Buna Simona![]()
e o tema pentru scoala?
normal ca florile merita sa fie considerate un bun al nostru/ merita sa fie respecte si de aceia trebuie sa traiasca alaturi de noi..de multe ori o floare te scoate din multe belele.
O frumoasa zi sa ai![]()
PS! se zice cei care nu indragesc florile, nici copiii nu ii sunt dragi..si sa stii ca este adevarat.
Daca crezi ca un pictor ce are ca subiect de pictat florile le considera a fi simple buruieni, atunci, da, sunt buruieni ce trebuiesc distruse, insa a tita timp cit exista oameni care stau ore in sir sa le redea in vreun mod frumusetea, eu cred ca sunt fiinte ce merita sa traiasca, pentru ca ele ne fac viata mai frumoasa, in special ale femeilor.
Poate ca sotia mea ti-ar da un raspuns mai transant, ea, care vede chiar si in florile buruienilor ceva frumos...
O floare nu este o buruiană.
trebuie să trăiască se ne încânte cu frumuseţea şi mirosul ei.
Intotdeauna am socotit florile ca pe niste fiinte vii, care trebuiesc ocrotite si ingrijite.
B. O fiinta ce merita sa traiasca, si ele au suflet. Niciodata nu v-ati gandit cum ar fi sa fim noi in locul plantelor?
B. O fiinta ce merita sa traiasca, pentru ca si plantele au suflet... Nu v-ati gandit cum ar fi sa fim noi in locul plantelor pe care le distrugem zi de zi?