Doamne, unde s-a ajuns, sa electrocutam cateii, un comportament demn de mila, mai rau decat cel al animalului...la ganduri mai pasnice...azi un caine, maine un om...
Omule vrei sa electrocutezi animalutele? Cautati alte variante pentru a rezolva aceasta problema.
Nu permite legea... chiar daca ai putea face asa ceva, si nu se poate datorita umiditatii (ploi sau alte cauze)riscul fiind mare si inprevizibil.
De unde stiti voi ce voltaj va folosi, din momentul in care va avea schema...
Ce drak ai asa de important in gradina aceea? Cultivi bani? Ca numai aia conteaza mai nou...Nu ti-as propune sa electocutezi cateii pentru ca exista legea pentru protectia animalelor...Esti proaspat venit din Congo?
Oamenii din ziua de azi.
Cred ca esti mandru de ce faci. Esti reusit. ![]()
Am si eu vecini "in zona" (permiteti-mi sa fac pleonasm) care calca fericiti cainii, cu masina si apoi sunt mandrii pentru ca au reusit sa invinga "dragonii". REGATUL A FOST SALVAT
@m-niciodata nu am spus ca as fi altfel, insa tu nu stii ce inseamna asa ceva.deci,acel montaj nu electrocuteaza, nu face nimic rau, datorita amperajului foarte redus, ci numai ca la apropierea unui animal si la atingera garduletului, simte ca o usoara lovitura.iti inteleg teama, insa este pe fondul ca nu stii cum functioneaza acel dispozitiv. daca ai sti, bineanteles ca ai fi de acord.acest tip de dispozitiv se foloseste si la tarcurile cu animale mai mari, nu este absolut deloc periculos.deci,chiar nu trebuie sa-ti faci probleme de acel montaj.intr-adevar,intrebarea suna naspa rau de tot, insa noi am inteles ce anume doreste sa construiasca. oricum, iti multumesc pentru atentionare.
Fratilor nu ati inteles nimic. nu vreau decat sa-i gadile un pic pe la botic. rocorobert, eu_o_mare_enigma si gabriel mersi mult.ati inteles exact ce vreau.
Daca totusi reusesti sa "electrifici graduletul" (scriu cu unele dubii)
, ti-as sugera, asa, ca printre altele, sa verifici si Codul Penal la capitolul Culpa, ca poate te inspira si mai mult
Pe linga toate sugestiile de ordin tehnic, ti-as sugera sa verifici si Codul Penal in cazul in care reusesti sa "electrifici garduletul", asa pentru orice eventualitate...la capitolul Culpa.