Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Invatati-ma si pe mine sa joc warcraft3 frozen throne pe net. Dau funda
Nu am stiut exact in ce categorie sa pun intrebarea asta, dar ma rog. Am avut un vis...Ciudat. Eram pe un vapor plin de rromi (era o singura familie dar erau foarte multi, iar unul din ei era? (mai mult)
Am un cont pe www.desenatori.ro si nu pot si nu stiu sa-mi pun avatarul meu.Ma puteti ajuta.Va rog.Sigur dau funda. Bye-bye.
Va rog dati cat mai multe rasp:Care sunt dificultatile pe care le infruntati in viata de zi cu zi? pe toate planurile. mersi dau funda
Hello! am si eu o intrebare daca fumezi si faci analize se afla ca ai fumat?:-?
Hey :-s astazi cand am venit de la scoala.am patit-o :| usa nu se deschidea asa ca am fortat cheia.pana am ramas cu jumatate de cheie in mana :-s, pana la urma am reusit sa intru dar cum as putea rezolva...? (mai mult)
Ce subiecte pentru un articol reusit imi puteti spune?
am auzit o melodie si nu stiu cum se numeste. stiu ca incepete brusc ca un remix iar apoi o voce de fata incepe si canta 'I wanna. like a fire. take me highter.' nu stiu sigur dar stiu ca e noua pentru...? (mai mult)
Dau fundita :) Care sunt tentele rupte, griurile colorate si nuantele si cum se obtin ele :)
Ati simtit?!? Iarasi a fost CUTREMURUL! Iarasi in mai multe reprize si destul de puternic! Deja 2 cutremure in aceeasi zi! Oare cat o vor mai tine asa?! Cine stie, cat va mai rezista blocul meu. Saracul...? (mai mult)
am o tema pentru scoala in vacanta asta si vrrau sa stiu cati locuitori are populatia Romaniei? Si cate tipuri de asezariu exista? Nu am unde sa caut pentru ca eu stau departe si de colegi, ca...? (mai mult)
Ma eu l-am instalat si am bagat si crakul si nu imi merge imi zice please insert corect DVD-ROM select ok and restart aplication ce trebuie sa fac sa mearga?
Ce rol au pietrele ce se gasesc langa sinele de cale ferata?
Dau funda. Ce cadou sa ii dau prietenei mele de 13 ani. ii place culoarea mov.
Cine se picepe la mate pentru clasa a 7 a? am nevoie pana maine de nist e exercitii destul de usoare dar nu stiu sa le fac... daca sti-ti lasati id-ul la privat va rog funda:D si la urmatoarea? (mai mult)
Are cineva cont pe Battle of the Immortals?
Care imi zice si mie un joc tare cu masini sau cu arme ceva ca call of duty da sa fie misto de xbox360 si sa-mi dati si linck pentru ele de unde le pot lua? cu link va rog da nu online
Fundita Cum se numeste si cine canta melodia de la Magicienii din Waverly Place in care Alex si Justin si-au facut o trupa, episodul ala in care trebuiau sa isi aleaga planul B in caz ca nu devin Magicieni!...? (mai mult)
Voi ati observat ca pe TPU, la raspunsuri au aparut reclame? Parca inainte nu erau."Cel mai bun pret de pe Pamant la apartamente. 690 euro/mp! Click aici! (P) Rate la dezvoltator pentru cel mai bun...? (mai mult)
Dati-mi si mie un diagnostic pe care sa il scriu pe scutire! sa se potriveasca la 1 saptamana de lipsit de la scoala:D Funda:)
Steaua-Utecht...pronostic?(exemplu:2-1). Pronosticul corect primeste funda:p
Sunt frumoasa si arat si biine dar nu stiu cand merg pe strada baietii nu se uita la mine:( rog seriozithate si nu sunt c***a;):|
Ce parere aveti despre mine? spuneti va rog
Am şi eu o problemă care mă frământă :D Acum două luni, am cunoscut un băiat, la o petrecere. Încă de când am intrat pe uşă, a început să mă privească insistent, apoi m-a luat...? (mai mult)
Cum poti da spam la un utilizator de pe TPU? Adica sa apara pe lista utilizatorilor avertizati. Funda
Salut, am nevoie de ajutor de la persoanele care sunt interesate de poker. Daca ar fi sa citesti o carte de poker in limba romana, care ar fi lucru pe care vrei sa il aflii despre poker? In afara de...? (mai mult)
De unde pot downloada fifa 2002 nu fifa world cup 2002
Cum sa fac pentru ca atunci cand deschid un link sa se deschida cu mozila, nu cu internet explorer? funda!
Dau fundita cine imi zice si mie cum se despart in silabe urmatoarele cuvinte:explozie, examen, exemplu, exercitiu, exagera, axioma.Cine raspunde cel mai repede si corect ii dau fundizta
Am auzit o melodie la radio zilele trecute. Canta o fata si la un moment dat zice un barbat "mmm.yeah" "mmm...yeah" [se aude mnia]. Cine stie cum se numeste melodia?
Ultimul om de pe pamant... cine credeti ca va fi, si cum va reactiona cand va afla ca este el?
Funda! Ajutor! Nu pot sa raspund la intrebari, ieri puteam dar azi nu mai pot, scriu raspunsul si dupa cand vreau sa apas pe raspunde nu se intampla nimic. Ce s-a intamplat?
Buna TPU am o urgenta. :| dati-mi si mie idei de niste filme nici chiar de groaza comedii ceva. plizzz FUNDA
IRhvSI jnjviudlyeck, [url=http://ftbdicdkmskc.com/]ftbdicdkmskc[/url], [link=http://ylxmnlmfwvim.com/]ylxmnlmfwvim[/link], http://xzkszcxkujmo.com/
Cum instalez wordul 2007 imi spuneti va rog, fundita la ce care ma ajuta:)
De ce staff-ul TPU.ro este asa de tolerant in legatura cu pirateria? n-am nimic in potriva cu toleranta dar sunt doar curios
Am si eu o intrebare.Am 12 ani sunt in clasa a sasea si imi place de o fata din clasa a saptea. E posibil sa MA PLACA, DAR NU STIU SIGUR.Cum sa fac?
Te ajuta rodia la slabit?
Nu aveti impresia ca Metinarii s-au inmultit, ca sunt din ce in ce mai multe intrebari despre acest joc? Eu nu stiu acest joc, dar multe din intrebari imi par la fel. Sau astea sunt asa ca intrebarile...? (mai mult)
Am numarul lui Demi Lovato si as vrea sa il impart cu voi. 1 (972) 499-4918 este real!
Buna! Cred ca am patit ceva cu calculatorul si nu mai pot sa dau raspunsuri la intrebari :((... Ce pot sa fac? fundita
Au facut colegii mei intr-o zi la radicali nu stiu cum se cheama algoritm sau nu stiu cum ia un nr si grupeaza 2 cate 2 nu prea am inteles.imi puteti spune cum se face?
Sint chiar atit de vulgar? Folosesc limbaj licentios? Ptr ce sint blocat si nu pot raspunde la intrebari? Nu mi se da voie decit sa pun intrebari. Ce se intimpla?
Buna o castigat cineva ceva pe: http://www.vanatoareadevampiri.ro/ pa pa.
Ce as putea face ca sa nu mai primesc la facebook tag-uri cu tot felul de poze si comentarii la ele! imi dau tot felul de persoane poze fie cu ei fie cu locuri de prin egipt sau alte locati.si nici nu...? (mai mult)
Buna la toata lumea.Imi pare bine ca v-am gasit aici, sper ca me ve-ti ajuta. Eu de mica am fost blastamata de catre maica mea.si acum as dori sa o desleg. unde as putea sa gasesc rugaciunele potrivite? sunt...? (mai mult)
Ati simtit CUTREMURUL?!? In Timisoara tocmai a fost unul (03.11.2010. ora 03:00 dimineata) destul de puternic, in mai multe reprize. A durat in total in jur de un minut. Vorbesc la modul cel mai serios!...? (mai mult)
Scrieti fiecare cate o propopozite amuzanta care va trece prin cap! Cea mai amuzanta funsitza:x
Hey! In 2001 erau telefoane cu camera video sau foto?
De ce pe TPU nu se respecta regulile?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!