| ioanaaaccdhhdhshshsh a întrebat:

Buna, azi s-au afisat notele la bac, insa sunt in dubii daca sa fac sau nu contestatie la romana. am luat 8, 30 si ma gandeam ca poate imi mai creste sa ma mai ajute la medie (media de acum e 9.13), dar sunt pe ganduri pentru ca nu stiu cum as putea sa imi calculez nota pentru ca am observat ca la romana profesorii mereu au fost mai subiectivi mai ales la eseu, fiecare cum il interpreta.
care sunt sansele sa imi scada?
credeti ca daca as vorbi cu profesoara de la clasa m ar putea sfatui in vreun fel?
La eseu am ales "moara cu noroc", a fost relatia dintre doua personaje, avand in vedere ca am stiut cat de cat caracterizarea lui Ghita, la Ana chiar am fost paralela pentru ca nu invatasem relatia.
am mai balbait niste fraze, la ultima parte am incercat sa scriu cat mai aveam timp despre incipit-final, si conflictul l am scris schematic, iar concluzia nu am scris-o.
la sub 2 la fel, la o chestie am uitat sa dau ex din text si n am scris concluzia.

Chiar nu am idee ce sa fac, daca la istorie si geografie mi am putut calcula media si fix asa mi-a iesit, la romana mi se pare dificil.

2 răspunsuri:
| N?s?ud a răspuns:

Mai bine te mulțumești cu cât ai primit.
E o notă cinstită.

| sierra1 a răspuns:

"sa fac sau nu contestatie la romana...care sunt sansele sa imi scada? "

statistic vorbind: 40% scade, 40% crește, 20% rămâne cât e