anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pastrezi trandafirii dupa ce s-au uscat?

Răspuns Câştigător
| cely a răspuns:

Cu coditele in sus, de preferat agatati

19 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

Intr-o vaza, intr-o vitrina cel mai bine feriti de praf.

Anna
| Anna a răspuns:

Poti sa-i agati undeva pe perete sau sa-i pui intr-o vaza frumosahappy

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Pune-i intre filele unei carti...peste 10 ani tot o sa le aiwinking

Bula
| Bula a răspuns:

Prima data sufl-o cu lac incolor, sa fie protejat!

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Daca vrei sa-i tii presati trebuie sa ii presezi cand inca nu sunt uscati. Daca vrei sa-i tii uscati - atunci nu trebuie sa-i tii in apa ci sa-i legi cu capul in jos si sa-i lasi sa se usuce asa - isi vor pastra culoarea si vor si drepti. Totusi sa stii ca pastrati uscati aduna mult praf. O sa tina o perioada, mai ales daca sunt protejati de o vitrina cu geam. La fel se pot utiliza in aranjamente stil ikebana - impreuna cu alte flori uscate sau fire de grau uscat.

| bubu_7778 a răspuns:

Eu ii pastrez intr-o vaza destul de incapatoare insa cu tot efortul de a nu se depunde praful, tot se mai aseaza intre petale sad

eileen
| eileen a răspuns:

Le rupi petalele si le pui intr-un vas ornamental. Vor da un miros foarte frumos incaperii. Sau pune petalele intre foile cartilor.

| emiliagrosu a răspuns:

Ca sa se usuce frumos, trandafirii trebuie sa fie agatati cu floarea in jos, de codita, timp de mai multe saptamani. Este bine sa nu ii lase sa paleasca de tot inainte sa ii pui la uscat. Nu vreau sa ma contrazic cu nimeni, insa din experienta lunga de ani de zile de uscat si pastrat trandafiri, iti pot garanta ca nu isi pastreaza culoarea decat cei rosii...cat de cat...chiar si ei se schimba la culoare. Eu sunt innebunita dupa trandafiri galbeni si nu raman asa indiferent ce ai face. La fel si cei albi.
Si dupa cum ziceau si ceilalti, din pacate in timp se aduna praful pe ei si nu prea ai cum sa ii cureti.

| cristi a răspuns:

Trandafirii uscati se pastreaza cel mai bine agatati cu petalele in jos.cu timpul capata un aspect si mai placut

| elena a răspuns:

Important este, ca atunci cand ti se par foarte frumosi, ii scoti din apa si ii atarni, agati, cu floarea in jos, adica spanzuratil, raman foarte frumosi, ani de zile...
Si mai bine, de cum i-ai primit, faci acelasi lucru...

eileen
| eileen a răspuns:

Sau iti mai sugerez o idee. Trandafirii agatati ii poti inrama intr-o rama facuta la comanda ca sa incapa, sa fie destul de lata si se vor vedea foarte frumos iar ca ornament va fi ceva deosebit, unic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intr-un cos de paie alaturi de cateva spice de grau sau doar trandafiri; cos din acela cu toarta, mai inalt.

Janina
| Janina a răspuns:

Eu am pastrat toti trandafitii de la iubitul meu: am facut un saculet de panza si am starns doar floarea acolo...am trandafiri si de 2 ani si se pastreaza bine.

| kh1ss a răspuns:

Ii dai cu fixativ si ii atarni de ceva cu coada in jos

cristian
| cristian a răspuns:

Le faci fotografii pe care le poti pastra pe computer.

| ana_9381 a răspuns:

Ii pastrezi in paginile unei carti.eu mai am trandafiri de acum 3 ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu i-am uscat si poe urma i-am pus intr o vaza pe mobila si sunt super

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Petalele de trandafir trebuie sa le pui intre foile cartii