Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Ianuarie 2026 sunt:
Mi-a intrat o coaja de la popcorn pe gat ce să fac sa scap de jenare?
Am intrat pe Omegle. Un englez mi- a spus ca sunt din Romania. A spus ca ma hack- uit. Ce sa fac? Englezi astia sunt sub orice critica. Ce sa fac? mi- a spus ca ma hack- uit,...? (mai mult)
Ce putem lasa bun in urma noastra? Asta fiind realisti, nu putem fi toti arhitecti, savanti, fondatori de ong-uri care sa salveze copii, chirurgi etc.
I- am stricat unui prieten camasa alba, mai exact eram in metrou si mi- a cazut un plic de ketchup din buzunar si cand l- am apasat a sarit pe el. Ma simt oarecum vinovat si as vrea sa îi iau alta camasa,...? (mai mult)
Unde pot sa va cererile e prietenie pe care le-am sters. Urgent. Funda
Va regasiti? https://www.youtube.com/watch?v=tUmWzcXHZs4
Salut tpu.De curand am achizitionat o pereche de nike mercurial vortex albe cu crampoane si i- am luat cu o marime mai mare.Problema este ca i- am luat pana in curte si s- au tocit foarte putin crampoanele...? (mai mult)
A făcut careva un contract cu un network pe Youtube? Pot apărea probleme dacă nu mai postezi sau alte probleme judiciare:?
Am postat in aceasta categorie pentru ca am observat ca este cea mai populata. Am o intrebare in special pentru baieti. Am 24 de ani, sunt fata si am o problema cu kilogramele in plus....? (mai mult)
Urgent! Deci eu ma joc SA:MP cam 4- 5- 6 ore pe zi, ceea ce stiu ca nu este bine. Sincer, jocul asta este ca un drog pentru mine si nu ma pot lasa de el. Anul asta am examen si nu pot sa invat din cauza...? (mai mult)
Stie cineva cum se pot face sondajele pe facebook? REDEDE
Cine ma poate ajuta cu o amarata de poza Am o poza cu mine si vreau sa pun niste aripi de inger sa para ca sunt alemele. Cine ma poate ajuta? FUNDA
Nici nu mai stiu ce sa fac, am nevoie de ajurorul vostru :(. acum cativa ani m- am orietenit cu o fata si pana acum am fost cele mai bune prietene. A intervenit o alta fata cu care ma distrez...? (mai mult)
Îmi spuneți va rog care este timpul în care Flanco livrează în București?
Am vazut multi pe aici cu " ce ii iau mamei de 8 martie". Dar ma intreb eu, ei le cumpara ceva si in restul anului ( in afara desigur de ziua de nastere a mamei) sau sunt ipocriti si cumpara doar cand...? (mai mult)
Am o pagina de facebook cu pisici. Caut o admina/admin. Fara injuraturii...
Hei. Voua va place numele vostru de familie? :)) Ca mie nu-mi place al meu. =))
Se poate modifica imbracamintea in photoshop?
Cei care aveți tumblr, de unde luați pozele?:))
Raspuns rapid! Trailerele au drept de autor, sau pot fi utilizate si in videoclipuri (daca n-au copyright)?
Am o BFF si am fost certate cam mult...cand ne- am impacat am aflat ca aceasta are alt BFF, si in ultimul timp se comporta altfel decat cum era ....este mai rea mai fitoasa si plina de sine, ...? (mai mult)
V- ati intrebat vreodata cum ar fi fost lumea daca Hitler castiga al 2 razboi mondial? Cert e ca in 70 de ani de atunci pana acum, nu ar mai exista evrei sau oameni de culoare ( negri tigani etc) pe fata...? (mai mult)
Am luat teapa la un produs cu 130 de lei livrarea s-a facut prin fancureier mi-a spus cineva ca abia la 12 poate scoate banii, pot cumva bloca banii? va rog sa imi spuneti
Stiti cum se numeste cea mai buna garda de corp din Los Angeles? multumesc :*
Hei! FUNDA..Am de facut un poster [A3] cu un hobby de- al meu, am ales dansul.Si ma gandeam sa desenez niste siluete de fete in anumite pozitii de dans[am deja pozele], dar nu stiu cum sa le asez in ...? (mai mult)
am un cont de facebook de fata, am luat pozele de la o fata din alta tara... Are 5000 friends si 2000 followers... caut sa- l vand cu 20 E paypal sau 100 Ron paysafecard. Dar unii mi-...? (mai mult)
Salut.Intrebarea este destul de stupida.M- am contrazis cu cineva ca expresia este sange in... nu sange in coa.. Scuzati- mi vulgrabilititatea dar biologic vorbind sangele nu este in testicule este in ...? (mai mult)
E normal ca pe site-urile Olx si Tocmai sa apara in mod excesiv si abuziv reclame?
La voi se pun absente daca nu va prezentati la simulare?
Care sunt sansa ca niste dinti sa-ti ramana sanatosi fara sa-i schimbi desigur toata viata? Sau mai toataumea are nevoie de ajustari/mici modificari?
Dacă puteţi să îmi răspundeţi repede ce înseamnă "hacks"(nu prea cred că înseamnî "sclav" asa cum scrie translate).
Cine are blog pe WordPress? Mi le dati si mie, va rog.
Aseara am visat doi morti, adica pe bunicul si bunica mamei mele. Bunica ei are 2 luni de la decedare, iar bunicul 3 ani. Nu am avut treaba cu ei, dar pe el l am visat mort in cosciug iar pe ea...? (mai mult)
Cum pot sa le spun celor de la primaria Craiova sa puna naiba niste semafoare prin oras?
Daca s-a 'belit' desenul de pe skate ca era ceva actibild ce pot face?
De ce ma dor rinichiii cand fac abdomene?
Am un cont de facebook la care mi-am uitat parola, imi poate spune cineva dupa cat timp devine inactiv si nu mai poate fi folosit?
Cum vi se pare faptul ca unele fete, in vecinatatea unui baiat, vor sa para mici si neajutorate cand de fapt ele ar fi in stare sa bata si un jucator de wrestling?
De ce nu putem fii egali?
Poate cineva sa-mi traduca asta corect, va rog mult! "Budur cihanda en beğendiğim meslek; sözün odun olsun, hakikat olsun tek."
Cum alegi un produs de calitate?
Ce semnifica,conform dictionarul viselor,sau ceva cred ca de biblie, presupun...cand incerci sa aprinzi un foc si nu reusesti, se stige dupa ce iese putin fum?
Mai are vreun rost sa postesti atata timp cat fumezi si bagi in tine alcool?
Cum sa iti castigi increderea in tine?
Vreau sa imi fac un tatuaj la incheietura si vreau sa scriu un citat ceva ce sa scriu sunt fata
Daca ati avea ocazia sa furati pe cineva cu asigurarea ca nu veti prins niciodata si cu asta v-ati imbogati,ati face-o? SiNCER, incercati sa faceti abstractie de cum ar fi IDEAL.
Îmi poate spune cineva când este, mai exact, ziua porților deschise a UMF Carol Davila?
Ce părere aveți despre turcoaice( in Romania)? E vreo diferență dintre romance? Ca stiu ca fetele prefera bărbați turci.
am si eu o intrebare am un prieten care are un "pub un barulet" si inainte avea clienti nebuie dupa ceva timp tot veneau persoane de ernie rroma si se luau la cerata batiaie si in mare parte ...? (mai mult)
Cat dureaza pana primesc un e-mail de confirmare pentru. un cont pe telekom?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Reginadespade întreabă:
JohnnyMontana întreabă:
AndreiAdrian002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!