Hainele sa fie gri sau albe, si negru imi place, dar cum eu am tenul alb imi sta aiurea. Peretii, la fel, albi sau gri, mobilierul negru, iar covoarele si accesoriile sa fie in toate cele trei non-culori.
Negru : mobilier
Gri : accesorii şi covoare/tapiţerii
Alb : haine şi camere
Haine: cu siguranta gri.
Camere: alb.
Covoare si nu stiu ce-s alea tapiterii mi-i lene sa mai caut pe dl gugal miau: cred ca tot alb.
Accesorii: negru, desigur.
Partea tapițată a unei mobile. De exemplu canapea, scaun, fotoliu - partea aceea de material si cu matrial!
Canapea/scaun/fotoliu - cred ca tot negru
, sau nu stiu, oricum as da-o ar arata incaperea cam fada si lipsita de viata cu doar 3 culori, si neutre, culmea
.
Casa Familei Addams arata destul de incantatoare, chiar si cu putine culori. :->
Da, dar asta datorita mai mult si a personajelor.Ei au dat un nou inteles expresiei,, dark", unul epic
.
Si i-au facut pe oameni sa nu respinga din prima aceste culori.
Stilul gotic in culori se traduce prin culori reci si moarte.Si nelipsitul negru, care cica n-ar fi culoare (dar cui ii pasa?).
Sincer, trebuie sa si ai o inclinatie spre asa ceva sa vrei.
Sau depinde de stare/dispozitie. Tu ai poza cu alb negru si gri la avatar :->
Se numesc poze alb-negru, si chiar dau bine ambele in contrast, dand o nota de artistic, in poze si filme.Dar desigur, nu toate pozele alb-negru pot reda in mod neaparat aceasta nota, depinde si de continutul imag., ceea ce exprima, unghiul din care sunt realizate, expresiile (in caz ca sunt) s.a.m.d.
Haine=negru
Camere=alb,cum să pui negru?
Mobilier=Negru
Covoare=Gri
Accesorii=Negru