| radiatelove a întrebat:

De ce maily cyrus nu canta in melodiile ei in romana? eu am vazut pe jetix ca ea vb romana! 111

20 răspunsuri:
| alexa a răspuns:

Nu vorbeste romanahee hee...traduce un personaj

| Casiana a răspuns:

Si chiar daca ar vorbi, oare s-ar preocupa sa faca o melodie tocmai pentru noi? Eu nu o prea agreez, adica este simpatica, dar cum de a ajuns un super-star?

| Farcas a răspuns:

Daca ar fi aia vocea ei cum ar mai canta? Nu ai vazut ce ragusita ii?rolling on the floor

| Sabwy a răspuns:

Nu mai pot de ras laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vocea ei este subtitrata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea nu vb in romana ea vb in engleza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

The nu are vocea necesara louser

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing ce ai mah? visezi? frate! e subtitrat! cati ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca este tradus nu stiai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu este din tara noastra

| Jonsdottir a răspuns:

Miley "Circus" nu e romanca tongue e din Tenesse tongue vocea ei este dublata de un actor, nu este vocea ei adevarata tongue si nu se poate gasi un actor care sa cante exact ca miley, deci si prin urmare nu pote canta in romana

By Dy
Xo~Xo

| Helene a răspuns:

Pai vocea ei de pe jetix e in romana tradusa de un translator. Deoarece ea vorbeste engleza, si pentru a intelege toti el(translatorul) o traduce si pentru cei care nu stiu si in special pentru cei mici...

| Misterious a răspuns:

Myley Cyrus stie si romana.la fel cum stie toate limbile de pe acest glob smug God. day dreaming
How old are you?!

| fzcsm a răspuns:

Deoarece pe Jetix vocea ei este dublata, iar ea este americanca.

| Guitarlove a răspuns:

Nu fii disperata dupa Miley Cyrus. Cred ca esti asa mica incat nu stii ce e aia voce dublata. Cineva din Romania ii imita vocea astfel incat voi copii sa intelegi ce zice. Daca v-ar pune subtitrare... adica daca v-ar pune sa cititi voi ce inseamna fiecare cuvant pe care-l zice ea in Hannah Montana, v-ar plictisi.Asa ca mai usor de inelteles pentru copii este sa puna o voce peste cea a lui Miley. Miley VORBESTE ENGLEZA NU ROMANA! oh go on

| Creatsaaaaaaa a răspuns:

Poi ea de fapt nu vorbeste romana... filmul era tradus in romana si era vocea altei persoane...hee hee

| danutz15 a răspuns:

LOL...nu mai pot de ras!rolling on the floor

Spune-ne si noua cati ani ai!

| alexutzu_6734 a răspuns:

Ma decat sa te uiti la mail cyrus mai bine uitate la jonas brothers sunt mult mai buni decat aia laughing

| andreea_1614 a răspuns:

Este tradus in romana dar de fapt cand te uiti pe net ea vb in engleza

| radiatelove explică:

First of all, @RoOoLLy se scrie Tennesse happy.