Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
De pe ce pot TV sau site pot sa urmaresc campionatul mondial de gimnastica(individual compus) feminina de la Rotterdam din seara aceasta?
Salutare la toata lumea. Sunt Adrian. Am si eu o intrebare putin mai ciudata, dar avand in vedere ca este un forum e discutii pentru oameni de diferite varste caut un raspuns din partea celor care se...? (mai mult)
Hey buna? voi ce credti daca spuneti de 13 ori in oglinda seara Bloddy mary...vine si va omoara... mie cam frica seara sa ma uit in oglinda.plizz
Salutare lume. ce parere aveti despre citatul: mai multe victime a facut banul stupid decat sabia taioasa
Vreau si eu comm si fives' pls :X:X:X http://butterflyenergy.hi5.com dau 3 funda la kei care imi da 30 de komm si 30 de fives:X
Cum pot lua legatura cu administratorul siteului clopotel? mi-a fost interzis accesul si nu mai pot intra
Cititi si voi: http://banciprian.blogspot.com/2009/03/andrei-cocianga.html
Mie imi place ff mult cintecul acesta, voua? http://www.youtube.com/watch?v=MINrPTt1hx8&feature=channel
Cine este din rep. moldova. astept raspunsul vostru
am si eu o intrebare. daca lucrez in dreamweaver 11. pot sa deschid dupa si in dreamweaver 8?
Ce parere aveti de Hagi la Galata?
As dori sa descarc microsoft word 2003 dar nu am de unde daca careva mi-l poate trimite adresa mea este silvanuca22@yahoo.com
In povestea tom sawyer detectiv, tom si huck sunt frati sau prieteni?
Imi spuneti si mie proverbe sau zicale despre surori?
Ce sa fac daca eu cunsoc o persoana foarte bine dar ea nici nu stie ca exsist?
Cum poti sa iti dai seama daca esti emo :S... funda xD
Va plac piercinguri? aveti asa ceva? cum este? chiar se infecteaza scuze ca intreb asta dar chiar nu stiu :-?:-? va rog raspundeti dau funda
Cine credeti ca va castiga la Dansez pentru tine? :P.Eu zic ca Adela si Alexandru
Salut niste status frumoase, si interesante de genul because every day is the best day ever, nu numai decat in enlish,, please. o fundutza mare mare
care stie cum se schimba melodia de la mesaj la un nokia n73? nu merge sa pun o melodie mp3 numai ce are telefonul in el. funda
Ce pot face pe calculator? jocuri..., site-uri.etc!
E ce aia sa fii Ateu? dau funda
La imperiaonline da acolo la REALM... nu la REALM ROMANIAN. cum pot face bani mai repede ca acolo nu arata, , liberi profesionisti, , si ca sa vand cat trebuie sa dau pe o unitate de fier, piatra, ? (mai mult)
Vreau sa imi fac un id nou de messenger si nu prea am idei cum... vreau ceva de genu "brunetha_..." ceva idei pls.:D dau fundha :*
Este vreo posibilitate sa sterg o intrebare? Sau daca vorbesc cu administratorul o v-a sterge el? :D
Am pus o intrebare la categoria casa si gradina, am primit notificare pe mail ca am doua raspunsuri la intrebare, pe site imi arata de asemenea ca am doua raspunsuri dar cand intru la intrebarea respectiva...? (mai mult)
Ce puteti spune despre zodia pesti?
Am o problema cand incerc sa intru pe pagina mea de Facebook.Imi spune ca e ceva suspicios si trebuie sa urmez 5 pasi pentru a dovedi ca sunt eu si nu altcineva.Insa la primul pas cand imi spune sa...? (mai mult)
Cine imi poate spune niste porecle pentru fete? va multumesc cea mai buna dau fundita.
Sunt nascuta pe 3 februarie. Cine ghiceste primul in ce zodie sunt primeste fundita...:D:D. Stiu ca e stupid
Care este site'ul vostru preferat? :)
Ce sa fac cand amika mea imi greseste mereu tin la ea si nu vreau sa pun capat:((?
Intrebare pentru cei care au cont pe jocul ourworld. Cum pot face diamante (gems)? Imi puteti spune ca eu nu stiu de ce la inceputul jocului eu am avut 10 diamante (gems), mi le-am consumat si acum nu...? (mai mult)
Care e diferenta intre staffordshire bull terrier si bull terrier? intrebarea este adresata doar cunoscatorilor. parerea mea este ca staffordshire bull terrier si bull terrier sunt o corcitura intre amstaff...? (mai mult)
Cum pot lua legatura cu administratorul siteului clopotel? mi-a fost interzis accesul si nu mai pot intra...
Ce părere aveți despre numele Lorelei?(Se citește Lorelai)După ce răspundeți vă zic și eu părerea mea.
In ce clasa sunteti?;))
Salut care stie cum fac ecranu mai deschis am laptop unde trebuie sa intru mersi astept raspuns
Nu mai stiu ce simt :( De cand s-a produs prima despartire intre mine si iubitul meu, la initiativa lui, si cand el a stat cu alta apoi noi ne-am impacat, nu stiu ce mai simt :(( Ma simt pierduta, nu...? (mai mult)
Unde gasesc sa mi cumpar o bata de lemn in piatra neamt? Si un pret va rog aprox.
AZI este ziua FERICIRII! Sa ne bucuram de sanatate, de familie, prietenii adevarati din viata noastra si sa uitam de politica din Romania. Ce ziceti, prieteni? Salutari din Austria! >:d<
Sa-mi trag palme in nestire si cu netul asta.Ptr orice dau clic imi apare clepsidra si trebuie sa astept minim trei minute. Ce se intimpla?
Imi puteti oare da un alt site de genul: http://www.ice-eyes.ro/status_uri_desene.html
Imi dai o poza cu tine fata baiat orcine;;)
Peste 2 saptamana imi voi aniversa ziua de nastere si trebuie sa fac niste invitatii deoarece locul in care mi-o aniversez este mai complicat si nu vrea sa iau 30 de oameni la rand sa le explic unde...? (mai mult)
Unde pot downloada metin 2 tim funtyyyyyyytaaa
Am nevoie de cont pe tuenti...va rog tr o invitatie...care aveti cont lasati un mesaj va rogggg:((. dau funde! cate vrei dar ajutati-ma>
Prima intrebare ar fi : are ceva daca ţii in casa poze de la o inmormăntare (a cuiva drag) e poibil sa atraga lucruri rele? Sau doar faptul ca te gandesti la moarte sau lucruri negative poate sa atraga...? (mai mult)
Unde pot gasi carti in format electronic?
Unde gasesc carti in format electronic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!