| JustRay1 a întrebat:

Nu stiu daca am postat la categoria corecta dar alta nu se potriva cu intrebarea mea. Vreau ca la un butoi de tabla sa-i pun un fund in forma de palnie. Problema este ca nu stiu cum sa fac acea palnie. Dau funda celui care imi spune cum se face aceasta palnie.

Răspuns Câştigător
| LIN2010 a răspuns:

Prima data trebuie sa faci un model din carton care sa fie cat mai aproape de ceea ce doresti apoi sa-l desfasori si astfel rezulta sablonul pentru croit foaia de tabla (mai subtire pentru a fi modelata manual). Dupa aceasta trebuie sudat pe margini.Cu mai multa sudura si din tabla mai groasa se poate confectiona tot asa cu sabloane de carton dar de forma trapezoidala si din multe bucati.Acum depinde de dvs ce metoda alegeti.Succes...

| JustRay1 explică (pentru LIN2010):

Mersi o sa incerc

| LIN2010 a răspuns (pentru JustRay1):

Daca pot sa-ti mai explic ceva detalii, nu ezita.Nu este foarte greu, sper din tot sufletul sa reusesti.Eu sunt la distanta si mai mare, din orasul viorilor Reghin-Mures.Succes

| JustRay1 explică (pentru LIN2010):

Mersi mult pentru ajutor am reusit in cele din urma sa o fac happy

| LIN2010 a răspuns (pentru JustRay1):

Felicitari,ma bucur ca te-am putut ajuta cu putinul din cuvinte.

9 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Tu vii cu materialele necesare (tabla, fier-beton), si cu o sticla mare de Sprite (asta neaparat!happy ), eu vin cu aparatul de sudura si cu scule, si cred ca va iesi ceva bun pina la urma. Ce zici?happy
Asta daca esti de prin sau de pe linga Bucuresti.

| JustRay1 explică (pentru cristi202):

Nu sunt din Bucuresti sunt din OLT

| cristi202 a răspuns (pentru JustRay1):

sad Pacat. Era frumos sa pot face si eu o fapta buna.
Citi km sunt de la tine pina la Bucuresti?

| JustRay1 explică (pentru cristi202):

Mda ar fi frumos dar distanta ie cam mare este de 230 de km! sau mai mult (Depinde pe ce ruta o ei).

| cristi202 a răspuns (pentru JustRay1):

Asta e! Imi pare rau!