anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

daca ati avea o camera a voastra(cred ca toate lumea are, da ma refer la ceva mai diferit) cum ati decorao, si sa zicem ca aveti si dressing cu baie(eu am) ce ati face cum ar fi proiectul camereei(este una de adolescent, fireste)! eu doesc sa vad si niste poze daca gasiti pe net ca eu nu gasesc si de aia stiti dar daca ar avea si proiectul ar fi suta la suta ok! mersiii... a dda si DAUU FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| Georgeeeeeeeee a răspuns:

Sunt adolescent, sunt si la arte si o sa-ti povestesc despre camera mea.
La inceput era simpla, galbena, si cam mare (recunosc, imi plac camerele mai mici si intime).
Mare a ramas, insa am personalizat-o cum am stiut mai bine.Incetul cu incetul. Picturi facute direct pe pereti, cu o singura culoare (camera merge pe galben-albastru pal). Am luat de prin toate locurile tot felul de obiecte si le-am aplicat pe pereti, sau pe langa.
Lumina este iarasi importanta, am luat doua corpuri de iluminat foarte frumoase, care se potrivesc unul cu celalalt.
Daca nu poti face asta, poti pune un tapet, dar unul frumos. Posterele si picturile inramate nu ar trebui sa lipseasca.
Important e sa fii originala, iar toate cele sa fie alese in functie de gusturile/personalitatea celui care sta acolo.

4 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Eu am asa ceva, in dresing am o canapeluta si pe trei pereti numai dulapuri, Baia este comuna cu a sotului deci cu 2 chiuvet, cada de colt, iar camera are un pat matrimonial king size 2 noptiere si o comoda pe care sta televizorul. Peretii sunt de un alb imaculat si pe mijlocul unui din ei troneaza un mare evantai chinezesc. Totul este inveselit de o perdea si o draperie aurie

| DarQueen a răspuns:

Pai, cum altfel decat tapetata in postere?
Asezate drept sau oblic, o sa arate super-cool!
un dormitor interesant, mobilier cu design interesant.
eu am vazut ceva in genul asta, cum ti-am scris aici, si mi-a placut la nebunie.winking mai ales ca e camera de adolescenti, ar iesi great!
mult succes si spor la treaba! happywinking

| DarQueen a răspuns:

Pot sa stiu de ce am primit stupid?
doamne ce oameni...:-|
Iti spui parerea si e chiar reala chestia si primesti stupid.
Oricum, multumesc celor care au facut-o.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O zugraveala in simplu, cu tavan alb si cu pereti intr-o culoare suportabila iar ca mobilier ceva extrem de simplu pentru ca vreau sa existe posibilitatea ca in 10 min. sa faci curatenie cu de-a manuntul in toata camera.