Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
La profilul meu la punctaj imi zice asa: raspunsuri considerate folositoare, amuzante, stupide, etc si un numar langa ele. Cum pot sa vad raspunsurile date de mine votate de prietenii TPU ca fiind folositoare...? (mai mult)
Vreau sa va intreb ce sa aleg: jack russel sau mazin hamster nick? ce preferati voi?
Cum te duci la w. c., funda.
De ce la Voluntariat/Ecologie sunt 529 de intrebari si la Dragoste si Sex sunt 34594?
Cu ce program a fost facut acest videoclip? Funda http://www.youtube.com/watch?v=c_ERnMqzyzQ
Cei care au stat acasa aceasta saptamana va bucurati ca maine incepeti scoala? Eu asa si asa":|.
De ce la unele intrebari nu pot sa raspund?
Se afla in morminte o Romanie intreaga Si am ramas deasupra, nevrednici, noi, cei vii Si ne e dat blestemul sa nu-i putem gasi Decat in niste lacrimi care de ei ne leaga S-a intunecat pamantul si...? (mai mult)
Cine are notebook-uri va rog scrieti ce fel de notebook si de cind il aveti si niste impresii despre el.
Cine vrea insigne pentru Vanatoarea de Vampiri?
Aceasta Boala se Numeste Tara! Dumnezeu sa. l ierte! http://www.youtube.com/watch?v=noTXLr_TzWA este dureros sa pot posta un post mortem la Conversatii!
Oamenii sunt toti pregatiti sa infrunte viata si greutatile ei? si daca nu sunt de ce ii mai lasa Dumnezeu pe pamant? mi se pare ca ce e in jurul meu nu e facut pentru mine. nu gasesc sens la nimic, si...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva si pe mine? Am intrat pe site-ul asta www.ss5230.com si vreau sa descarc cateva jocuri si eventual sale pun pe tel(samsung s5230)... dar cum fac asta? Calculatorul nici nu le? (mai mult)
Putea guvernul sa dea o zi de doliu pentru Adrian Paunescu? de ce nu a facut-o?
Buna TPU stiti niste jocuri de genul lu asta http://www.jocurifete.ro/jocuri/casuta-din-vis/ nu conteaza daca e online sau de downloand-at fundita
Http://www.TPU.ro/conversatii/buna-la-nokia-5800-iti-da-2-stylusuri-adica-cele-din-carcasa-si-pana-aceea-ca-la-nokia-5230-d-funda/ va rog raspundeti-mi si mie ca astept de cateva zile. si nimeni nu...? (mai mult)
Azi se deschide cinema 3D in Braila? Cat mai multe detalii, va rog!
Funda! Azi, 7 noiembrie, am auzit o piesa la radio Kiss Fm, era doar o chitara care canta, din ceea ce am auzit eu. Dupa acea piesa a mai urmat una cantata de o fata si mai apoi Smiley - love is for...? (mai mult)
Ce stiti despre Barn Budy? pareri, informati.etc funda.
Ce mă sfătuiți? Mi-a murit papagalul meu, Coco, de trei anișori (de când l-am cumpărat au trecut trei ani) și era mascul. Acum femela, Cici, stă singură și nu ciripește, se vede că e tristă...? (mai mult)
La un film interzis minorilor un minor poate intra in cinema [sa urmareasca filmul] insotit de un adult? Sau nu are voie deloc? Pls rasp!
Cum si unde va vedeti peste 10 ani?
Un prieten de aici mi-a dat acest link:http://bitsnoop.com/fifa-10-razor1911-iso-q953926.html pentru a ma ajuta sa trag fifa 10, dar nu intekleg in ce consta instalare acestui razor mai pe scurt vreau...? (mai mult)
Fumati? Daca da va simtiti in stare sa va lasati? Daca nu vreti sa incercati?
De ce nu pot sa raspund la intrebari pe TPU? Imi apare sa confirm adresa de e-mail, o confirm dar tot nu merge, ce se intampla?
E adevarat ca Demi Lovato s`a retras pentru o perioada?
Maine este sarbatoarea Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, le doresc cu aceasta ocazie celor care isi serbeaza onomastica numai sanatate, iubire si fericire.Fie ca norii tristetii sa ii uite!,...? (mai mult)
Care stie vreun joc nou cu parkour si shoter gen James bond Blod stone?(ii foarte scurt )
R. I. P Adrian Păunescu:( Iti vom duce dorul!
Care erau cele 6 lucruri imposibile inainte de micul dejun din Alice in Wonderland?
am o intrebare! Ce facultate trebuie urmata pentru a ajunge ceva in domeniul alimentatiei? Opc.sau alte chestii de genul asta. Se castiga bine? Fundita:)
Vreau mai multi prieteni pe lista de mess.cine vrea sa ma adauge :). ID-ul meu: glam.girly68.MS
Cine stie de unde pot downloada Real Football 2011 versiunea completa, nu cea care contine numele gresite/false ale jucatorilor si care de asemenea nu contine toate ligile? ma refer la versiunea prezentata...? (mai mult)
Finul meu vine maine la mine si are aproape 4 ani. e ft jucaus si nu prea sta locului.si am o icoana pe sticla care e aproape gata si mie ca o so sparga. ce sa fac sa no gaseasca si sal tin ocupat?
Era un film su Steven Seagal care s a filmat in romania dar nu Born to raise hell altu era. cum se numeste?
Am si eu o intrebare referitoare la jocurile Fifa. Pe ce taste se joaca si ce rol are fiecare tasta?
Ma puteti ajuta? Cand vreau sa intru pe idu meu nu-mi mai merge parola.Am dat la Forgot Password, am completat totul iar la sfarsit imi scrie: You're one step away from a new password Please...? (mai mult)
Particip la Concursul Vanatoarea de Vampiri Kubeti si vreau sa fac schimb de insigne cu cei care au Apa sfintita, Sageata de Argint, Scut.
Pentru concursu cu Vanatoarea de vampiri. Am o dublura soare cine face schimb cu mine?
Am eseu despre rolul scolii. vreau si eu niste idei...cu ce ne ajuta scoala? mersi pentru cele mai bune si multe idei
Vampire Academy sau Vampire Diaries?
Care sunt cele mai bune filme pe care le-ati vazut si mi le-ati recomanda si mie? multumesc anticipat!
cine love my, nobodi? nie compris pas, asa ca ciuiciu lu' maciuciu
Cum pot sa-mi fac profilul de hi5 sa arate tare?
E cineva din valenii de munte pe aici?
Cum ati reactiona daca fata voastra cea mica de 16 ani ar vrea sa plece intr-o expeditie? de ce nu pleci tu Stela?
Cum se numeste melodia pe care a dansat fata cu fusta bej si partenerul ei, fix la inceput, pentru. a face demonstratia de vals (cred)?( Dansez pentru. tine)
PT. IESENII CU NINTENDO DS! cine vrea sa faca schimb de jocuri pe nintendo ds.As vrea GTA(nu conteaza care) si dau Piratii Din Caraibe + 1 creionas
Cine stie un program de spart parole?;) sa mi-l tr si mie plz fundita:x:X: mersi mersi
Demi Lovato si Joe Jonas sunt casatoriti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!