| ancootza a întrebat:

Ce este familia?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Este o instituie lasata de Dumnezeu, o unire a doi oameni, printr-un angajament de viata, o promisiune, un legamant sacru in cadrul casniciei.

69 răspunsuri:
| Razvan66 a răspuns:

Familia este forma sociala de baza, intemeiata pe casatorie si care consta din sot, sotie si descendentii acestora.

| cparleala a răspuns:

O familie este atunci knd acestia te ajuta sa treci peste momentele grele,sa te sprijine si sa te indrume in viata.sa iti spune ce e bine si ce e rau.knd o simti toate astea k le ai plus dragostea si caldura din partea lor atunci esti intr-o familie.

| cparleala a răspuns:

O familie este atunci cand acestia te ajuta sa treci peste momentele grele, sa te sprijine si sa te indrume in viata.sa iti spune ce e bine si ce e rau.cand o simti toate astea k le ai plus dragostea si caldura din partea lor atunci esti intr-o familie.

| ana1curnic a răspuns:

Miau placut toate raspunsurile, da o familie este aceea care ne sustine, ne dau sfaturi, si de unde avem parte de caldura si dragoste dar la mine mama mea e plecata la italia de 7 ani si stau numa cu tata si nuprea stiu ce e dragostea de mama eu acum am 15 ani

| ana1curnic a răspuns:

Familia este tot cei mai skump de pe acest pamint,
stiind sa-ti iubesti, aperi, sustii, ajunti, respecti parinti, la timpul cind o sa ajungi tu parinte asa si copilul tau se va comporta cu tine, de aceea iubesteti familia si da un exemplu pentru toti cei din jur.

| aurarusu a răspuns:

Familia este un grup de oameni uniti printr-o relatie

| Nogai_Doinita_1997 a răspuns:

Familia este mediul în care venim pe lume, ne dezvoltăm şi la rândul nostru ne formăm o altă familie. Este locul unde găsim înţelegere, linişte şi soluţii la problemele care ne frământă. Cu condiţia ca în familie să existe comunicare, respect şi iubire.

| Fabiana_Maria_1995 a răspuns:

Este o instituie lasata de Dumnezeu, o unire a doi oameni, printr-un angajament de viata, o promisiune, un legamant sacru in cadrul casniciei.

| Фуфик a răspuns:

Este un cubusor de secrete mii si mii