Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Sincer, nu sunt fana JB, dar nu inteleg de ce atata repulsie fata de el din partea unora de pe TPU. Ce aveti cu el? La 15 ani ar trebui apreciat pentru ca a ajuns unde a ajuns.De ce judecati un biet copil...? (mai mult)
Ce jocuri gen bitefight stiti?
Help! Intrebare pentru fete! Fetelor, am 13 ani si am tot o chestie vaschoasa un fel ca "muci" [scuze]( la puta)... dar mai alba... CE se intampla? Semn ca vine menstruatia? sau ce?:(( scuzati? (mai mult)
Care e melodia voastra preferata cantata de Within Temptation?
as vrea sa stiu ce studii iti trebuiesc pentru a lucra la o ambasada? ce pasi trebuie sa urmezi?
Copil fiind prin anii 80 stateam la coada la lapte si paine si intindeam cartela pentru.paine la tanti din alimentara sa mi-o taie iar acum generatia asta are totul de-a gata si tot nu sunt fericiti. Voi...? (mai mult)
Ce conteaza mai mult pentru voi, bogatia materiala sau cea sufleteasca? Da sincer acum.
Stiti vreun site unde pot posta poze cu diferite tinute de imbracaminte si altii sa dea calificative?
Concursurile alea online care sunt cu premii sunt chiar adevarate?
Ok, ceea ce urmeaza sa spun ar putea supara pe cineva. Dar asa sunt eu, un troll. Vad tot mai des pe TPU fete care fac pe nevinovatele. Citeam acu' ceva timp niste intrebari si dau peste un raspuns...? (mai mult)
Cum pot sa vad la ce raspunsuri am primit stupid?
Cum pot sa recuperez parola veche la netlog?
Ce mesaje aveti pentru Michael Jackson?, in memoria lui.
Pentru cei care sunt din Pitesti, imi puteti spune daca s-a deschis magazinul Trivale?
Peste jumatate de ora ma duc la ziua unei prietene. ce jocuri am putea sa ne jucam? URGENT
Buna! Poate exagerez eu, dar totusi. Ce parere aveti despre faptul ca din ce in ce mai multe intrebari sunt postate la categorii total nepotrivite? Nu ar trebui respectate regulile? Nu cred ca e asa...? (mai mult)
Am o placa de tv tuner care imi da bataie de cap, nu i gasesc driverul si softul lui, am bagat windows 7 apare ca mi-a gasit driverele toate dar program nu am.este o placa Asus TV-tuner C1VG50 (HP 5188-2640)...? (mai mult)
Bonjour TPU! Am nevoie disperata de sfaturi. Trebuie sa fac niste videoclipuri [pe telefon] si apoi sa le editez in movie maker. Problema este ca dupa ce le descarc nu merg vizualizate in winamp, si de...? (mai mult)
Atunci cand visezi ca iti mor persoane dragi tie inseamna ca le moare moartea? Sau este doar un mit? Multumesc anticipat.
DivINNA : http://www.myidol.ro/fotografie-cu-inna-in-adolescenta.html ce parere aveti de aceasta fotografie? se pare ca si ea este o simpla fata si ca photoshop-ul face minuni:D
Stie cineva vreun program de modificat sunetul? De exemplu sa-l pot face mai lent sau mai rapid? Dau Funda! Ms:*
Hei.Am nevoie de ajutor.Am un blog dar nu stiu unde sa pun codul pentru. backround. Mi-am gasit pe un site unul care mi-a placut am gasit si codul dar nu gasesc unde sa il pun sa mearga.Help me :o3. Funda...? (mai mult)
Cine vrea cont pe metin 2 leonis lv 34 gol lv 9 cal sa imi dea id-ul lui si eu ii dau contul pe 1kk pe GX server 1 cand imi fac cont astazi e 28 august 2010!
Dati-mi si mie subtitrare buna pentru filmul The karate Kid care sa se sincronizeze bine.Multumesc!
Este cineva interesat si priceput la fan ficuri? :) Daca da, intrati pe forum = http://free-fantasy.omgforum.net/forum.htm P. S.:Forumul nu este al meu!
Ati facut vreo colectie de solzi de peste la scoala?
Thaa, pai sa vedem. Am o intrebare de fizica. (bleah!) Un corp este aruncat in sus de la inaltimea de 30 de cm. El mai urca 12 metri si apoi cade pe sol. Pentru a afla lucrul mecanic al greutatii pe toata...? (mai mult)
Ce parere evti despre miley si liam? http://www.myidol.ro/miley-cyrus-isi-ia-iubitul-la-cumparaturi.html/miley-liam-lovers-reunited-5_0 si despre faptul ca ea jura ca va ramane virgina pana in noaptea...? (mai mult)
As vrea sa-mi fac un blog dar nu stiu ce nume sa ii pun. mi-ar placea sa fie cu unul din aceste cuvinte: -culoare -viata -stele orice tine de natura si sa fie un nume artistic. funda si sper sa nu...? (mai mult)
La voi a dat drumul la metin 2 gx? la mine zice ca nu am conecsiune cred ca mai trebuie asteptat 1 zi 2 la voi a dat drumul?
Putin ajutor va rog...cine stie ce cod corespunde parfumurilor "J. Lo-Glow after dark" si "Calvin Klein-Euphoria" la D&P? http://dpparfum.ro/index-4.html
Cine iubeste animalele este o persoana buna?
Heeey :x Nu stiti ceva porecLee frumoase pentru numeLee CRISTINA? :x Funda;)
Spuneti-mi si mie cum il pot lua pe goro la mortal kombat 4/funda.
Cine este Christian Beadles? ca am auzit de numele lui pe facebook
Saluutt! Vreu si eu cele mai cunoscute povestia lui Tudor Arghezi. Multumesc!:X:*
Saluutt! Vreu si eu cele mai cunoscute povestia lui Tudor Arghezi. Multumesc!:X
O intrebare pentru cei care se joak fermerama sa imi zic sh mie userul ca vreau vecini al meu e micutza09 sh 09viviana dau funda la cele mai multe care merg:D
Imi spuneti si mie niste coduri Gta Vice City. Dar mai multe va rog! Fundaaa!>:D< Multumesc.
Ce fel de chipsuri alegeti? Paprika, Cascaval sau Sare?
Cum a fost prima betie? Povestiti..., amintiri ceva?
Doresc sa-mi cumpar Nokia 5530...cum credeti e buna sh cine are? ce impresii aveti? sunt fata... fundoiii
Cu ce se poate curata aurul si argintul?
Cine are cont pe metin2 GX si vrea sa mi-l de-a contact in joc Armaghedonul pe sv1 poate sa fie si pe 2 (contact mess marius95_4life) fundoaie!
Ma numesc Roxy, am 13 ani, sunt fata si sunt din Buzau. Ce nume mi-as putea pune la hi5 si ce id mias mai putea face?
Dupa parerea voastra care este cel mai bun spray deodorant pentru barbati? Dar pentru femei? Merci fain!:)
Am avut aseara un vis in care se indragostea o fata de mine.Azi trebuia sa plec la o petrecere.Trebuia sa merg? Putea deveni visul realitate?
Http://incasha.com/2008/05/halucina%C8%9Bii-drog-tantum-rosa/ este cineva care a incercat? Cum este? Ce efect are? Poate povestiti si voi mai detaliat plz.
Dau funda plzz cum sa fac la winamp sau ce program sa instalez ca sa cante melodiile ca la discoteca? adica cand incepe urmatoarea sa mai cante putin si cealalta?
Dau funda ^:)^. Care stiti pe ce post si la ce ora si in ce zi se difuzeaza Dr.House la tv?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
Andreea0726 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?