Si chiar daca ar vorbi, oare s-ar preocupa sa faca o melodie tocmai pentru noi? Eu nu o prea agreez, adica este simpatica, dar cum de a ajuns un super-star?
Miley "Circus" nu e romanca
e din Tenesse
vocea ei este dublata de un actor, nu este vocea ei adevarata
si nu se poate gasi un actor care sa cante exact ca miley, deci si prin urmare nu pote canta in romana
By Dy
Xo~Xo
Pai vocea ei de pe jetix e in romana tradusa de un translator. Deoarece ea vorbeste engleza, si pentru a intelege toti el(translatorul) o traduce si pentru cei care nu stiu si in special pentru cei mici...
Myley Cyrus stie si romana.la fel cum stie toate limbile de pe acest glob
God.
How old are you?!
Nu fii disperata dupa Miley Cyrus. Cred ca esti asa mica incat nu stii ce e aia voce dublata. Cineva din Romania ii imita vocea astfel incat voi copii sa intelegi ce zice. Daca v-ar pune subtitrare... adica daca v-ar pune sa cititi voi ce inseamna fiecare cuvant pe care-l zice ea in Hannah Montana, v-ar plictisi.Asa ca mai usor de inelteles pentru copii este sa puna o voce peste cea a lui Miley. Miley VORBESTE ENGLEZA NU ROMANA!
Poi ea de fapt nu vorbeste romana... filmul era tradus in romana si era vocea altei persoane...
Ma decat sa te uiti la mail cyrus mai bine uitate la jonas brothers sunt mult mai buni decat aia