Din caramida si cu finisaje modeste. Parter: baie, camera tehnica, living, bucatarie (poate un birou) si etaj: 2 dormitoare mai mari, o baie mare si un dressing, poate is un balcon dar nu neaparat
Chiar daca folosesti cele mai ieftine materiale nu cred...numai muncitorii sau meseriasii o sa te coste peste 5ooo euro...
Buna seara, Timisoara este un pic cam departe dar va voi raspunde.Cu 59.000 euro va putem construi o casa de cca 140mp pe structura din beton armat, zidarie caramida brikstone, finisaje interioare si exterioare.Va rugam vizitati'ne www.construcoruldecase.webgarden.ro 0742576310
O casa cu finisaje medii-inalte, la cheie, complet finisata, termoizolata, poate fi realizata incepand cu 53-54. 000euro. Fara " cheltuieli suplimentare".sau "neprevazute". proiect pentru autorizatie-gratuit.
Pentru modele, planuri case, galerie foto, specificatii- vizitati www.axcon.ro.
Multumim
Daca o faci din lemn o sa-ti ajunga bani cu finisari cu tot adica la cheie dar din caramida nu tel 0748045943
Daca o faci din lemn iti ajung acesti bani poti sa o faci la cheie dar din caramida nu cred tel 0748045943
Desigur ca se poate depinde doar in ce perioada vrei
pentru ca de exemplu primavara materialele sunt mai ieftine
daca mai sunteti interesat contactatine si putem discuta mai multe detalii noi in perisda asta pentru contractele incheiate in ianuarie avem o reducere de 15% si putem sa o ridicam in maxim 5 luni la cheie si ne putem ocupa inclusiv de proiect autorizati si intabulare nr meu de tel este 0766560223 sau poti sa imi lasi un meil pe constructi_de_calitate@yahoo.com
StochiciStochici întreabă: