O decorezi cum îţi place ţie.Eu de exemplu,am un perete plin de postere cu Guns N' Roses şi bileţele lipite cu versurile care îmi plac din unele melodii ale trupelor Breaking Benjamin şi Megadeth,alt perete este pictat de mine( în momentele când mă plictisesc şi mă ia cheful ăla nebun de a face ceva
), iar mobila este şi ea pictată aşa pe bucăţele şi dezordinea din ele face tot confortul, cel puţin pentru mine
.
Pai eu zic ca depinde de ce culoare este si mobila ta. Uite de exemplu, eu am acum camera mov [ m-am cam saturat ce-i drept], si pe mine de exemplu ma atrage verdele, pentru ca mi se pare o culoare vie [desi depinde mult de nuanta]. In general ma atrag culorile care imi dau o stare de spirit buna, si bineinteles, cum ai mentionat si tu, sa mearga si cu mobila bine. Eu zic sa alegi culoarea care tie ti se pare ca se potriveste bine cu mobila, si sa-ti imaginezi cum ar da cel mai bine, asta e parerea mea
. Sper ca ti-am fost de ajutor cat de cat :*
Ai putea sa o pictezi.sa faci niste modele mai dragute, tot felul de modele[poti cauta pe google
]. sau poti sa lipesti poze cu tine si iubitul sau cea mai buna prietena sau ambele intr-un colt de la dulap... Sper ca te-am ajutat. Funda?
IonAlex97 întreabă: