Este o instituie lasata de Dumnezeu, o unire a doi oameni, printr-un angajament de viata, o promisiune, un legamant sacru in cadrul casniciei.
Familia este forma sociala de baza, intemeiata pe casatorie si care consta din sot, sotie si descendentii acestora.
O familie este atunci knd acestia te ajuta sa treci peste momentele grele,sa te sprijine si sa te indrume in viata.sa iti spune ce e bine si ce e rau.knd o simti toate astea k le ai plus dragostea si caldura din partea lor atunci esti intr-o familie.
O familie este atunci cand acestia te ajuta sa treci peste momentele grele, sa te sprijine si sa te indrume in viata.sa iti spune ce e bine si ce e rau.cand o simti toate astea k le ai plus dragostea si caldura din partea lor atunci esti intr-o familie.
Miau placut toate raspunsurile, da o familie este aceea care ne sustine, ne dau sfaturi, si de unde avem parte de caldura si dragoste dar la mine mama mea e plecata la italia de 7 ani si stau numa cu tata si nuprea stiu ce e dragostea de mama eu acum am 15 ani
Familia este tot cei mai skump de pe acest pamint,
stiind sa-ti iubesti, aperi, sustii, ajunti, respecti parinti, la timpul cind o sa ajungi tu parinte asa si copilul tau se va comporta cu tine, de aceea iubesteti familia si da un exemplu pentru toti cei din jur.
Familia este mediul în care venim pe lume, ne dezvoltăm şi la rândul nostru ne formăm o altă familie. Este locul unde găsim înţelegere, linişte şi soluţii la problemele care ne frământă. Cu condiţia ca în familie să existe comunicare, respect şi iubire.
Este o instituie lasata de Dumnezeu, o unire a doi oameni, printr-un angajament de viata, o promisiune, un legamant sacru in cadrul casniciei.