Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Cum pot ajunge din titan la rond la alba-iulia fara metrou? nu prea stiu zona.sunt niste tramvaie pe aici.23,19 mai e si masina 311. dar nu stiu care merge acolo:Dmultumesc anticipat:)
Hello:P...stiti ceva fundaluri la hi5 cu multe chestii gen acestea doua care se numesc : mintoki si cealalta tokidoki :d? ca eu m-am obosit de la atata cautat:))... fundita`:P
La ce licee ati intrat? ?:D
Santeti de acord?"Socoteste milostenia nu ca o cheltuiala, ci ca un venit; nu ca o pierdere, ci ca un castig, caci tu, prin ea, dobandesti mai mult decat ai dat." Sfantul Ioan Gura de Aur
Cum imi schimb parola pe mes? sunt catalina si am 9 ani
e cineva la moisil in bv? pls cine e sa-mi zica si mie:*mersi anticipat
Hey as vrea si eu sa impart pliante fluturasi etc. dar nu stiu unde sa ma duc ce sa fac? sunt fata si am 12 ani Ajutati.ma va roggggg
Cand ma uit pe yutube uneori imi apare asa "an error ocurred please try again later " de ce? am instalat adobe flash player si tot nu merge. Insa nu la toate mi se intampla. Ce sa fac?
Tocmai am aflat ca am intrat la profilul "stiinte ale naturi" pe ce se bazeaza acest profil? cate ore de mate se fac? la ce dau bac? fac biologie multa engleza, romana?
Am un cont pe jocul ourworld si in fiecare saptamana primesc codul pentru gems (x 10). Am auzit ca mai sunt coduri pentru gems pe facebook (x20 gems) dar eu nu stiu de unde sa le iau... sunt conectata? (mai mult)
Cine vrea rezultate adimtere computerizata la liceu 2010 http://admitere.edu.ro/2010/staticRepI/j/?
Am primit adrese de la Dorohoi, am si distribuit celor care au raspuns afirmativ ideii de a ajuta cu un colet, cat de mic celor afectati de inundatii. Multumiri celor care au raspuns si astept cereri...? (mai mult)
Care dintre voi sunteti bobocei in odobescu(pitesti)? bine ati venit!
La ce liceu ati intrat? eu in Benjamin
Buna! Stiti cumva de ce imi apare o eroare cand deschid browserul Opera? Deci cand deschid Opera imi apare eroarea si cand ma uit la un videoclip pe net si vreau sa dau full screen atunci imi apare iar...? (mai mult)
Cum fac sa-mi apara in bara de Start instrumentul acela pentru literele Ă ă Â â Î î Ș ș Ț ț -?
Dati-m iva rog link sa ma pot uita la rezulatele admiterii in licee pentru elevii din timis. funda
Am lasat niste commuri pe hi5 cuiva si acum nu vreau sa mai apara. Pot face ceva pentru a le sterge(vreun program, ceva de genul)?
Care stie italiana si e dispus sa vorbeasca cu mine pe mess in italiana? stiu ceva dar la scris cam am probleme si as vrea sa vb mai multe chestii orice.:d help
Buna sunt Mara si am 13 ani am un prieten. Pe nume cristy Prima data cand neam cunoscut. ne sunam ore in sir etc. si acum parca nu are chef d emine.nu ma suna niciodata. suntem de 1 luna impreuna totusi...? (mai mult)
Ce reprezinta litera "C" aflata intr-un cerc?
Unde pot gasi teren de tenis, ore de tenis?:d, vreau si euu. si unde am fost mi s-a spus ca o ora este 50 de lei:((. vreau ceva mai ieftin, totusi e criza:D:)). dau fundita:D [[thanx:*}]
De ce nu pot sa vad clipurile de pe youtube? mentionez ca doar ce am instalat windows`ul din nou.si am downloadat adobe flash player, dar degeaba.
Pe o scara de la 1 la 10, ce nota ii acordati site-ului : http://www.TPU.ro/? Credeti ca aceasta intrebare va ajunge prima la rubrica "POPULARE"? Orice raspuns va primi un calificativ(Inteligent, Folositor,...? (mai mult)
Am facut sex neprotejat pe data de 11, el zice ca nu a ejaculat, pe 23 mi-a venit ciclul a tinut 3 zile, pot sa raman insarcinata chiar daca am avut ciclul? dupa 11 nu am mai avut relatii, insa dupa...? (mai mult)
Tocmai am terminat facultatea de litere si nu-mi gasesc nimic de lucru. caut de mai bine de un an de zile un loc de munca (si nu ma astept la vreun post de secretara) pentru ca nu mai fac fata financiar...? (mai mult)
Cum pot sa fac bani pe imvu?
Cine are wow sa-mi dea si mie id de mess ca il vreau si eu si nul pot download`a de pe net :D
Am si eu o problema.Am un cont pe LJ si astept cam de mult timp cardul epassporte.Am primit mail de la ei pe 3 iunie in care spunea ca a fost aprobat si a trecut aproape o luna de atunci dar...? (mai mult)
Am facut si eu comanda de un card ePassporte si ei mi-au trimis pe data de 3 iunie un mail in care scria ca a fost aprobat, dar nu l-am primit pana acum si e proape o luna. A mai fost cineva...? (mai mult)
Stie cineva unde mai exact se afla facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Ase-ului? Si Management Administratie Publica? Nu stiu exact daca sunt in cladirea de la romana. Mersi anticipat!...? (mai mult)
Imi place foarte mult sa citesc carti de psihologie. Le gasesc foarte interesante.Problema apare la sfarsit, cand termin cartea. Nu reusesc cateodata sa ii rezum continutul, imi aduc aminte vag ce am...? (mai mult)
banuiesc ca ati auzit de Imvu, un prieten (care e baiat) vrea sa-si faca un nou cont, insa nu are idei, va rog dati-mi cat mai multe raspunsuri...
Buuna! Vand telefon Samsung C520 rosu la pret de 150 Ron Negociabil, merge f bine, nu are zgarieturi vizibile. Sunt din Bucuresti,:D
{fundita} Acum vreo' 3 zile o venit un tip sa-mi instaleze nu stiu ce program pentru tata... Si eu avem antivirusul avast si ala o zis ca nu-i bun Si mi o bagat un alt antivirus : Kaspersky si antivirusul? (mai mult)
Pe ce siteu pot gasi repartizarea la liceu
Ce ziceti de telefonul Sony Ericsson Satio?
Cu cine sunt compatibili cei din zodia taur? Cu cine se inteleg cel mai prost?
Salutare. Spuneti-mi si mie daca exista vreun sait de unde se poate trimite sms gratuite in italia si spania.Va multumesc.
Daca am 12 ani oare as putea sa impart fluturasii pentru salonul la care e angajata si mama?
Pe ce site pot gasi repartizarea coputerizata de admitere la liceu 2010...pls:X:X:X:X:X funda
Hei.stie cineva daca au aparut rezultatele de la repartizarea in licee din Galati? daca da. un link cu rezultatele :D
As dori sa stiu care este cea mai buna scoala de cosmetica din Bucuresti.Multumesc
Buuna! Care este cea mai buna crema de plaja? As vrea si niste linkuri cu pareo plaja in culoare albastru si verde deschis. Dau funda! Si cum e plaja Neptun?
stiti vreo prajitura(sau tort) simpla de facut care nu necesita coacere? fundita pentru cea mai gustoasa
Cand este evnimentul de wrestling fatal four away? Vreau data si ora exacta cand incepe. Primul raspuns primeste funda.
Melodii de dragoste va rog:(. dar nu manele:) care imi spuneti si mie? cele mai multe si mai frumoase, primesc fundita:)
Cand se afiseaza rezultatele cu admiterea la liceu? :-ss
Nu cred ca mai exista indoiala precum Michael Jackson si-a albit pielea din adins, altfel nu se intampla asta http://www.agentia.org/monden/baiatul-lui-michael-jackson-are-aceeasi-boala-de-piele-ca-si-tatal-sau-foto-4816.html Voi...? (mai mult)
Cand se afiseaja rezultatele repartizarii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)