Eu stau la curte si e foarte eficient sa arzi o bucata de carpa sau daca stai la bloc gasesti in farmacie niste spray-uri frumos mirositoare si nu scumpe cu care te ungi pe partile corpului unde te-ar putea ataca animalele de tantari.Bafta.
Poti sa cumperi Raid cu rezerva de la magazin sau mai poti cumpara Autan, este o crema si dai pe corp cu ea seara sau cand ai nevoie. Eu am incerc si Raid si Autan si sunt amandoua bune, doar ca Autanul nu omoara tantarii doar ii indeparteaza de tine
salut. Si eu urasc tantarii fiindca ia 2 zile sa-mi treaca o ciupitura.Am cumparat Raid, Aroxol si tot felul de insecticide dar nu au avut nici un efect. Apoi am intrebat o prietena cum scapa ea de tantari si ea a raspuns :,, Cumpara niste pastile clasice de tantari si da-le foc ( nu intr-un aparat cu prinse intr-o foarfeca, ca fumul sa se raspandeasca mai bine). '' Sper ca asta sa te ajute. Pe mine da
In priml rand intrebarea este incompleta! Ai probleme cu tantarii in casa sau afara? Daca ai probleme in casa ar trebui sa eviti pe cat posibil sa ti usile si ferestre pe cat de mult inchise! daca este vorba de exterior este mai complicat totul depinde de locatia in care stai! pentrun exterior poti cumpara Autan o solutie care se da pe piele sau zeama de la lamaie! de distrus nu ai cum sa ii distrugi si nici spray-urile insecticide nu au nici o valoare daca nu se face tratament pe o arie mai mare!
Iti place mirosul de levantica? daca da, mergi la plafar cumpara ulei de lavanda si folosestel ca aromo terapie, daca nu ai vas specific pentru asa ceva fa-ti rost de o luminare folosita la botezuri sau nunti(o bucata mai mica ) dupa ce oaprinzi pui citeva picaturi linga flacara
Cumpara Aroxol cu rezerva lichida si il tii in priza. E foarte bun, omoara toti tantarii.
Dupa mine ...ai putea sa-ti cumperi un insecticid sau un spray cu care te dai pe corp!
Daca nu merge cu insecticid, ai putea sa te protejezi de ei dandu-te cu suc de lamaie(nu in exces, ci cat sa ai cat de cat miros de lamaie)succes cu vampirii
Eu cumpar pastile de tintarii le pun in aparat si aparatul in priza nu am nici muste nici tintarii. dupa cese consuma pastila de tintarii ii dau foc o tin cu foarfeca se raspindeste mirosul in camera nu am treaba cu tintarii
Cu un spray special pentru tantari. Da ca nu da drumul la casetofon pe frecventa magic fm la maxim
Nu este gluma de loc