anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey :X ce sa fac sa fie frumos in gradina?

2 răspunsuri:
| CybeRAthlete a răspuns:

Gazon taiat la ~ 5 cm, un balansoar, o masa unde poti servi dimineata cafeaua alaturi de persoana iubita, pavele din piatra dura, nu nebunii cu marmura si din astea, nu isi au rostul, un foisor, lampi de noapte de diferite forme, stiu eu pietre sau din astea, un mic iaz facut "la misto" in care sa ai 2 broaste testoase sau stiu eu 2 pesti (asta pe timp de vara logic). etc. Sunt nenumarate posibilitati. Limita este data doar de imaginatie si de preturi laughing
bafta

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Cred ca pentru o gradina poti face gazon de vreo 4-6 centimetri. Poti pune o masa cu scaune din plastic undeva la umbra, un balansoar putin langa si ai putea planta si niste braduleti micuti sau poti sa ii cumperi direct in ghiveci pentru ca se gasesc, chiar si eu am. Altceva mai poti lua si niste pitici mici de gradina si unul putin mai mare in mijloc, mie mi se par un accesoriu foarte frumos pentru o gradina si dau culoare.
Si ceva ce ar da gradini viata ar fi un animalut micut, dragalas si pufos. De pilda poti sa iti ei un catelus micut. Ii poti face o cusca mica intr-un coltisor si il poti lasa sa alerge liber prin gradina. Mie mi se par foarte frumosi cainii. Dar daca vrei sa faci alta alegere, pentru o gradina poti sa iti iei si o broasca testoasa (desi eu nu le prea sufar ) sau poti sa iti iei un animal de comanie : o pisicuta. Este foarte dragut sa vezi cum se plimba prin toata gradina.
Deci cam astea au fost sfaturile mele.
Sper sa te ajute si sa iti aranjezi gradina dupa gustul tau si sa fie plina de culoare.