| entzückendesKätzchen a întrebat:

Ce sa fac sa nu mai fiu creata? fara placa

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| cosandree a răspuns:

Eista tratamente speciale, care vor face sa ai parul drept, fara placa.Te poti duce la un salon sa intrebi daca au asa ceva, dar iti dau un sfat, iti distrugi si parul si atunci cand il vei avea drept vei dori sa il ai cret. Uita-te in oglinga si vezi cat de bine iti sta creata, altele te invidiaza pentru parul tau. Te va costa bani dar iti vei distruge si firul cu ocazia indreptarii permanente. Bafta.

| eu_5525 a răspuns:

Pai.ai putea sa incerci un sampon, balsam pentru indreptarea parului.bine inteles ca nu st atat de eficiente ca placa de exemplu, dar totul depinde de parul tau.

| alexandra_7957 a răspuns:

Ce spui de perie si uscator de par?
atunci cand ai parul ud, piaptana-l cu peria, atunci se modeleaza, adica se indreapta, si cand il usuci dai cu peria in timp ce il usuci.

| UnZambetPentruToti a răspuns:

Nu prea stiu .

| Sayoko a răspuns:

Pai cu altceva n`ai cum sa te faci decat cu placa chiar daca nu e buna

| MadQueen a răspuns:

Nu ai ce sa i faci. Daca te-ai nascut cu el cret nu exista alta solutie in afara de placa de par.

| IoanaTempah a răspuns:

Te tunzi 0.winking

| darrio2007 a răspuns:

Fa-te cheala.

| Ralucaaaaa008 a răspuns:

Era inainte la Avon sampon pentru par drept si matasos. Acu nu stiu. Sau cu feonul.dar e mai greu. Alte idei nu am. Si eu am problema asta cu parul crethee hee

| TheRealAnoyingOrange a răspuns:

Mdaa tunde-te dar metoda merge la baieti straight face

| Dydy112 a răspuns:

Eu zic sa ramai asa, eu intotdeauna mi-am dorit parul cret, deci ramai asa e cel mai bine

| Josh a răspuns:

In caz de nu vrei sa-ti iei placa pentru ca costa iti recomand sa-ti iei. Pentru ca exista tratamente pentru a face parul drept dar mult mai scumpe decat o placa asa ca placa ar fi singura solutie happy Iti recomand Philips sau Remington big grin

| Pirkko a răspuns:

Nu stiu dar incerc sa inteleg care poate fi legatura intre rubrica Casa & gradina si parul tau. Varza creata?

caramela
| caramela a răspuns:

Buna draga meahappy de ce toti care au parul cret vor sa il aiba lins, si invers? ar trebui sa te simti o norocoasa ca Dumnezeu ti-a dat o podoaba capilara frumoasa si creata, altii decurg la fel si fel de tertipuri pentru a avea un par cretlove strucklove struck bucurate ca esti naturala si nu ai imbacsit parul cu fel de fel de chimicale pentru a fi cret...o zi bunahappywave