Esti o femeie ca majoritatea, adica una oarecare care o gasesti la orice colt de sgtrada, mai exact puteti fi cumparate la snop la legatura.
Cind ai o relatie cu cineva si tu umbli cu altii stii cum te numesti? O sa spui vai nu umbli cu altul, dar chiar si discutii tot umblat se numeste.
Chestiile astea de plecat in lume de copii si alte alea astea ce sunt?
Deci nu esti buna, asta e clar nu esti buna.
Cs e intampla cu tine? Se intampla ca esti intr-o relatie cu cineva de care nu iti place, dar stai in acea relatie sa ai si tu o relatie, sa fii cu cineva, asta se intampla.
SAcum ai vazut ca esti cautata si deja si sar in patul altuia, deja te visezi nu stiu ce sau cine.
Nu se face asa, trebuia inainte sa il gasesti pe rapanosu asta ce vorbesti cu el acum, sau sa te gaseasca el pe tine pe Facebook unde spui, trebuia sa te desparti de cel cu care esti si dupa cautai citi voia.
Poti sa-i iei la rand pe toti, pe care prinzi sai arzi, dar nu asa cum faci acum.
Daca nu aparea rapanosu asta iti garantez nici gura nu-ti miroasea l-ai fi iubit pe asta la nebunie asa ai fi spus.
Dra uite cand apare fat frumos calre ca calu jegos, gata nu mai conteaza cu cine esti, chiar cu ala de mina iti faci treburile cu altul.
Astea sunt femeile, alea la snop ce am spus, dar nu-ti fa griji, asa sunt cele mai multe femei, putine sunt cele cu moralitate cu adevarat femei.
Nu faci parte din exceptii asa ca mergi linistita inainte, fa ce oricum faci si acum.
Sfat trebuia sa ceri inainte dea umbla cu magarii, nu acum dupa ce umbli cu 2 vrei sfaturi
Lipsesc niste informatii esentiale din relatarea ta.
Tu spui "un băiat pe care l am iubit și nu eram împreuna, dar ieșeam"
Ce inseamna asta? Cum poti iubi pe cineva cu care nu esti impreuna?
Sa-ti explic eu, daca tu nu vrei sa recunosti: Ala nu te voia de prietena/iubita, dar aveati o relatie fizica.
Acum tu esti luata, iar ala nu suporta ideea ca nu mai are acces la tine.
Sa-mi spui daca gresesc.
Voi acum sunteti in luna de miere, dar in momentul in care vei ceda, se va comporta cu tine exact ca inainte. Chiar mai rau. Are zero respect pentru tine daca iti inseli iubitul actual.
Vezi-ti de relatia ta cu omul asta normal care tine la tine si te respecta.
Lasa craiii care vor un singur lucru de la tine!
Cum adică el e fostul... dar nu e fostul?!
Ori e fostul, ori e un tip care a fost un simplu flirt SAU O MARE DEZAMĂGIRE! Dar clar un " fost " nu e! (Deșii, și ăștia pot fi o MARE DEZAMĂGIRE! ȘI NU TREBUIE NICIODATĂ REPRIMIȚI ÎNAPOI! )
" gen nu e chiar fostul e un băiat pe care l am iubit și nu eram împreuna, dar ieșeam "
Deci, DOAR TU L-AI IUBIT?
El doar te " mângâia pe spate"?!
"faza e ca după 3 luni de gândit am avut vis cu el in care îmi spunea ca își dorește sa aiba ceva serios cu mine și o sa ma sune a doua zi m-am trezit cu o cerere pe Facebook de la el"
"Vrabia mălai visează!"
Tu îl visezi pentru că l-ai iubit și poate SIGUR îl mai iubești! Iar el te " visează " în dormitorul lui! Și te CONTACTEAZĂ pentru asta!
Mister rezolvat!
"de la el incredere nu am mai avut dar am continuat sa vb"
E clar că " acel ceva serios" al lui ce ai visat, e... o RELAȚIE SEXUALĂ, SERIOASĂ!
ÎN MINTEA LUI, ASTA ÎȘI DOREȘTE DE LA TINE! SĂ-I CAZI LA PAT! APOI...
ADIOS!
ASTA VREI?!
"Acm el îmi spune ca vrea sa avem ceva serios și curând sa plecam sa formam o familie in alta țara sa facem bani și eu îmi doresc asta și mai avem discuți de copii și asta îmi bucura sufletul doar ca eu sunt împreuna deja cu cineva de 8 luni și faza e ca țin la el îl iubesc cred dar nu pot spune ca e prima iubire nu știu ce se intampla cu mine nu știu ce sa aleg nu mai știu de mine am nevoie de sfat"
Și dacă se va purta nasol cu tine după ce te despărți de prietenul tău actual?! ( care, nu ai menționat!, dar parcă el consideră că totul e OK ÎN RELAȚIA VOASTRĂ! Păreți a avea o relație ok! )
Sau te va " face pierdută " prin străinătate?!
La băiatul cu care ești acum TE-AI GÂNDIT, MĂCAR PUȚIN?! La SUFLETUL ȘI SUFERINȚA LUI?!
SAU, DACĂ ȚIE IUBITUL TĂU ȚI-AR FACE UNA CA ASTA, CUM AI REACȚIONA?!
https://youtu.be/uGFBZWnBpCc?feature=shared
(Sper că înțelegi spaniola! )