| RecKinul a întrebat:

Nu sunt sigur ca aceasta este categoria potrivita pentru aceasta intrebare. Astăzi mi-am ajutat parinții să prășească porumbul in zona Bârllad, jud Vaslui undeva pe deal și am descoperit ouă îngropate în pământ. Curios este faptul ca ouăle nu erau gramadă ci erau câte unul pe ici pe colo. Erau de marimea unui ou mijlociu de gaina, puțin roșiatic si mai poroase. În zonă este o stână care are pichere, dar nu cred că ele îngroapă ouăle în pământ auiurea. Poate fi un animal care fură ouăle și le îngroapa în pământ sau este o pasare anume? Nu cred că sunt de țestoasă fiindcă eu nu am vazut asa ceva în zonă in 30 de ani. Eu cred că o pasăre normală ar face ouă într-un singur loc ca să le clocească, nu le-ar îngropa aiurea câte un ou pe ici pe colo.

Răspuns Câştigător
| Dismally a răspuns:

E posibil sa fie proviziile unui caine sau alt animal happy

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce sunt alea pichere? Si de ce la stână?

| RecKinul explică (pentru darrio2007):

Picherea este o pasare porumbacă si foarte galagioasă (caută pe Google). La stână, pe langă oi ciobanii mai cresc și porci sau păsări.

| darrio2007 a răspuns (pentru RecKinul):

De porci si pasari stiam ca sunt la stana.Sunt de cativa mai multisori ani pe Pamant. Dar de pichere nu auzisem. Mersi!

| darrio2007 a răspuns (pentru RecKinul):

In Muntenia i se spune bibilica.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Ai spart locul cu provizii al unui animallaughing

Întrebări similare