevarul. aceste aspecte fac cuplul mai puternic, mai plin de pofta vietii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Familia este forma sociala de baza, intemeiata pe casatorie si care consta din sot, sotie si descendentii acestora.happy

| ROXANA_5279 a răspuns:

Familia este grupul format din mama, tata si copii

| Ioana6666 a răspuns:

Familia este forma sociala de baza, întemeiata pe căsătorie și care consta în soț, soție și descendenți acestora.

| TPUpedia a răspuns:

FAMILIA este o forma sociala de baza, realizata prin casatorie sau concubinaj neformal, care uneste pe soti (parinti) si pe descendentii acestora (copiii necasatoriti).

| Razvan66 a răspuns:

Familia este forma sociala de baza, intemeiata pe casatorie si care consta in sot, sotie si descendentii acestora.Asta ar trebui sa fie cel mai bun raspuns tongue