Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 6 Martie 2021 sunt:
Care nume vi se pare cel mai de țigancă de pe gard? Eu zic că Iasmina e cel mai garoiesc nume. Ar mai fi și Rebeca, clar că dacă ești româncă și te cheamă așa ești țigancă
Eu vreau de acum sa încep să fiu cel mai bun medic al meu. Știai că și tu poți fi medicul tau cel mai bun? https://m.emag.ro/tu- esti- cel- mai- bun- medic- al- tau- invata- sa- te- vindeci- ...? (mai mult)
De ce e Frida Kahlo atat de apreciata ca frumusete cu toate ca nu se incadreaza in tiparele societatii din punctul asta de vedere?
Care e cea mai mare prostie pe care ati facut-o vreodata?~Gusticel
Hey lumeAm intrat in setari la Instagram asa: Setari - > Notificari - > Mesaje Directe.Iar de acolo am bifat "oprite" la Mesaje si Cereri de Mesaje.O sa mai pot primi mesaje de la oameni? Deoarece...? (mai mult)
Buna dimineata lumeBeti cafea? Daca da, cum va place s-o beti? Rece/fierbinte, cu zahara/fara, cu frisca/fara, cu lapte/cu apa etc.~Gusticel
Ați oferi drept cadou cuiva drag un album foto cu poze în care sunt surprinse amintiri frumoase din viata voastră? Cum credeți ca ar reacționa o persoana când vede un album plin cu poze dragi ei? ...? (mai mult)
-Ce înseamnă termenul de Easter egg?
Hey TPU.Ce site de date stiti? Unul in care sa nu fie ff multa vrajeala si sa fie bun de ceva. Multumesc anticipat.
Cum vă face să vă simțiți când ascultați o muzică cu voce masculină sau cu voce feminină?Ar fi frumos dacă specificați genul de muzică și mi- ar plăcea o discuție tot mai lungă pe ...? (mai mult)
La ce naibii se refereau medicii de pe ambulanta când îmi spuneau ca unii au înnebunit de la covid? Ca au înnebunit la propriu sau ca au anxietate, atacuri de panica? Și nu înțeleg de ce sunt ...? (mai mult)
Voi sunteți supărați că ați apărut in această viață fără să vă intrebe nimeni sau recunoscători ca pentru un dar primit de la Dumnezeu?
Sunt foarte praf la desen, desenez mai rau decat un copil de 7 ani. Mai e cineva ca mine, praf rau la desen?
Hey lume,Care e platforma voastra preferata de social media? Cate platforme folostiti in total?~Gusticel
Buna lumeCare credeti ca o sa fie urmatorul Instagram?~Gusticel
Eu sunt foarte invidios pe oamenii ce au ceva si eu nu am. Cum scap de asta?
De ce vreau iubita, simt ca asta e scopul meu in viata, ce se intampla cu mine?
Pe ce grupuri de telegram stati?
Buna TPU. Atunci cand o persoana isi face cont pe OnlyFans si adauga un cont in care intra banii, trebuie vreo justificare a banilor (de unde vin banii, etc?)?
Deci am avut o ora pe google classroom si se prostea un baiat si a apasat pe exclude din intalnire pe acele trei puncte de la fiecare elev din intalnire si acum cand apas sa intru pe intalnire zice ca ...? (mai mult)
Dacă vreau sa ma mut în chirie, pot semna contractul neavând 18 ani?
Cat de importanta e pentru tine ziua ta de naștere? Ce părere ai de persoanele care susțin ca te iubesc, dar nu isi amintesc ziua ta de naștere in fiecare an?:))
Iata ca a trecut un an de la primul caz in Romania, de la starea de urgenta... ce vremuri! Ce e val, ca valul trece, cum bine a prevazut pandemia si poetul nostru. Mai aveti faina si drojdie? Mai stiti...? (mai mult)
Ce parere aveti despre muzica dubstep? Daca una proasta, va rog sa o spuneti intr-un mod cat mai poliiticos posibil.
Poate sunt subiectiv, însă cred că femeilor nu li se par super atrăgători bărbații aia care fac sala, super lati in spate cu ditamai brațele, adică bine, li se par fata de alții, însă ...? (mai mult)
Știe cineva cu ce banca lucrează angajatorii de la pizza hut?
Salut. Sa folosesc hashtag-uri in postarile de pe Instagram? Sau sa incerc fara hashtags?
Va mai aduceti aminte de harlem shake? De unde a aparut? De ce a fost atit de popular? Sau:spuneti opinia voastra despre el.
Credeți ca România va alege ora de vara sau ora de iarna, cu care vom ramane? Daca se decide ora de iarna, se mai schimba ceasul acum in martie sau doar în octombrie?
Ce drame mai trăiți în prezent?
Salut! La liceul de politie sau militar stai ca la facultate sau vii inapoi acasa adica in aceeași zi ca la scoala? Si in armata seara te întorci acasă sau stai acolo si te intorci doar cand ai...? (mai mult)
Dacă viața ta ar fi o poezie, care ar fi titlul ei?
Care e aroma voastra preferata?
Voi cum vedeți viața unui șofer de autobuz?
Mă poate ajuta cineva, va rog? M- am mutat de curând și nu știu să completez acea foaia pentru repartitoarele de căldură. Nu știu ce inseamna și îmi cere să comentez, seria, memoria, codul...? (mai mult)
Ce poti sa faci daca primesti bully pe net sau esti amenintat?
De ce cred oamenii în zodii?
Am 2 întrebări în cazul studenților de la facultatea de drept exmatriculați: 1) Cum s-a aflat că au copiat? 2) Mai pot da admitere anul următor la facultate?
Daca cineva mi-a fost prieten pe Instagram(avand contul trecut pe privat)si mi-a dat like-uri, daca il blochez si dupa il deblochez, raman like-urile sau dispar? Eu nu le-am mai gasit.
Care-s mai disperati dupa calculatoare, copiii din America sau din Romania?
Cei care au bani de liceu, cât v-a venit în total din septembrie până acum?
Se anunta o primăvara răcoroasă? :(
Salutare. Vreau si eu idei de Biografie pentru Instagram. Numele meu este Zaharescu Costin Vlad, faceti ceva bun.
Mi- e frica de momentul în care vreunul dintre cei 3 bunici de- ai mei vor... muri și nu știu ce sa fac ca să nu mă mai gândesc la asta, ei îmbătrânesc din ce în ce mai mult, puterile lor se...? (mai mult)
E normal ca la 15/16 ani sa ma apuce nostalgii?
Azi am test la fizica, ce rugaciuni miraculoase stiti?
Selly a facut un videoclip in care a raspuns acuzatiilor venite din urma incidentului[stiti voi care, daca vreti puteti sa va uitati la intrebarea mea precedenta, eu nu o sa mai explic nimic], in care...? (mai mult)
Cine vă ignoră? Dati copy paste. https://www.tpu.ro/lista-utilizatori-care-te-ignora/
Care oraș mare din România este cel mai lejer în luarea măsurilor anti-Covid și de ce?
Bună! Am o întrebare! Pe messenger de ceva timp a dispărut opțiunea de a da cuiva poreclă în conversații și totuși poreclele date pana în acel moment au rămas și acum. Are cineva idee cum le...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Radandam întreabă:
Anonim întreabă:
daidaidaida întreabă:
Overeem întreabă:
Am 5 piercing- uri in lobul urechii de peste 7 ani. Si la ora actuala mi se simt niste "bubite" tari inauntru. Este perfect normal, atat doar ca te poate incomoda cand incerci sa treci cercelul prin gaura....... (mai mult)
Pai daca este secret, nu cred ca iti va spune. Si intr- un fel daca e secretul omului este mai bine sa nu stii. Tie ti- ar placea ca un prieten caruia i- ai incredintat un secret sa i- l spuna altcuiva?...... (mai mult)
Cu timpul oamenii se mai schimbă. Nu poți obliga ca cineva se fie asa cum vrei tu, o veșnicie. Poate s- au împrietenit pe moment, pana acea prietena rebela o va lăsa baltă sau ii va face niște...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!