Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Care cuvânt dintr-o limbă alta decât cea română vi se pare cel mai frumos, dar strict pentru muzicalitatea sa?
Care cuvânt din limba română vi se pare cel mai frumos, dar strict pentru muzicalitatea sa?
probabil ma veti considera un ciudat si eu am inceput sa cred asta si parca vad ca veti pune comentarii cu du- te la psihiatru sau la medic va rog sa nu puneti genul asta de comentariu.De la ...? (mai mult)
Cine ma ajuta sa fac like la poza : https://www.facebook.com/cipymafia, Si datimi niste chaturi ceva unde pot lasa reclame ( cat mai multe cat mai bune ). Fundat + Vote!
am si eu o nelamurire cu o mașina.Ce ați alege între un Opel Astra GTC 1.7 diesel an 2006 si un Renault Megane 3 hatchback 1.6 16V? Opelul are 153.236 km și Renaultul are 107.153 km.
Ii inteleg pe cei care au facut reclama pentru "Sprite" ca au incercat sa fie amuzanti si de- asemenea ii inteleg pe cei de la TPU, dar mie mi se pare cel putin patetica, daca nu ciudata si perversa....? (mai mult)
Ce inseamna expresia a se rupe de fusta mamei (Funda*)
Cum schimb optiunea la Orange, am intrat in Orange young dar optiunea veche nu merge dezactivata, la *100# imi apare ca nu am nicio optiune, si as vrea optiunea de 5 euro iar daca incarc imi baga optiunea...? (mai mult)
Cine imi spune un site bun de unde pot lua poze pentru poze ( si de postat in cronologie si pentru profil si coperta)?
Buna tuturor.Vi se pare normal sa am tot elul de frici ciudate? :)) Adica eu cand ma uit la un film unde este vorba despre un criminal in serie imi e frica sa nu ajung vreodata asa, sau cand aud ca cineva...? (mai mult)
Buna tuturor.Hey ce credeti ca ar trebui sa fac pentru a fi o fata mai finuta si sa am acel gen de comportament care sa placa tuturor.Va rog!
vreau sa va cer o parere... voi pe cat credeti ca ar trebui sa vand acest pc : Procesor: Intel Pentium dual- core 2, 5 socket 775 Ram: 4 Gb DDR2 800 Mhz Placa de baza : Asrock G31- MS...? (mai mult)
Buna vreauu si eu o dieta..ca sa pot slabi.:( ce ar cam trebui sa nu mananc?
Clasament al celor mai profitabile meserii, argumetati parerea. (Top 5 - 10 ).
Ati fost in comuna Ciolpani? Cum vi s-a parut?
Hey! Pentru cei din Bistrita, cunoasteti careva pe chinezii de la magazinul de la gara? Dau mai multe " informatii " pentru raspunsurile afirmative.
Cate carti trebuie sa citesti sa se observe un progres in vorbire?
:* Cum se numeste mnelodia din video-ul asta https://www.facebook.com/photo.php?v=296252257207145&set=vb.192319324267106&type=2&theater? Imi dati va rog un link? Dau fundita
Care credeti ca e cea mai interesanta zodie si de ce?
E cineva din Pitesti?
Buna la toata lumea, vreau si eu o poza pentru facebook gen "toata lumea te cauta cand este ziua ta in rest nu dau nici un buna" orce in genu, multumesc
Dau funda la cel mai bun raspuns! Care este cel mai bun loc in care poti ascunde banii? Dar nu in buzunare la blugi sau in carti! M-ai ales in carti asta stie oricine :)))
Aveti sau ati avut cutie cu amintiri?:D Cum ati decorat-o si ce ati pus in ea?:D Vreau sa-mi fac una si am nevoie de idei asa ca o sa ma inspir de la altii
:- ) Voi colectionati Littlest Pet Shopi? Sunt niste jucarii micute de plastic. :) Daca da, cati aveti si care este favoritul vostru din colectia voastra? Eu am 60 si ceva ( stiu, multi :x...? (mai mult)
Intrebarea este simpla si putin penibila: http://www.tpu.ro/timp- liber/vreau- un- site- de- unde- pot- cumpara- tocuri- ca- astea- http- imgur- com- qfxo6cx- fuunda- p/ cum a pus acesta fata aceasta...? (mai mult)
Buna cine are whatss app sau viber,doresc sa imi fac prietenii noi, astept va rog frumos
Imi puteti recomanda un site pe care pot face "training" la limba engleza cu vorbitori nativi?
Buna TPU Ce faceti daca va dati seama ca unul dintre cei mai buni prieteni va tradeaza?
Salut Cine joaca arma 2 si pricepe sa puna moduri in joc?
A fi egoist e tot aia cu a fi egocentric? (scuze pentru cateogorie)
Ce inseamna cuvantul "yay"?
Deci... niste caracteristici ale fetelor taur va rog? :D :D
Buna seara TPU! Are cineva idee ce e aia zgucionca?
TPU ce pasiuni aveti?
auziti cine ma poate ajuta cu un site ppi True media partner si nu stiu cum sa il folosesc, unde public acel site va rog sa imi dati date de contact. Multumesc
Buna,cum iti dispare casul de la gura, ca se spune ca apare atunci cand apune soarele cand mananci ceva ce as putea lua sa imi dispara? multumesc
Stie cineva un program in care se fac pliante? funda!
Daca ar fi sa alegeti ce ati alege? Jurnal Violetta cu magnet?(30lei) Jurnal Monster High?(32 lei)
Ce țară ai alege, Moldova sau România?
Salut! Care motoare sunt mai bune vara si iarna, un motor pe benzina sau motorina? Si care sunt mai rezistente, care au o viata mai lunga? Multumesc!
Salut, am citit undeva ca o parte din fierul turnului Eifel ar fi adus din Romania, e adevarat? si mai precis de unde?
Nu stiu cum sa fac sa fie bine. Sunt a 8a si stiti ca mai e putin pana la examen si vreau sa intru la liceu bun si am sanse pentru ca am note bune si media 5- 8 peste 9 40. Dar vreau sa fac si eu...? (mai mult)
Engleza sau romana?
scuzati categorie. cei care ati comandat produse elf de pe net si vi le-a trimis prin posta, a-ti primit ceva acasa, o hartie?
Salutare tuturor. Cine ma poate ajuta si pe mine cu un raspuns concret? Ca in cat timp ajunge un colet prin posta romana de la Bucuresti la bacau, daca acest colet este inscris la colete fragile?
Am niște nelămuriri cu privința la o fata : - 18/19ani amândoi, clasa a xii aceeași clasa. Deci eu cu ea am schimbat maxim 10vorbe in parcursul a 4 ani de liceu. Nu prea mi- a plăcut niciodată ...? (mai mult)
Voi cand credeti ca va incepe al 3-lea razboi mondial?
Care vine weekend-ul asta la Comic Con :D?
De unde imi pot lua World of Warcraft? Funda + vot!
Bun TPU! Am vazut mai multe emoticoane sau personaje in genul asta : https://lh5.googleusercontent.com/- f7C9P_ziRuo/U2edXkJuYZI/AAAAAAAACow/h6pYUA6w9b4/w273- h374- no/Snapshot_2014- 05- 05_170915.png ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!