Bună.
Ce nu ai observat tu, este faptul că băieții primesc mai puține like-uri chiar și decât, pisoii & cățeii aceia drăguți de pe Facebook!
Chiar sunteți așa de neinteresanți, pentru noi! : ))
De fapt, pisoii & cățeii primesc cele mai multe like-uri - cine ar putea să NU-I IUBEASCĂ? ❤️
Narcisismul, e prezent și se manifestă în egală măsură, atât în rândul femeilor cât și al bărbaților - femeile doar primesc mai multe " aprecieri" pentru asta -, dar da, s-ar putea să ai dreptate!
Bună! Adevărat și barbații și femeile. In mitologia Greacă narcis s-a îndrăgostit de propriul său chip oglindit în apă.
Nu are dreptate, pentru ca nu poti raspunde la sute de mesaje de complimentare, ar fi culmea.
Normal ca barbatii neatractivi nu-s interesanti pentru voi, si cum din astia-s cam majoritatea, asta e.
Uite ca eu nu dau like la pisici si caini, ca nu ma impresioneaza, nu vad ceva asa nu stiu cum la ei.
Ce comentari pe aici,în primul rand o fata primeste sute de mesaje și cereri în fiecare zi, doar nu o sa răspundă la toți, ceva trebuie sa o facă sa aibă interes, sa fie popular, frumos ceva, cele care vor cât mai mulți abonați putem spune ca vor atenție
Da normal că scriu ceva frumos, chiar și un compliment sau apreciere etc. Nu zice nimeni că trebuie să scrii ceva aiurea. Dar multe sunt gen, degeaba scrii ceva frumos că oricum nu primesti niciun raspuns luna asta, peste 2 luni, 7 luni etc și nu în sensul că scrii, mereu mai rar. Asta denotă, că aprecierea ta nu contează, măcar cu un ms sau o apreciere.
Ele sunt plictisite de complimente, știu ca de fapt vrei sex cu ele, și e adevărat asta, dacă nu ești plăcut fizic ești respins, citește psihologia evoluției umane, 80% din femei plac 20% din bărbați, ele sunt independente economic, educate și numai au nevoie de bărbați ca suport, vremuri grele vin pentru bărbați
Daca esti baiat destept nu mai faci complimente, pentru ca vei sti ca la sutele de complimente pe care le primeste, NU va putea raspunde.
Sunt satule de toti barbatii care au in cap sa le f.
Zi tu ms la 500 de insi, sa te vad, faci asta?! Doar n-ai innebunit.
Si normal ca nu conteaza apreciarea ta sau a mea pentru multe din ele!
Conteaza pentru ele gesturile din partea unor oameni care inseamna ceva pentru ele, nu niste oarecare cu care nu are nici o treaba.
Dar vad ca te deranjeaza ca nu apreciaza complimentele tale, de ce?! Ce treaba ai tu ca ele nu apreciaza? Da-le naiba de femei. Le cam dai multa atentie si nu e bine.
Pai cum sa raspunda la 300-500 de insi care complimenteaza?! Nu are cum o femeie sa faca asta.
De aia nici nu raspunde.
Nu e nici un narcisism si nici o ignoranta, dar nu poti raspunde la sute de barbati care viseaza sa te f si atat de fapt.
Barbatii frumosi primesc la fel de multe like ca si femeile, dar normal ca femeile misto primesc like si barbatii neatractivi nu primesc adica cam majoritatea din ei.
Sti cum e, daca vrei sa fi iubit de femei dar nu esti atractiv fizic, fa-te copil, pisica sau caine, ca altfel esti bun doar de dus greul si atat, barbatu neatractiv nu prea e facut sa fie iubit, ci sa se traga pe el in general.
Nu știu care îi treaba, și nici nu mă interesează câti are Ioana, maria în listă. Care raspunde bine care nu iarăși bine.
Partea cu " Nu e nici un narcisism si nici o ignoranta, dar nu poti raspunde la sute de barbati care viseaza sa te f si atat de fapt" fiecare gândește ce vrea, păna la fu***ut este drum lung, fată în fată
Nu am dat fundă pentru replica " Ce nu ai observat tu, este faptul că băieții primesc mai puține like-uri chiar și decât, pisoii & cățeii aceia drăguți de pe Facebook!
Chiar sunteți așa de neinteresanți, pentru noi! " ci replici "Narcisismul, e prezent și se manifestă în egală măsură, atât în rândul femeilor cât și al bărbaților - femeile doar primesc mai multe " aprecieri. nu sunt genul să disper nicio fată, care nu dă atenție treptat. Pot fi la fel orgolios pe măsura orgoliului unei fete, și la fel de iubăreț precum atasarea.
Pai da, dar te mirai ca nu raspunde la complimente, pai nu are cum la atatia, la care sa raspunda mai intai?
Daaaa, e drum lung pana la f, s-o crezi tu, ca ala daca o vede, abia asteapta sa o f, si ar f in 5 minute daca si aia vrea, ca la aia ii e gandul cand ii da like, se uita la cum arata, si sunt incinsi cam toti cand vad femei misto, mie-mi zici? Stiu de 19 ani de cand stau pe net cum sunt barbatii.
Pai fiecare gandeste cum vrea, insa nu e chiar asa, adevarul e doar unul, orice gandire care nu corespunde realitatii, e eronata.
La femeie nu e neaparat chestia de narcisism cat ca ele vor sa fie placute de cat mai multi ca sa aiba de unde alege partenerul cel mai frumos si asa mai departe.
Dar sunt unele si narcisiste, nu zic nu.
Pai normal ca nu disperi o fata care nu-ti da atentie, ori te place in mod natural si merge treaba, ori nu mai insisti.
Pai nu, ca daca e o fata orgolioasa nu e nevoie sa fi si tu la fel, ci nu ai treaba cu ea, ca un om orgolios nu e un om okey.
Nu e nevoie sa te cobori la nivelul ei si sa faci la fel, ca nu ai de ce.
Cauti una care sa te placa si sa nu aiba orgolii, narcisisme si alte dereglari de genul.
Pai tu sau eu nu vrem asa gata hop sa le f, insa 98 % din barbati cum vad una pe net cum gata, vor sa o fi, pai sa vezi pe chat-uri cum e! Da-te fata sa vezi cum te asalteaza zeci cu discutii si invitatii de f.
Si asa ca, cum sa raspunda la un compliment, cand de 600 ori primeste "vai ce frumusica esti.".
Pana la urma nici nu conteaza daca aia vor sa o f sau nu, chiar daca e un compliment sincer, nu poate raspunde la atatia oameni.
Da, unii vor relatie serioasa, dar cand isi cauta pe cineva se duce pe metrimoniale unde toti vor relatii, in alte parti nu-s sanse.
Din moment ce ți-ai zis prin comentarii vârsta, greutate, înălțime fără sa întrebe nimeni...mi se pare ca ești cam la fel.
Nu sunt narcisist, eu rezist și fara aprecieri, dar fiecare așteaptă la un moment dat, un posibil raspuns de la cineva plăcut. Și o fată, dacă îi trimite semnale unui tip, și el se crede făt frumos și încrezut, narcisistul crează o stare neplăcută fără să vrea. Un om placut la chip, fizic ai impresia uneori că este plăcut și în reacții, conversații. Dar ai doar impresia.
Fetele pur si simplu sunt satule de toti tipii aia creepy, dintre care multi sunt si boșorogi, care se baga in seama cu ele tot timpul si probabil isi propun sa ignore toata sectiunea de comentarii.
Asta e si motivul pentru care ele primesc mai multe like-uri, din cauza bosorogilor h0rny care lasa comentarii libidinoase.
Eu arăt destul de frumusel la față, nu mă laud singur, așa sunt. am 27.
Si ce vrei acum? Sa se dea toti bosorogii si la tine? Si eu sunt frumos si sunt si mai tanar decat tine, dar nu primeam like-uri pentru simplu fapt ca am penis in loc de vagin.
Da, sunt satule de barbati care au in cap doar sa le f si atat.
Welcome to the internet. e vina noastra in fond. online toti barbatii/baietii au standardele atat de scazute incat ar da like si la o scoarta de copac daca cred ca e o sansa minuscula sa pice ceva.
In concluzie lumea e asa cum ne-o facem. Invatati sa oferiti atentie doar cand atentia este meritata. In felul asta nu or sa mai creada toate stersele ca sunt printese cu sange albastru cu valuri de barbati la picioare, supradopate de la dopamina care le inunda cand aud clopotelul telefonului. Pace
Daca pozeaza in diferite pozitii cu caracter sexual clar primesc multa atentie, asta e si scopul lor.
În ziua de azi toate petarzile se cred omnisciente și mari frumuseți, dar caracter 0.
Normal ca au multe Like-uri dacă apar dezbrăcate sau postează poze kinki, ca datorita inteligentei nu prea se fac cunoscute.
Ma, din moment ce au gramada de like, chiar sunt frumuseti, nu doar ca se cred, piata iti zice daca esti frumos sau nu.
Iar caracteru si inteligenta nu prea conteaza, natura ne-a facut ca in primul rand sa conteze fizicul.
De aia vezi destepti cu proaste dar frumoase, si nu cu destepte nasoale.
Si de aia vezi femei si destepte cu frumosi dar mai prosti.
Sti cum e? Si am mai zis:
Daca nu arati deloc atractiv, daca esti prost zice ca n-ai nimic in cap si ca esti redus, daca esti destept zice ca plictisesti, ca gandesti prea mult.
Iar daca te place e asa:
Daca esti prost, zice ca n-are nimic ca na, esti un om mediu, nu e problema pentru ca nici ea/el nu e geniu si ca e f okey si asa.
Daca esti destept zice "wwoow ce destept esti, ma fascinezi".
Asa ca e clar cred eu.
Si pentru o relatie serioasa, un caracter si inteligente banala ajunge, nu e nevoie de cine stie ce inteligenta, tu nu vezi ca majoritatea trag la prosteala si panarameala?! Nu la chestii inteligente.
Pentru tine nu contează, pentru mine contează! Eu nu stau cu orice japita la masa, ma pi..pe frumusețea ei. Caracterul, onestitatea, omenia e o virtute nu se găsește pe toate drumurile, fete frumoase vad la orice colt, dar dacă sunt niște gâște fără caracter sa stea cu cine o vrea ele, eu nu am nevoie de rapandule.
Ai dreptate total in ce zici, si eu la fel, daca nu are caracter si cap, nu ma intereseaza chiar daca arata bine, eu am zis doar cum sunt 95 % din oameni, ca se ghideaza de multe ori doar dupa fizic, de aia asa multe divorturi si despartiri, si scandaluri.
Dacă se ghidează doar după fizic și nu ii interesează alte aspecte, apai ii merita cu toții soarta. Sunt superficiali. Nici sa fi vreun naspet asa e, dar nici fotomodel și tu sa ii suporți toate arfele de bombardiera doar ca arata bine, mai bine ma las naibii păgubaș. Stai de o vorba cu o panarama, ii spui tot ce ai pe suflet apoi te bârfește la toata lumea, pai nu am nevoie de specimene de astea. De regula Ipocriții trag la Ipocriți, oamenii josnici, mizerabilii. Ele ce dracu sa le ia oferă? O figura frumoasa? Și nu știe nici oua sa pregătească, sau sa schimbe lenjeria la pat. Lumea tinde către superficialiam, către o perfecțiune care nu exista, este efectiv fictiva, nimeni nu se gândește sa își revizuiască caracterul, comportamentul, toate astea, multe se gândesc sa arate ca barby dar nu știu nici tabla înmulțirii sau ecuații de grasul 1.
Când ma simt rău ce face? Se duce la disco sau sa la saloane în loc sa îmi fie alături la greu, nu mai la dinero se uita, apai nu e de mirare de ce sunt multe bătute ( unele nevinovate, asta e alta categorie)
Pai da, cate femei nu-s bataia de joc a barbatilor doar ca-s frumusei, unele se lasa si batute, da, isi merita soarta.
Ai zis bine ce ai zis.
La fetele alea cu bustul ieșit afara sau cele cu buzele pline de botox? Măcar mai creste și lor stima de sine.
Https://youtu.be/NpH6dbr9RO4 apropo de like
Asta este rasism frate eu am o poza pe Facebook cu mine când eram puștan era primul meu Facebook nici in ziua de azi nu am un like la el știu ca primisem o notificare de la el și zicea așa ți-ai dat like singur nu se pune -_- rasism pe față
Nu fac rasism, doar era o bănuială. adică n-am nimic că pe tine te satisface să nu ai likuri. Mie îmi place să am câteva
Sti vorba aia nu Toți suntem albi dar suntem mulți -_-
N-am auzit-o.
Acum ai auzit-o ))
Dacă nu-i pe google, țin să nu îți dau dreptate, ca să nu te fac întelept.
Nu am înțeleg deloc la ce te referi?
Expresia aia sau vorba nu exista pe google.
Aaa acum am înțeles știu eu am inventat-o vorba aia )nici nu știu dacă există sau nu pe google
magnific.
Bafta ai grija de tine eu ma bag la somn bossule mai am câteva ore și încep munca numai bine și Sănătate
No forneti cu cașcaval no life -_-
Bună.
Ideea e, că voi, pe lângă faptul că noi nu vă prea băgăm în seamă , nu vă nici prea ' apreciați ' între voi, cum o facem noi )) în mod pur prietenesc
Pai daca nu oi fi atractiv, cine sa-ti dea like?! Nu e nici un rasism, se da like la o persoane atractiva fizic in primul rand, dar si pentru raspunsurile care le da, eu primesc like la raspunsuri acolo.
Nu stiu ce te mira ca n-ai primit like.
Ca la aia care arata bine si daca sunt femei pe acolo, dau like de nu se poate.
Tipii se baga in seama daca le oferi cea mai mica atentie.
O apreciere, un multumesc si nu mai scapi de ei in veci. Nu mersi.
Tipii ofera complimente foarte nesincere.
Iti dai seama de asta dupa cateva experiente cu distrusi care trec de la o stare extrema la alta dupa ce afla ca nu esti interesata sa te intalnesti cu ei. Orice fata care arata decent a fost facuta macar 1 data panarama cand a zis ca are prieten.
Trebuie sa fii foarte proasta sa te inmoi de la un compliment in 2021.
Tipii daca nu te atrag sau nu sunt artisti, sunt fazi. Pun poze in pozitia bunicului care se lauda ca a prins un peste sau se filmeaza conducand. Ce e de apreciat?
Urmaresc si apreciez fete pentru ca ma inspira. Fur de la ele cate o idee de outfit, un produs de ingrijire, piesa vestimentara, stil de unghii, loc fain de vizitat.
Nu am ce vedea la un tip
'Multe nu raspund nici la un mic compliment sau măcar simplu multumesc.'
Inseamna ca intuitia lor functioneaza bine
E PENIBIL sa oferi un compliment doar ca sa primesti ceva in schimb.
Am înteles părerea acum na, vorba aia nu vă bagă nimeni în seama cu forta, daca nici voi vreti in final. Mare filozofie nu este. In rest Fiecare comentează si își dă acordul, pe nevoia lui dacă o simte sau dacă ambii simt o atracție reciproc în urma unei conversații și chestii de bun simț. Cine nu doreste nimic, nimic nu se întâmplă.
nyoentox2002 întreabă: