Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 15 Iulie 2025 sunt:
Salut Care este + si care este - la o mufa ca aceasta pentru boxe? https://encrypted- tbn1.gstatic.com/shopping?q=tbn:ANd9GcQZ42qatFi9RCqLbuGwjmeIWh84YMiyjhqYJtif8- dV0Ix2kuNJShTKHncEozHiKoL3IH7vchj3PZHn0JqAmLECPEMBSsJFCitDhdZD8LA20Z8fzLPdbAt74KeLegffRZUnLiCNDTwC8jg&usqp=CAc ...? (mai mult)
Cum se face comanda la o mașină bold din aplicatie cu cardul?
Bună, Credeți că îl va găsi pe criminalul care se ascunde de poliție de o săptămână?
Salut, din momentul in care ne trezim, devenim constienti de faptele noastre, instant, nu?
Buna TPU! cum reactionati daca, iubita voastra tine cu Real Madrid, respectiv FCSB?
De ce nu pot să îmi fac cont de telegram?
Bună TPU! Știe cineva cine este Cristi Marin din Miami? Am văzut ca e tot mai popular pe YouTube. Îi place să se cam laude. Dau FUNDĂ! Mulțumesc!
Daca ati intalni pestisorul de aur si v- ar putea indeplinii decat 1 din dorintele de mai jos, pe care ati alege o :1 milion de euro sau jumatatea perfectă absolut care nu v- a aduce schimbari financiare...? (mai mult)
Bună ziua! De ce nu îmi trec stările de plâns, le am zi de zi si oră de oră! Tot ma simt vinovata, rănită ca am tulburare afectiva! Din cauza aceasta tot zic ca vreau sa mor, ca nu merita sa...? (mai mult)
Am cumparat bilet la beach please si am uitat a pun al doilea prenume.Credeti ca e o problema? Si daca da credeti ca mai pot schimba numele de pe bilet daca incerc sa îi contactez pe cei de la beach...? (mai mult)
Bună, Unui peștișor aflat într-un recipient cu apă fără filtru de oxigen i-ar trebui schimbată apa zilnic pentru a supraviețui?
Iubesc un om insurat : acum 7 ani era al meu, acum e al alteia acum 7 ani nu eram atat de matura nu prea stiam ce vreau de la viata dar pe parcursul astor 7 ani s- a intamplat multe lucruri in viata mea...? (mai mult)
Cum gasesti o persoana intr-o tara straina doar daca ai poza si cunosti localitatea in care se afla?
Salut, pentru retragere online de pe bratara a banilor de la Beach Please! Se poate face doar la final de festival? In aplicatie nu este vreo optiune de retragere
Ce înseamnă a realiza ceva în viața?
Recenziile la localuri și baruri, hoteluri vi se par exagerate, prea negative?
Hello, ce experiențe aveți de la speed dating? Ce fel de oameni ați găsit?
De ce un admin mi-a șters întrebarea?
Îți acorzi timp și ție însăți?
Bună ziua! Dacă iei doua zile medicamente antidepresive și dua aceea le întrerupi brusc și nu le mai iei deloc pot cauza confuzie severa? O sa dispară aceasta stare?
Buna ziua! Daca va rog frumos, puteti sa imi explicati si mie urmatorul lucru? In momentul de fata am un desktop pc cu urmatoarea configuratie Intel Core i5 3470, 16 gb ddr3 1600 mhz, placa video AMD...? (mai mult)
De ce părinții care nu își vaccineaza copiii cu niciun vaccin sunt de obicei și sceptici la aproape tot, nu își trimit nici copiii la școală, zic ca televizorul le face rău etc?
Buna. Am o intrebare. Nu vi se pare ca femeile care nu pot sa faca copii (unele) sunt foarte frustrate si invidioase. Am o cunostiinta si mereu ma intreaba " vaai, dar ai o varsta, cand faci si tu un...? (mai mult)
Stie cineva daca a fost difuzat pe TCM versiunea originala de la Prisonier of Zenda cu Ronald Colman?
Buna ziua.Va rog frumos o parere despre masterul de la UBB fac de litere in studii culturale britanice.Multumesc
Întrebare pentru fete : păr lung sau păr scurt la bărbați?
Psihologul AI este o idee buna sau pe viitor va face ca adolescenții și copiii sa aibă probleme mai mari de depresie și anxietate decât dacă ar discuta cu un om normal?
Am vazut aseara un clip de pe Youtube numit "Ce Faceau Oamenii Preistorici Toata Ziua?", si stateam si ma intrebam cam ce se intreaba Ray, ce sens avea viata pentru ei. Adica ma luptam sa aia si aia...? (mai mult)
De ce nu pot să trimit un mesaj la o persoană caruia ii vad profilul, dar nu mi-arata ca pot s-o adaug la preteni, are Facebook securizat.
Care este cea mai gravă boală pe care ați avut- o? Eu am avut odată septicemie de la o infecție urinară din cauza budelor jegoase de la școală. Și care a fost cea mai mare durere fizică pe ...? (mai mult)
Quora România este la fel de activa ca Reddit sau acolo se accepta doar engleza?
Este cineva la facultatea de geografie (unibuc) sau la comunicare si relatii publice din cadrul snspa? Urmeaza sa ma inscriu la facultate si inca nu sunt decisa de ce vreau sa fac. Cautam ceva care...? (mai mult)
Cât de înaltă este fata asta? https://www.filmsupply.com/clips/female-boxer-trains-in-the-boxing-ring-of-a-boxing-gym/806584
Buna, dupa cum stiti este perioada inscrierilor la facultati, iar eu sunt putin indecisa, nu ca nu as stii ce facultate vreau sa urmez, doar ca ma gandesc la doua. as dori sa am niste feedback uri ...? (mai mult)
În luna aprilie mi - am facut botox pentru ridicarea pleoapelor ( la o clinică) şi problema e că efectul lor a ținut doar o lună deşi trebuia să reziste 6 luni, botoxul a dispărut complet. Oare...? (mai mult)
Avand in vedere ca am terminat luna trecuta liceul, am zis sa ma angajez si eu sa mai fac niste banuti pana incep facultatea asa ca am bagat un CV la profi, spunandu mi ca daca e ma vor suna saptamana...? (mai mult)
Bună, am observat ceva foarte ciudat (imo) despre gen z in ultimul timp ( nu generalizez bineînțeles, mai exista si oameni cu capul pe umeri si care pot fii maturi cat de cat, într- adevăr au ...? (mai mult)
Băiatul meu a luat media 8, 20 la evaluarea națională. Acum ne orientăm spre Liceul teoretic Tudor Arghezi, Liceul teoretic Henri Coandă, eventual și Colegiul național Nicolae Titulescu dacă...? (mai mult)
Băiatul meu a luat media 8, 20 la evaluarea națională, și acum ne ghidăm spre Liceul teoretic Tudor Arghezi și Liceul teoretic Henri Coandă (posibil și Titulescu dacă mai scad mediile de admitere)....? (mai mult)
Ce parere aveti de pantera neagra care cica ar fi scapat din Bulgaria,Ruse si se plimba prin judete la noi in Romania,am vazut la stiri, credeti ca e real? sau e fals?
Salutare TPU am făcut o farsă la cineva cu telecomanda de la televizor de pe telefon a mers dar numai găsesc marca Horizon ce sa fac că vreau sa fac iară farsa
De ce Tom Cruise este considerat cel mai frumos barbat din toate timpurile? Ce au vazut la el?
Ce v-ar face fericiti?
Salutare TPU, a fost cineva vreodată la închisoare sa explice cum a fost viața lui petrecuta în închisoare? Nu știu, niciodată nu mi- am imaginat chestia, asta am 19 anii fac 20 și nu știu ...? (mai mult)
Aveti doua vieți, unul care toata viata a luptat singur, cu problene psihice si altul toata viata a fost ajutat si si-a batut joc de ala cu probleme, ce ziceti?
Dacă am dat o comanda pe de shein pe 2 iulie pe ce data îmi vine (5 produse)
Ce posturi de radio ascultați de obicei?
Știți grupuri Signal?
Am următoarea dilema: oare de ce numele țărilor suna altfel intr- o limba și altfel în alta? Ce părere aveți despre acest lucru! De exemplu Columbia în romana este înlocuit cu, , u" iar în engleza...? (mai mult)
Puteti sa imi recomandati un spray foarte bun de insecte( inclusiv tântari)?( ma refer la cele care se folosesc pe piele). Am o reactie foarte urâta la muscăturile de tântar si trebuie sa merg intr-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cipi1212 întreabă:
Hamilton întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anaaa2011 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!