| Anda1199 a întrebat:

Cum pot sa fac sa nu mai merg la scoala?

Răspuns Câştigător
| judgement a răspuns:

Cel mai bine du-te, lasa statul acasa... daca vrei sa mergi pe principiul "Stau ca de la stat iau bani" o sa iei o mare teapa, si atunci o sa fi dezamagita... cele mai grele sunt primele 10 clase, apoi inveti cum merge treaba, si apoi vine facultatea, sa vezi viata acolo. Vrei sa stai acasa si sa ratezi toti baietii sexosi? vrei sa pierzi chefurile de camin? serile studentesti? vrei sa ajungi la o varsta si sa iti dai seama ca nu ai realizat absolut nimic? nimeni nu vrea asta asa ca mergi la scoala, ca nu a murit nimeni din chestia asta :*

17 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Pai iti zic eu un truc: astepti o saptamana si te-ai scos. Si metoda functioneaza vreo trei luni.

| cristi202 a răspuns:

Simplu. Fa o mare prostie, si scapi de scoala. Insa vei avea si cazarea si masa asigurata la "mititica", acolo unde nimeni nu vrea sa ajunga.happy

Lasa asemenea ginduri. La o anumita virsta vei plinge cu lacrimi ca nu ai facut mai multa scoala, daca vrei sa te lasi de ea. Si toata viata iti vei aduce aminte cu nostalgie de anii de scoala.

| fabiola a răspuns:

Ce treaba are cu casa si gradina?

| loredana2012 a răspuns:

Mai e o saptamana...chiar nu mai rezisti 3-4 zile?

| Poinsettia a răspuns:

Nu vrei sa mai mergi la scoala? De ce? Vrei neaparat sa lucrezi intr-un bar toata viata?

| Farcas a răspuns:

E ultima saptamana oricum nu mai faceti mare lucru.Nu cred ca e bine sa te,, auto-imbolnavesti,, caci poti primi o raceala la cap de ai probleme toata viata daca te speli pe cap si dormi cu geamul deschis.Deocamdata asta e cursul vietii sa mergi la scoala si sa inveti daca vrei sa ajungi cineva in viata, daca te multumesti sa speli si scariile blocurilor e problema ta.

| Slavic a răspuns:

Inbolnavestete bea apa rece rece maninca multa incetata dar cu norma

| lolitagirl a răspuns:

Daca vrei sa ajungi o oarecare fara slujba numai te ducewinking.

| papooshyka a răspuns:

Imbolnavestete, sau spune parintilor ca te doare burta, sau o masea

| tudor_9886 a răspuns:

Mananca creta asta te face sa te doara stomacullaughing

| Fvn a răspuns:

Judgement, are dreptate. Ce naiba...mai e o saptamana

| lalaliela a răspuns:

Asta vroiam sa zic si eu. Acu' te trezesti?laughing Mai e o saptamana. De cand ma stiu, in ultimele 2 saptamani de scoala ne imbulzeam toti la scoala, tocma' ca stiam ca nu facem nimic si-i numa' distractie.

| laurici_3736 a răspuns:

Decit sa maninci te miri ce, sa dai Doamne iarta-ma in alte alea mai bine iei frumos o albina[daca te tine psihicul] si o pui sa te intepe undeva in zona gleznei[de preferat putin mai sus ca pe urma o sa te misti mai greu] si te duci frumos la medic care cu toata radiografia lor nu o sa-si dea seama si ai scapat temporar de scoala. P. S:totusi asculta-l pe judgement omu are perfecta dreptate. M-am amuzat pe cinste cu raspunsurile la intrebarea ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te prefaci ca te doare stomacu

| sandy a răspuns:

Am găsit o soluţie, când eram în clasa a 7-a m-a pus dracu' să dau cu pumnu într-un fier si mi s-a deplasat osul de la mâna dreaptă m-a durut mâna toată noaptea, a 2-a zi m-a dus mama la spital şi mi-a pus-o în gips.Nu ma lăsat mama să stau acasă si m-a trimis la şcoală şi o lună de zile nu am mai scris nimic la şcoală. Băieţii mai mari veneau la mine sa le bag mâna în ghips când se duceau la şcoală, în 3-4 zile vreo 20 de inşi veneau la ore cu mâna în ghips. VACANŢĂ PLĂCUTĂ

| TheAshen a răspuns:

Daca nu mai vrei sa mergi nu mai mergi si gatalaughing

| toffy a răspuns:

rolling on the floor
imbolnavestete laughing
udati capul cu apa si dormi dezvelit si cu geamul deschis happy sau spune-le parintilor tai ca nu se merge la scoala laughing