| faaalyoana a întrebat:

mi-au invadat furnicile bucataria.sunt peste tot.prin dulap la tacamauri... a dat mama cu raid pentru insecte dar tot isi fac prezenta.
stie cineva vreun remediu...crying
ca sunt scarboase de-a binelea...
eu sta la bloc si banuiesec ca si vecinii meu au astfel d musafiri neinvitati.
dau funda.

Răspuns Câştigător
| ciresepeetno a răspuns:

Poi dai cu Killtox sau poti face un amestec din 1/2 l apa, 1 lingura zaharsi 2 linguri drojdie.Se dizolva zahar si drojdi in apa.Se toarna in farfurii mici si se aseaza in colturile casei.Sau se pote face o solutie din 1 lingura borax(il procuri de la farmacie) si 1 lingura zahar pudra.Se amesteca in gredientele si se presara in locul unde au aparut furnicile.La nevoie se repeta.(Atentie! Nu aplica aceasta solutie in locurile accesibile animalelor de casa sau a copiiilor mici).
Sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| airam a răspuns:

Cea mai buna si mai simpla medota zic eu este aceea de a pune sare de bucatarie in locurile de unde ies furnicile sau pe unde circula si vor pleca ele singure

| FollowTheLight a răspuns:

Ele nu ar veni daca nu ar exista surse de mancare expuse la voi in bucatarie.
Imi aduc aminte ca si la noi acasa daca sunt firmituri isi fac prezenta.
Primul lucru care trebuie facut e sa ascunzi orice sursa de mancare! In cămară, in frigider, si mai bine ai aspira sau ai matura in bucatarie.Trebuie sa te asiguri ca nu mai au de unde sa isi procure hrana.
Daca tot nu dispar, sa stii ca furnicile urasc lamaia! Pune feliute de lamaie prin bucutarie, si curand vor disparea!(cel putin asa am auzit eu)
Succes!winking