Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Cate telefoane mobile ati avut pana acum? Si care a fost primul vostru mobil?
care a fumat vreodata dintr -o tigara electronica? as dori sa aflu ce simti? simti exact ca si cum ai fuma o tigara normala?
ma numesc Lory.am 15 ani...si am id unui baiat eu cred ca ii place de mine pentru ca de fiecare data cand vorbesc cu el, el imi trimite :-* si :-X. E un baiat foarte dragut si si eu il plac, ? (mai mult)
De ce se retrag membrii TPU? De ce cer stergerea contului? Oare ce ii deranjeza de pe site?
Va rog ajutati-ma! Mi-am bagat sims 3.Cand intru in joc imi scrie: We are unable to verify that your is a valid copy of the Sims 3.Please contact customer service. Cum fac sa nu mai imi scrie asta?...? (mai mult)
Cum pot sa imi pun poze care vreau eu pe tema care o am pe hi5? funda :x
Mi-a spus tata sa nu mai ma uit seara in oglinda, de ce?
VOCALOID este si anime? am auzit de la cineva cum ca ar fi :-/ daca da unde l-as putea viziona?
Stiu ca nu e bine dar chiar am nevoie sa iau o nota mare... nu puteti sa imi spuneti niste metode de copiat fara sa fiu nevoita sa stau cu inima in gat de frica sa nu ma vada? stiu ca nu e bine dar? (mai mult)
Cn e din cj si face volei la css viitoruil nu imi poate zice si mie unde se fac antrenamentele, eu fac la provloei junior si vreau sa ma transfer. funda
Unde as putea vedea filmul SEED OF CHUCKY online?
Am nevoie si eu de vecini pe farmerama.Va multumesc
Dc nu merge la the west am facut un afis cu cel care l-am gasit cum fac sa prm banii
Ma confrunt cu o problema foarte nasoala! Colegii mei isi bat joc de mine, fac mistouri si cate si mai cate.Cand plecam la laboratorul de fizica (noi suntem 29 in clasa) nimeni nu vrea sa stea...? (mai mult)
Stiti unde as putea gasi un desen sau o poza cu un mar, o carte si un vas? Adica toate trei intr-o poza... fundita
Am vazut unele persoane de pe acest site, ca scriu Ps. Ce inseamna Ps?
Daca stiu parola de la un id i-o pot schimba(chiar daca am uitat intrebarile de siguranta si datele necesare)?
Imprumutati lucruri prietenilor?
Mi*am bagat Sims 3.Imi intra in joc si imi scrie:We are unable to verify that your is a valid copy of the Sims 3.Please contact customer service. Ce pot sa fac sa ma joc si sa nu mai imi apara asta? Mentionez...? (mai mult)
Ce parere aveti despre criza?
Buna TPU:) este o melodie.niste remixuri de politie(sirena). multi o folosesc ca ton de apel.stiti cumva cum se numeste? sau o aveti careva?
Daca mama ta, si cu iubitul tau au cazut in aceeasi groapa pe cine ai ajuta sa iasa din groapa?
am o intrebare pentru cei care au cont pe lockerz.com. eu am 104 puncte si as vrea sa iau albumul lui Eminem - Recovery. Albumul costa 70 de puncte, dar am auzit ca s-ar pune si ceva taxe. imi ajung...? (mai mult)
Ce ai alege dintre cea mai bun/a prieten/a sau mama?
Sunteti de acord ca omul daca ia note bune cand le ia pe cele proaste regreta foarte tare?
Http://www.topvot.com/view/albynutza.html un vot va rog:D:-*
sunt proaspat intrat la liceu, clasa a-9-a la profil mate-info, si mi se pare foarte greu deoarece o sa-mi fie foarte greu la bac:romana, mate, enegleza(3 probe) si la alegere alta materie... Poate? (mai mult)
Tu cum iti dai seama ca partenerul sau partenera te insala?
Cum pot sa-mi fac mai multi prieteni?
Spuneti-mi va rog la ce materii da un profil de chimie-biologie (stiinte ale naturii) bacalaureat? Nu sunt de profilul respectiv dar sunt curios. Va multumesc! :)
Cati ani aveti?:>
Ce s-ar fi intamplat cu oamenii daca ar fi ramas in Rai?
cineva a spart parola veriosarei mele de la id-ul de messenger, si i-a si schimbat-o.stiti cumva cum pot recupera.parola?
Imi Spuneti Va Rog De Unde Pot Lua Poza Cu Fata Piciorele Din Acest Video http://www.youtube.com/watch?v=4_C80M7-Guo&feature=related? Dau fundita Pls;;)
Buna! Dati-mi si mie nisteteste cu bareme pentru clasa a 8 a la matematica si romana cu barem gen cum a dat anul trecut la examen. Nu vreau site-uri de unde sa downloadez pentru ca am gasit si eu dar...? (mai mult)
Ce faceti azi? Eu ma pregatesc sa plec in Austria. O sa-mi fie dor de voi, dar prietenia nu se uita.Va multumesc. :)
Cum ai fi daca nu ai stii ce varsta ai?
Ce fel de persoane ai in jurul tau?
Heey. unei prietene de-a mea care este rockeritza i se spune CHUCKY. ce porecle asemanatoare cu aceasta stiti? xD funda! >.
.. imi spuneti si mie va rog la cati metri adancime se ingroapa un mort?! Am facut un pariu cu cineva pe aceasta tema. Va multumesc! Dau funda ca intodeauna! :)
Buna! Stie cineva ce pot face ca sa am mai multe credite la barn buddy pe hi5 in afara de cupe.
Românii sunt mai uniţi decât comunități etnice din România?
Cine are o placa de sarf
Cum te simti in tara asta? Ce-ai schimba daca ai putea? http://tinyurl.com/y8gox7u
Ce-ai face daca ai stii ca mai ai 24 de ore de trait? http://tinyurl.com/y8gox7u
"Un iarta-ma NU ie de ajuns sa uit. Dar o vorba sincera ie tot ce ma va face sa uit" Care sunt greselile?
Nu pot sa raspund intrebarilor:( zice ca trebuie sa confirm pe email nu stiu ce dar nu primesc nimic pe mail. si dau sa retrimita dar degeaba! ma ajuta cineva va rog? dau funda:]
Am vazut-o si mai demult dar e incredibil http://www.trilulilu.ro/amuzante/1f7b6b97eafb6c incredibil
Sall TPU, cam cu ce pret as putea da un iphone 3g de 2 ani putin zgariat pe spate, cu butonul de silent rupt... as vrea sa il dau impreuna cu casti speciale pentru iphone, incarcator si o husa speciala(acesta? (mai mult)
De unde pot lua si eu un flooder? plus boti
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!