Da.In cele mai absurde locuri.Ma uimesc singura cand ma vad intristandu-ma privind de exemplu cum curge apa
N-am un astfel de loc, îmi port tristeţea cu mine, e ca un cântec fără cuvinte căruia eu îi sunt fluier...
Tristetea nu are loc in viata mea, sunt prea ocupata ca sa imi permit sa fiu si trista.
Da. o strada, o banca dintr-un parc superb. de fapt, tristetea-ngemanata cu bucuria exaltata, optimista, trecuta, traita candva!
Buna. Pentru tine acest loc este locuinta mea.Am pierdut pe cea care ma astepta cand ma intorceam acasa si care mereu avea o vorba buna sa-mi spuna. Nu mai spun nimic ca iar plang si sunt la serviciu. Se cam uita lumea ciudat la mine. Pa
Am uitat sa te intreb cine este autorul citatului. Este superb si nu l-am intalnit pana acum. pa
Sunt trista atunci cand merg in locul unde se odihnesc sufletele celor dragi mie.sunt egoista si trista pentru ca nu inteleg de ce mereu cineva ii ia pe cei dragi de langa tine atunci cand ai nevoie de ei. mi-a luat cel mai bun prieten, mi la luat pe tata, mi-a luat puterea sa cred ca voi reusi, mi-a luat toate visele, mi-a luat curajul sa lupt cu ceea ce e rau in jurul meu si nu inteleg de ce. de ce nu le gasesc, de ce nu se mai intorc
dar cel mai tare ma intristez atunci cand imi dau seama ca de cand l'am pierdut pe tata si pe cel mai bun prieten al meu nu mai am deloc incredere in mine
trist nu?
Desigur, voi ridica un zid in calea si in locul unde tristetea ma asteapta, ba mai mult ii voi lasa ei toata speranta ca voi darama candva zidul sau voi calca in locul unde ea ma asteapta! Cert voi ocoli calea umblata de tristete si voi lasa speranta sa moara inaintea mea, ce rost sa mor inainte acestora si a altor neplacute mie, cand pot sa le ignor si sa TRAESC ferice!""
Aros din Milet.
asa cred si eu,
petru borodi/Cluj