| TOMA_4150 a întrebat:

Ptr. neluL

Daca ai face o comanda de 2000 euro si pe urma vezi ca ai luat teapa, ce zici? De unde mai scoti banii? Corect era sa platesti in avans un 10% (care acoperea tot ce spui tu) iar restul la predarea marfii.
Insist totusi cu intrebarea mea: a cumparat cineva de la altepozit srl prin modalitatea on-line?

1 răspuns:
neluL
| neluL a răspuns:

Daca site-ul respectiv cu materiale de constructii crezi ca s-ar bucura la 2000 de euro ai tai... te inseli! E chiar asa de greu sa dai un telefon aici la Mobil: 0734. 078. 793 Mobil: 0758. 347. 211 si sa le spui ca le platesti transportul pana in localitatea ta in avans si restul de bani ii vei da cand produsele ajung la destinatie? Pentru simplu fapt ca vrei sa verifici calitatea produselor! Am platit in avans la firme online dar in baza unei facturi care mi-a trimis-o! Fara factura nu se justifica ce fel de plata faci in avans! Majoritatea firmelor online sunt maleabile si iti indeplinesc dorintele mai ales acum pe criza asta!(nu se duce nimeni la puscarie pentru 2000 de euro)! Contacteaza-i macar cu un email si ai sa vezi ca te suna ei! Aici am platit 16. 000 de euro in avans pentru materiale constructii http://www.constam.ro/index.php?idCat=4&idSubcat=14&idSubcat2=99 acum 4ani.