Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
M-am vopsit ieri mi-am decolorat parul pentru a-l face blond dar cand am pus vopseaua pe el nu a ajuns la blondul deshis care mi-l doream exista vreun risc daca ma vopsesc din nou intr-un interval asa de...? (mai mult)
Care este nivelul maxim la care poti ajunge la barn buddy?
Viteza mica prin router. Am internet de la RDS (fibra) pppOE. Routerul imi merge cu 2.5 MB/s. De ce limiteaza viteza? Am inteles ca se pot face setari pentru. asa ceva. Ma poate ajuta cineva? Multumesc...? (mai mult)
am o tema la franceza...bleak trebuie' sa conjug vb "allez" la prezent si nu ma pricep adica eu nu suport limba franceza va rog mult sa ma ajutati daw FoOnditsa :*
Imi puteti spune de unde sa downloadez acest program? sau macar cum s enumeste:D http://www.youtube.com/watch?v=-fbixhkZtt0
Hey, am lipsit 3 zile de la scoala saptamana trecuta, din cauza unei raceli(febra, tuse, dureri mari de cap). Si ieri am avut matematica, a trebui sa ma invoiasca pentru ca mi-a murit unchiul, si...? (mai mult)
Ce faceti atunci cind vi se arata degetul mijlociu, cum reactionati?
Unde pot sa gasesc plastilina fimo? Sunt din Bucuresti! La Hypermarketuri?
Imi puteti da exemple de melodii asemanatoare cu "sean paul- hold my hand"? ceva melodii tot in acest ritm... mersi anticipat.
Vad ca pe multi va streseaza intrebarile celor in virsta de 10-14 ani referitoare la sex si dragoste, credeti ca ei sunt de vina sau postarile pe care le vad aici? adica daca toata lumea face sex oral...? (mai mult)
Hey TPU... abonament la vodafone 500MB trafic /luna Voi cat consumati Trafic/luna(Mb) si cat stati?
Ce inseamna sa fii la moda? Opinia ta conteaza.
Cum se sterge o intrebare dp TPU? fundita
Am tot visat o fata care se apropia de mine si nu inteleg dc timp de 4 zile aveam acest vis de ce oare visam asta?
Unde pot gasi filmul The unborn cu subtitrare :)? Dau funda
Cand vreau sa trimit raspunsul i. mi spune sa trimit pe adresa de mail confirmarea si sa apas clic acolo, dupa ce fac ce i. mi cere i. mi valideaza raspunsu la intrebarea pusa de un o persoana de pe TPU.cum...? (mai mult)
Cum fac sa ma ingras?
Cum credeti care este cea mai buna masina in NFS Most Wanted?
Cand fac RPC-uri pe Paint.net si salvez poza, ea nu se salveaza ca o poza normala si cand dau click pe ea se deschide direct programul imi puteti spune cum sa fac sa se salveze ca toate celelalte poze?...? (mai mult)
De ce nu pot sa scriu la discutii live.sunt noua pe aici asa ca cine ma ajuta si pe mine?
Cine stie o sala de fitness in Tudor, Iasi, care sa aiba aparatura buna? mersi!
Nero 7 cu serial number are cineva? sau daca nu, orice alt nero dar sa aiba serie.mc fundita
Daca azi postez 5 raspunsuri abia maine dimineata le pot vedea in topicul respectiv, de asemenea si cu mesajele, dc nu se posteaza direct?
Hello all nu mai pot am o febra ingrozitoare nu pot sa merg am facut astazi la ora de sport o multime de sarituri chesti de genul asta si nu ma pot misca vreau sa merg maine la sch am un test important...? (mai mult)
Dau fundita! Dati site-ul unde pot gasi cartea Rem de Mircea Cartarescu in format pdf sau word.Scrieti linkul corect.
Deci as dori sa aflu cum ma privesc altii. Uitativa la raspunsuri si la intrebari deoarece le mai pun cu inima de aceea si imi ies calitatile.Deci va rog sa lasati comentariu.Multumesc :)
Auziti am pus o intrebare daca e normal cu chestia ca papagalul meu sa fie foarte agresiv.Sa ma scuzati ca spun asta dar imi pare rau ca pun un raspuns ca intrebare: raspunsul 1:Mi s-a parut corect Raspunsul...? (mai mult)
Cum credeti cam ce marime trebuie aiba penisul la 18 ani? Va rog raspunsuri serioasE? DAu funda!
Ce credeti despre Counter Strike
Ce pot face sa-mi mearga gmailul mai repede? Cateodata ramane intepenit pe "se incarca" si... adio! Nu mai pot deschide sau scrie nimic mult timp.De cateva ori mi-a aparut o fereastra de avertizare ca ceva? (mai mult)
Buna ce va-r placea sa cititi pe un site? sondaj
Pe ce site-uri aflu in timp real (sau putin intarziat) cele mai noi melodii si/sau videoclipuri?
Cine joaca ladypopular sa imi spuna si mie daca stie scopurile 11, 12, 13... fundita:X
cine stie cati cai putere are o dacia break din 2002 cu motor de 1310 injectie?
Cei care sunt in Elena Cuza Bucuresti lasati-mi id vostru aici va rog! Fundita!
Cum se numeste melodia de la sfarsit de la `Mostenirea` dupa Pro Tv?! (incepe asa : nu e doar un vis...) funddDDDddaa; x
imi puteti spune si mie niste magazine de imbracaminte si incaltaminte la reducere din focsani?:):
Cine e fan Michael Jackson? imi lasa-ti si mie id vostru?:o3:-*:-*:-*
Heeey! Puteti sa imi spuneti si mie niste descrieri pentru hi5 de dragoste? adica unde pui poza si poti sa scrii ceva, funditzzza
Cat va puteti tine respiratia? dar cat va puteti tine ochii deschisi? eu 1 minut fara aer si 5 min fara sa inchid ochii :D
Buna lume:):) Am inteles ca telefonul lg ku900 este mai mult de barbati. Mama a spus ca vrea sa imi cumpere acest telefon deoarece este bun si ca pret si ca calitate... Vroiam sa va intreb daca ar trebui? (mai mult)
BuNA. Puteti sa imi spuneti niste linkuri cu magazine de haine in UK, mersi anticipat. cele care imi plac dau [fundita]
"Recunostinta nu este doar cea mai importanta dintre virtuti, ci si parintele tuturor celorlalte." - Marcus Tullius Cicero Tu cui ii esti recunoscator?
Va propun un joc Fara DA sau NU .Deci...regulile sunt simple:voi pune o intrebare la care urmatorul utilizator care va vrea sa joace sa raspunda fara DA sau NU, dupa care va pune si el o intrebare De? (mai mult)
Am primit o citatie in posta in care sunt chemat in alt oras intr-un proces penal cu o anumita persoana.In citatie eu figurez ca parte vatamata.Mai exact e vorba de o teapa luata pe okazii dar eu nu am...? (mai mult)
Credeti ca daca ii urati cuiva "noapte buna", noaptea acestuia va fi mai buna? Ai putea sa te superi daca o persoana(mai mult sau mai putin importata pentru tine) nu iti spune "noapte buna" seara daca...? (mai mult)
Cum pot sa caut utilizatori TPU?
Sall va mai aminiti de jocul din copilarie mario pe atunci mario pe tv:)) (ce amintiri) vreau sa il joc dar nu online il vreau pe laptop, vreau un site de unde sa il descarc sau cine il are sa mi-l...? (mai mult)
Ce parere aveti? Am facut blogul acum cateva zile! http://astaeviatamea.blogspot.com/
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?