| Mayar a întrebat:

Ce preferi? Negru, Gri sau Alb la :

1. haine
2. camere[pereti, incaperi]
3.mobilier
4.covoare/tapiterii
5.accesorii

[Stiu ca nu traiesti doar in non-culori, dar daca ar fi sa alegi, ce ai alege? Daca nu poti sa alegi, abine-te de la raspuns pe langa subiect!]

Răspuns Câştigător
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Hainele sa fie gri sau albe, si negru imi place, dar cum eu am tenul alb imi sta aiurea. Peretii, la fel, albi sau gri, mobilierul negru, iar covoarele si accesoriile sa fie in toate cele trei non-culori.

17 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Negru.

| William a răspuns:

1- negru, gri si alb.
2- alb.
3- alb.
4- alta culoare.

| AirănMeidăn a răspuns:

1. alb si negru
2. alb
3. alb
4. gri
5. negru

| Croampa a răspuns:

Negru peste tot, sau mai bine spus dark...

| FemeiaPisică a răspuns:

Negru : mobilier
Gri : accesorii şi covoare/tapiţerii
Alb : haine şi camere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1 si 5 - Negru
2, 3 si 4 -Alb

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haine: cu siguranta gri.
Camere: alb.
Covoare si nu stiu ce-s alea tapiterii mi-i lene sa mai caut pe dl gugal miau: cred ca tot alb.
Accesorii: negru, desigur.

| Mayar explică (pentru anonim_4396):

Partea tapițată a unei mobile. De exemplu canapea, scaun, fotoliu - partea aceea de material si cu matrial!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mayar):

Canapea/scaun/fotoliu - cred ca tot negru thinking, sau nu stiu, oricum as da-o ar arata incaperea cam fada si lipsita de viata cu doar 3 culori, si neutre, culmea laughing.

Casa Familei Addams arata destul de incantatoare, chiar si cu putine culori. :->

Da, dar asta datorita mai mult si a personajelor.Ei au dat un nou inteles expresiei,, dark", unul epic tongue.

Si i-au facut pe oameni sa nu respinga din prima aceste culori.

Stilul gotic in culori se traduce prin culori reci si moarte.Si nelipsitul negru, care cica n-ar fi culoare (dar cui ii pasa?).
Sincer, trebuie sa si ai o inclinatie spre asa ceva sa vrei.

Sau depinde de stare/dispozitie. Tu ai poza cu alb negru si gri la avatar :->

Se numesc poze alb-negru, si chiar dau bine ambele in contrast, dand o nota de artistic, in poze si filme.Dar desigur, nu toate pozele alb-negru pot reda in mod neaparat aceasta nota, depinde si de continutul imag., ceea ce exprima, unghiul din care sunt realizate, expresiile (in caz ca sunt) s.a.m.d.

| Țoglă a răspuns:

Haine=negru
Camere=alb,cum să pui negru?
Mobilier=Negru
Covoare=Gri
Accesorii=Negru

| Mayar explică (pentru Țoglă):

La familia Addams negru ar fi fost perfect! Iar dupa, au mai aparut si altii cu astfel de gusturihee hee