| DJock a întrebat:

As avea o întrebare legata de cum sa depistezi conducte de scurgere subpământe fără a fi nevoie sa spargi cimentul ce le acoperă.
Gen, sistemul meu de conducte a fost facut de... nepriceputi..., iar acum am scurgerile infundate si este neapărată nevoie sa depistez conductele pentru a repara scurgerea, dar nu doresc sa fac săpături. Exista firme care au mecanisme specializate pentru asa ceva, si daca da, îmi puteri da va rog niste exemple(de firme), va rog?

Răspuns Câştigător
| Danzell a răspuns:

Cumpara un sarpe pentru desfundat tevi.
unealta asta e un arc cu diametru mic, cu o manivela la un capat, care se baga pe teava si se invarte in acelasi timp pentru a agata si impinge dopul.

ai macar un plan al sistemului de tevi? sau stii pe unde trec? tipul de tevi, lungimea segmentelor de teava, diametre...

eu am montate 2 capace pe teava principala de scurgere. unul la scurgerea de la bucatarie si unul la bai.

unelte ar fi insa la noi sigur nu se gasesc. singura unealta e sarpele.
Am vazut cand am stat in danemarca ca aveau niste compresoare pe care le puneau la scurgerea chiuvetei. insa eu stateam intr-un bloc. cum am zis ma indoiesc ca la noi exista. sunt multe chestii care sunt utile acolo insa nu sunt preluate. cum ar fi casele de marcat cu numarator automat de monede.

0 răspunsuri: