Relaxare - albastru. Am experimentat asta intr-o saptamana de spital, unde spitalul era tot zugravit in albastru. Venind acasa, unde pe atunci aveam culoarea "spic de griu", am sesizat diferenta - in spital eram mult mai relaxat, acasa totul parea cenusiu, sobru.
Camera de studiu - rosu, dar nu prea strident. Eventual o nuanta apropiata de rosu, cu tavanul alb. Rosul incita, da energie, inspira. Tavanul alb da senzatia de spatiu, lucru necesar in cazul in care studiul se prelungeste de-a lungul citorva ore bune.
Hala industriala - cenusiu, mai mult spre alb. Ideal ar fi alb, ca sa fie luminos, lucru extrem de necesar intr-un loc unde se construieste ceva (ce trebuie vazut bine pentru a nu face greseli de constructie), insa pentru ca se lucreaza si se murdareste repede, e mai bine o nuanta de cenusiu.
Buna dimi
albastru azur![]()
![]()
, pentru relaxare, vernil pentru cam de studiu, iar hala industriala cred ca merge orice
Pentru camera de relaxare iti recomand o culoare deschisa,relaxanda,plcuta., pentru camera de studiu un crem-galbui sau un perete albastru, unul crem... sper ca te-am ajutat cat de cat:*:*:*
imihaistoian întreabă:
IceCreamDoll întreabă: