| tial a întrebat:

"Imi poate interzice un vecin de-a mai tine un papagal in curte din cauza ca-l deranjeaza cum canta?"

Răspuns Câştigător
prfml
| prfml a răspuns:

Daca eram in locul tau il puneam si pe acel vecin sa cante sa vedem daca ii place papagalului, probabil vecinul nu are ureche muzicala si este invidios sau ii plac cucii.

10 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Poate incerca...

| machupicchu a răspuns:

Nu-ti poate interzice, dar:
_ sa nu-i faca in vreun fel rau...
_ Sa nu se altereze relatiile, astfel incat sa degenereze in alte forme de razbunare din partea acestuia...
Si alte asemenea divergente ce pot exista atunci cand ai un vecin cu "pretentii de persoana importanta si veleitati de lider de cartier "...

| sorin a răspuns:

Papagali nu are rost sa te certi cu eilaughing

Shin
| Shin a răspuns:

Un vecin nu-ti poate interzice nimic, EVER! Poate as faca o reclamatie la politie si daca acestia cred ca este cazul, sa te roage sa-l bagi in casa.
Shin.

| Chuck a răspuns:

Doamne ce oameni.

Ce naiba e papagalul tau ma? Balaur cu 7 capete? Cat de rau poate canta?

Ai cumva un vechin labil psihic?

App. Invata-ti papagalul sa injure laughing.

| maryana5 a răspuns:

Doamne! ce vecin ticnit silly laughing
pe lumea asta 2 lucruri nu-ti poti alege: familia si vecinii laughing
xoxooo, mary peace sign

| REMiXDJ a răspuns:

Nu iti poate el interzice, insa poate face o reclamatie la politie daca sta prost cu nervii si te poarta pe drumuri.deci ascundel de ochii lui sa nu il mai vada in curte, inchidei unghiul de a putea vedea unde e papagalul, in rest nu iti fa probleme, lasa pasarea sa cante cat o vrea, numai poarta sa o ai inchisa. dar daca ai avea pasari vreo 4 - 5 cocosi si ar canta, ca aia canta, ce ar mai face!?, dei - ignora-l si incearca sa il eviti.inseamna ca e un tip dificil si dusmanos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti poate interzice nimeni asa ceva, eventual ai schimbi locul papagalului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Propun sa-ti iei un caine, poate-i place mai mult, are el o alta problema cu tine, asta nu e un motiv serios(doar daca nu e nevrotic), cred ca te sicaneaza...

| Lorenyk a răspuns:

Eventual te poate ruga. insa sa-ti interzica, nu, k nu este curtea ta proprietatea lui. si atata timp cat nu ii face niciun rau... asa poate sa zica cineva ca il deranjaza si cantatul greierului, asta e... daca nu-l suporta, sa-si puna dopuri in urechi. am glumit, dar mi se pare absurd.