| Emilia543 a întrebat:

Ce invata kopilul in primul si in primul rind cand merge la scoala?

Răspuns Câştigător
| Ghost_1336 a răspuns:

Ce n-ai invatat tu...limba romana.

9 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna dimi, pai ce ai invatat si tu, s-au nu esti la scoala?thinking la scoala se invata primele notiuni, care fara aceste doua mari notiuni, nu poti fi un om in viata, arta de a stii sa scrii si sa citesti, apoi restul vine de-la sine papusica micawinking app dar tu ce ai invatat la scoala?:d

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

In primul rand invata notiunile elementare de comportament si educatie : salutul, cum sa se prezinte, etc.Mai apoi, notiuni de igiena, cum sa traverseze strada, pozitia in banca, unde se afla scoala sa... Va invata cantecele, jocuri educative si va face desene, dupa aceea se va trece la liniute!

| Siracuzia a răspuns:

Invata sa scrie litera c in loc de ca...

| Iahimder a răspuns:

Copilul, in mod normal se scrie cu litera c, in fine poate s-au schimbat multe de cand am terminat cu scoala. Invata notiunile elementare : numaratul, alfabetul, integrarea in cadrul clasei. Depinde insa foarte mult si de educatia primita inainte de a intra la scoala. Succes

| PinkPanther a răspuns:

Pai...in primul si primul rand sa nu scrie ca tine, asta ar trebui sa fie un stimulent destul de puternic

| AiEnmaa a răspuns:

Nu stiu poate numele lui de familie.Stiu ca suna ciudat da eu pana sa merg la scoala nu am stiut numele meu de familie.

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Sa scrie, sa citeasca. ceea ce tu ai pierdut

| ionutz0116 a răspuns:

In primul rand invada sa dea " Buna ziua! " apoi invata sa scrie " copilul " cu litera " C " nu cu " K "

| Razvanus a răspuns:

Hmm happy cred ca intai invata literele sau cifrele daca nu vezi u de la alti bfy happy