| deutzapusa a întrebat:

Spuneti-mi va rog cu ce as putea sa scot o pata de vin rosu de pe o rochie roz am incecat cam toate tipurile de decergent si asa mai departe. da ca stiti un remediu va rog sa imi spuneti mie tare daraga rochiia?

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Deutza, petele de vin rosu, daca sunt proaspete se presara cu sare de bucatarie, apoi se spala cu apa si sapun, iar la sfarsit se clatesc din abundenta cu apa curata.Asta pe viitor.Petele vechi se curata astfel :se inmoaie pata intr-un amestec obtinut din 10 g acid citric(sau daca n-ai, sare de lamaie)dizolvat in 20ml apa+100 ml alcool etilicde 70%, se freaca usor si se cateste cu multa apa.Pentru haine albe este mai usor, dar rochita ta este roz.Sa respecti cu sfintenie cantitatile.Masoara-le cu o seringa.

7 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Spray-ul Prewash de la Amway

| nestlebaby a răspuns:

Vanish lichid pentru hainele colorate, e cel mai bun.eu il folosesc cu succes, dar ai grija pentru ca pata trebuie curata imediat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca VANISH, e cel mai bun :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca vinul rosu se scoate cu vin alb. N-am incercat personal insa, n-am avut "ocazia". Pe viitor incearca sa folosesti o metoda doar daca esti sigura de ea, daca nu stii, mai bine intreaba inainte de orice interventie. Multe pete "tratate" necorespunzator devin mai rezistente ca inainte.

| (¯`·._)(rojin_roj) (¯`·._) a răspuns:

Ele se pot scoate cu ajutorul oricarui alcool incolor: tuica, vodca sau alcool pur. Dupa ce torni putin alcool pe pata, introdu haina in apa calda cu detergent si las-o acolo 20 de minute.

| Kassandra1408 a răspuns:

Exista la LifeCare un sapun detergent 100% natural care scoate toate petele- la mine a mers cu benzina si rodii laughing
Ne e foarte scump asa ca ti-l recomand!

| ramona_4785 a răspuns:

Incearca Vanish lichid la pliculet aplici pe pata si lasi cam 15 min.Eu folosesc de mult si merge si la cele mai dificile pete. Sper sa-ti fi fost de ajutor.