Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Iulie 2025 sunt:
Ce este gaspacho?
Ce parere aveti de utilizatorul CristidinBucuresti? Mie mi se pare o persoana cam uracioasa. Voi?
Bunăăăăă! Pt fete: ce va place la un baiat? Pt baieti: ce va place la o fata?
La jocul "Oamenii spun" care este cuvântul de la nivel 74, lucruri facute din piele?
A mai fost înselat careva de site-ul Vreaunota10.com? Vad multe reviewuri negative pe internet despre ei
Bună! În ce an s-a lansat Iphone-ul?
Am și eu o curiozitate și o chestie care mă ține "blocat " ca să i zic așa de multă vreme. Sunt curios dacă cineva a mai trecut printr- o situație asemănătoare. Long short story am avut multe...? (mai mult)
mai este obligatoriu purtarea măștii pentru a combate SARSCOV-2?
Cum văd salvările din clipboard?
Aruncați un băț, iar câinele servil gâfâie și se poticnește ca să vi- l aducă. Fă același lucru în fața unei pisici, iar ea te va privi cu un amuzament politicos și oarecum plictisit. ...? (mai mult)
Vă salut! Intenționez să joc, în calitate de HOST, kahoot cu mai mulți prieteni, aflați la o oarecare distanță. Am mai jucat, aflându- se într- o sală, cu cele două device- uri de rigoare....? (mai mult)
A sunat cineva la numărul de la firma private tutoring srl. Administrator Bianu Octavian?
A sunat careva la numărul de la private tutoring srl?
De ce nu credeți în viața după moarte ( pentru atei)?
Buna! Am o mică problemă și nu știu cum să o rezolve, așa că sper să mă poată ajuta cineva cu un sfat? Acum ceva timp mi- am creat un cont de Prime video pe telefon, la care m- am conectat ...? (mai mult)
Verile în anii 50-60 erau într-adevăr mai răcoroase? Temperatura maxima în România a fost de 44 de grade înregistrată prin anii 60!
Salut, dacă am făcut buletin electronic ca am schimbat adresa, îl mai pot schimba cu unul normal? Zic asta deoarece am vrut sa fac un credit la banca și nu se accepta ca nu este adresa trecuta pe...? (mai mult)
Urgent va rog, dau funda! Nu pot trimite actele la Ambasada SUA pentru viza pana nu primesc :"shipping label" de la VFS. Cre ati mai trimis actele pentru interviu fara prezenta, stiti... trebuie...? (mai mult)
Buna T.P. U. prietena mea bea multa/e plicuri 3 in 1 cafea. Si vreau sa stiu daca dauneaza sau nu aceasta cafea? Ea bea si vreo 10 plicuri pana se culca daca nu mai multe si stiu ca e gramaj mic de cafea...? (mai mult)
Care vi se par cele mai INDATORATE națiuni la bănci? Ma refer la cetatenii unor tari cu multe credite de consum pe cap *( mașini, vacante, electronice) sau rate la case!
Este sigur acest site din punct de vedere a securității cibernetice?
Salutare! Ce părere aveți despre fetele/femeile care vorbesc urât?
Vouă cum vi se par acțiunile specimenului Trump de la investire pana in ziua de azi? Parca zilnic afunda USA intr- un HAOS tot mai profund! Promite închiderea războiului in 24 ore *( Rusia ...? (mai mult)
Salut, vreau să încep încă de pe acum cu mii de scuze, deoarece urmează să scriu povestea mea și e un pic cam mare. Povestea conține și 3 „minipovești", dar NU e obligatoriu să le citiți...? (mai mult)
Buna TPU Stie cineva o locatie sa poate gasi carne lapte oua peste sau produse garanat fresh? La noi in bragadiru. lidl, penny, carrefour, mega image nu sunt okay. Am gasit in profi lapte poiana florilor,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre seria lui Zappy TV "Intrebari stupide de pe TPU"?
Am o propunere decat pentru femei : Vreau sa ma joc ceva. Jocul este de bani multi asa ca cine gandeste repede se poate bucura de niste bani. Jocul este : Dau 100.000 euro primei persoane care imi da...? (mai mult)
Recent am văzut un canal de tarot în romana și ma gândesc sa ma abonez la el! Ideea este ca pe acel canal deși are putini abonați sunt foarte multe videoclipuri destul de interesante cu privire ...? (mai mult)
Salutare! Nu este o problemă majoră, dar, din considerente estetice și practice, se simte nevoia eliminării a 3- 4 kilograme, in aproximativ două două luni. Câteva sfaturi in acest sens....? (mai mult)
Pescarusi caruia i stralucea capul ca la licurici cu verde? Buna. Doresc sa va povestesc o intamplare putin mai ciudata ce sa petrecut aseara. Eram cu tatal meu la balcon iar aici de unde sunt eu avem...? (mai mult)
De ce la nivel global nimeni nu ia masuri impotriva presedintelui Africii De Sud (Cyril Ramaphosa)? Individul a promovat genocid impotriva albilor. Violența agrară și criminalitate ridicată în Africa...? (mai mult)
Salut, vreau să încep încă de pe acum cu mii de scuze, deoarece urmează să scriu povestea mea și - mai mult ca sigur - va ieși o „carte de 100 de pagini". Trebuie să aveți „răbdare ...? (mai mult)
Voi ati zice ca site ul asta e mort?
De ce unele fete arata foarte bine la 13, 14, 15, 16 ani, sunt gagici foarte misto, au fund, au forme, dar la 20 de ani arata naspa, sunt grase, urate, si- au pierdut si formele, nu mai ...? (mai mult)
De ce nu îl visez pe iubitul meu a decedat de doua luni și o săptămână și nu îl visez?
Bună, Credeți că îl va găsi pe criminalul care se ascunde de poliție de o săptămână?
Salut, din momentul in care ne trezim, devenim constienti de faptele noastre, instant, nu?
Buna TPU! Cum reactionati daca iubita voastra tine cu Real Madrid, respectiv FCSB?
De ce nu pot să îmi fac cont de telegram?
Bună TPU! Știe cineva cine este Cristi Marin din Miami? Am văzut ca e tot mai popular pe YouTube. Îi place să se cam laude. Dau FUNDĂ! Mulțumesc!
Daca ati intalni pestisorul de aur si v- ar putea indeplinii decat 1 din dorintele de mai jos, pe care ati alege o :1 milion de euro sau jumatatea perfectă absolut care nu v- a aduce schimbari financiare...? (mai mult)
Bună ziua! De ce nu îmi trec stările de plâns, le am zi de zi si oră de oră! Tot ma simt vinovata, rănită ca am tulburare afectiva! Din cauza aceasta tot zic ca vreau sa mor, ca nu merita sa...? (mai mult)
Am cumparat bilet la beach please si am uitat a pun al doilea prenume.Credeti ca e o problema? Si daca da credeti ca mai pot schimba numele de pe bilet daca incerc sa îi contactez pe cei de la beach...? (mai mult)
Bună, Unui peștișor aflat într-un recipient cu apă fără filtru de oxigen i-ar trebui schimbată apa zilnic pentru a supraviețui?
Cum gasesti o persoana intr-o tara straina doar daca ai poza si cunosti localitatea in care se afla?
Salut, pentru retragere online de pe bratara a banilor de la Beach Please! Se poate face doar la final de festival? In aplicatie nu este vreo optiune de retragere
Ce înseamnă a realiza ceva în viața?
Recenziile la localuri și baruri, hoteluri vi se par exagerate, prea negative?
Ce parere aveti de KIM KARDASHIAN?
Hello, ce experiențe aveți de la speed dating? Ce fel de oameni ați găsit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Daravoinaionela33 întreabă:
anaaa2011 întreabă:
danpopa777 întreabă:
dumitruanca întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!