Uite aici
:d
Plecat cu gandu’…la un coupe…motor mare… fara CD si fara difuzoare…s’auzi cum urca’n ture…prea tare…viseaza in continuare…speranta nu moare… "
" Viata e un joc de cacao in care nu poti folosii coade! "
" Domina ca sa nu fii domniat! "
»" Ca sa întelegi ca esti prost trebuie totusî sa-ti mearga mintea… "
»" E greu sa nu faci nimic… nu stii niciodata cand termini... "
»" Punctul G la femei se gaseste la sfarsitul cuvantului SHOPPING! "
»" Ochii care nu se vad se uita la fundul femeii tale… "
»" Cand ai suflet RAU in tine atunci esti privit mai BINE! "
»" Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar… "
»" Pentru mentalitatea de ****, spun: Suck my cock! Crezi ca daca esti bogat cand te caci miroase-a LiLiac"
»" Viitorul e trecutul la prezent…. dar trecutul ramane trecut caci prezentul stii sigur ca va schimba un viitor care a fost deja"
»"Razbunarea cea mai crunta este cand dusmanul tau e silit sa recunoasca ca TU esti mai bun si el e mai rau! "
»" NU mai suferiti de FITZE! "
»" Un cerc de prieteni nu se face cu compasul "
» " Nu sunt rea, sunt smecherita si stiu sa ma fac iubita, hai sa facem o`ncercare, sa vedem care pe care "
» " Nu exista ganduri rele doar idei iesite din comun laf el cum nu exista nici un gand bun pe care sa v-il spun "
» " Prea multi prosti pentru o tara asa de mica"
» " Nu exista nu-mi place sa beau… beau fara sa-mi placa! "
» " Nu exista minciuni doar adevar fara dovezi"
» " Nu exista ceva mai rau decat cazare pe viata… "
» " Visele nu ti le dau, nu mi le poti lua, sa visez e lumea mea… "
» " Smeel`s like weekend… "
» " Spuneti ca nu m-a suportati dar v-a uitati la mine de parca mi-ati fi fani… "
Ai Fost Cu MIne cand Mi-au Furat Masina ...Ai Fost Cu Mine Cand Am Fost Batut. Ai fost Cu mine Cand Am fost Bolnav.MAI PLIMBATE FRATE CA IMI PORTI GHINION.
cei mai buni magicieni sunt baietii:*** si dispar
iti este cald, iti ard buzele, este ca o febra, te excita.gripa
UPC=unirea prostilor computerizati
RBK=regiunea bucilor combatbili
eu imi f*t viata ea pe mine si impreuna ne simtim bine
n-am status acum... dar am avatar
le stiu pe toate dar is maritate
le doresc dusmanilor mei 3 masini in fata casei.Salvarea, Pompierii si Politia
prietenii falsi sa-mi dea un buzz.aztazi fac prezenta
ca sa intelegi ca esti prost totusi trebuie sa iti mearga mintea
A kiss is a lovely trick, designed by nature, to stop words when speech becomes superfluous.
Iubeste BAIATU care iti spune ca esti ''frumosasa'' si nu ''sexy'' Iubeste baiatul care te suna inapoi, atunci cand tu i-ai inchis telefonul in nas. Care sta treaz doar ca sa te priveasca dormind. Care te saruta pe frunte. Care vrea sa te arate lumii chiar daca nu esti aranjatA... Caruia ii este indiferent daca pe parcursul anilor te-ai ingrasat sau ai slabit. Care in prezenta prietenilor te ia de mana. Care iti spune mereu ce insemni pentru el si cat de norocos e sa te aiba... Iubeste-l pe el, deoarece el te iubeste si probabil ca te va iubi mereu.
Love is a temporary madness. It erupts like an earthquake and then subsides. And when it subsides you have to make a decision. You have to work out whether your roots have become so entwined together that it is inconceivable that you should ever part. Because this is what love is. Love is not breathlessness, it is not excitement, it is not the promulgation of promises of eternal passion. That is just being "in love" which any of us can convince ourselves we are.
My night has become a sunny dawn because of you.
Statusuri Dragoste Statusuri Messenger
Your words are my food, your breath my wine. You are everything to me.
In my wildest dreams, you always play the hero. In my darkest hour of night, you rescue me, you save my life.
It's gonna take a miracle to bring me back,
And you're the one to blame.
mi-e dor de tine
de buzele tale senzuale
vreau sa te am aproape
sa te strang in brate
sa te sarut.
sa ne imbatam cu dragostea
ce ne imbratiseaza toata noaptea
dimineata, sa ne trezim imbratisati
si sa o luam de la capat.
What I do and what I dream include thee, as the wine must taste of its own grapes
̿
Iubeste-ma fara nici un regret, promit sa fiu singurul tau defect
Prietenii sunt ca umbra. apar doar cand e soare ![]()
Te iubesc pentru ca fara tine sunt nimic, pentru ma faci fericita, te iubesc pentru ca esti tu mereu langa mine sau in gandul meu
Daca nu sunt la paine cauta-ma la oua
Cand stapanul nu-i acasa sar pe geam si intr-un casa
DND...invat gaina sa cante rock
DND...scot o rama la blimbare
DND... o caut pe Elodia dar, BRB cand o gasesc!
Nu va deranjati sa ma deranjati
Mai available ca oricand!
A gresi este omeneste…totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste
♥ As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc… ♥
Sunt la calculator pentru oricine, in afara de tine. Daca nu-ti raspund te-ai prins ca tu esti, da?!
Vezi cum e viata? Se intoarce roata. Cel care greseste intr’o zi plateste…… azi e randul meu ca sa rad si eu!
Dupa fostul`, vine altu`…
Aceleasi gesturi si cuvinte…tot ca inainte.
Il crezi apoi iti dai seama ca minte
Si`n final e o alta poveste…
Acelasi scenariu…. alte fite….
Nu stau in atentia ta. are cine sa ma bage in seama.
Http://www.statusuri.ws/search/statusuri+scurte;;)
Astea sunt mai mult statusuri amuzante.
Atunci cind femeia este constienta de puterea ei, ea devine oribila.
Daca ar fi totul ideal, ar avea si broasca par
Femeile vopsesc părul, fata, fac chirurgie plastica, sanii silicon, si apoi spun ca nu exista barbatsi adevaratsi?
---------------------------------------------------------------------------
Daca cineva te diskuta in spatele tau...
atunci inseamna ca tu estiin frunte la totsi
Mă vei urma : * Te voi urma. Şi mâna mea o va ţine strâns pe a ta ` > : d. Stiu unde sa dau foc :d ´.`♥
# Si acum as vrea sa-ti pun intrebari multe. Dar sjtiu ca raspunsul tau ar fi puncte puncte! ![]()
Ce vrei sa fac acum
)! Nu pot sta cumintziQ
! DaQ m`a facut mama rea de miQ ![]()
E asa frumos
Cand te suna doar sa-ti spuna k`i e dor de tine
Cand iti da mesaje, Cand te tine in bratse
si iti spune cat ii esti de draga.
.Te Iubescc.![]()
nu iti dai seama acum dar vei regreta candva,, poate incepi sa rereti de acum.dar mie nu`mi va pasa.du`te si plange.i lui eu de acum nu te voi mai asculta
Cine te iubeste:O? si-are inma curata:XMai mult decat mine
cine grija ta o poarta?
`
Heyyy`, strange`ma in brate`! Daca` vrei s` intelegi ce e`n inima mea t rog nu` mai plecaa`![]()
Nu SupOrt sa te stiu departe de mine.n-o sa te mint.tin prea mult la tine
:X![]()
Acum am crescut, cica sunt mare! Iar uneori nu-mi permit sa spun nici cand ma doare.
De atata barfa m`am intoxicat, dar s` stii` k omul` nebarfit e 0m ratat![]()
@. Numai fii naiva.Din inima lui nu a plecat, habar nu ai ca esti captiva.
Si deopotriva ramaneti unul pentru altul.
Deci m-ai dai o sansa nu da unul pentru altul.
"
:*ღTu nu esti ceea ce se pare
ღTu nu esti persoana pe care am cunoscut`o
ღTe-ai schimbat! ღ"
.`● Fara tine nUmai P0t Sa stau
. Nici Nu pot Si Nici Nu vreau
. ●
•→Şi timpuL tReCe, mintea uită, iniMa ţine minte. fapte Sau CitaTe uiTaTe prin Cuvinte. aM invăţat Că daca vReau tRebuie Să dau. Şi daca nu mi Se Răspunde inapOi tRe’ Să Iau
Nu contează in ce manieră ne-am împrietenit, contează că acum suntem de nedesparţit ![]()
Te provoc Sa gandejti.
ai grija pe cine iubestii
pe cine Vrei sa Ti Aproape.Sa nu te fac pe La spate!
@. Azi?:*.E ca si cum n.a fost niciodata;]. Si DA!
.ea inca`l iubesteee
."
Mă gândesc că până la urmă in morţii ei, viaţa e frumoasă! ![]()
Certurile ştii? Faze, prostii. Sau când ne purtam ca nişte copile, din cauza unor persoane cretine... Ce zici? Ai uitat? Vrei să`ţi amintesc? Tot ce contează. e că TE IUBESC!
"
Te iubeste si stii bine; x.Mă intreaba mereu de tine...
X Privirea mea nu sparge gheata da` pe tine te face bucati".
To love someone is to see a miracle invisible to others.
• Ne-am pierdut prea mult pe piese lente. eu am glumit cu tine sh` tu ai pus sentimente.
Si plimbându-ma prin ploaie, mi-am amintit de tine…Ma gandeam ce bine-ar fi...dac-ai fi cu mine!
#'' · de Cee.sa NuH ZbOrii sPre sOaRe daca ceRuL aZii e iNoRaT?¿¿?
Lasă`te, lasă`te, lasă`te ascuns de rânduri. Pune`te, pune`te, pune`te putin pe gânduri; x!
•Detalii, nu ma obosesc sa tin minte. Am invatat ca e bine sa nu crezi in cuvinte. ![]()
Mai vreauu 0 zi k ieri, s` razi, s` tipi, s` zbieri! S` le vd din nou nu mai am rabdare. Sper s` vna din nou aceea "data viit0are"; x