| StephyMonster a întrebat:

Sunt la mare în Grecia și ieri am văzut o meduză albastră destul de mică iar azi una la fel dar GIGANTICĂ! Vreau să știu dacă se apropie de oameni, adică dacă mă poate mușca sau să-mi facă ceva.Nu râdeți dar mie îmi este frică de meduze.

Răspuns Câştigător
| Wøodenpints a răspuns:

Meduza nu are ce să-ţi facă. Nu muşcă, nu curentează, nu face nimic. Atât doar că dacă te atinge, sau o iei în mână, să te speli după. Şi să nu pui mâna la ochi.

| StephyMonster explică (pentru Wøodenpints):

Dar crabii mici? sunt câțiva pe fundul mării și sper să nu ma muște. Tata zice că nu fac nimica fiindcă sunt mici dar mie tot mi-e frică.

| Wøodenpints a răspuns (pentru StephyMonster):

Ăia care sunt mici,nici macar nu pot agăţa cu cleştii,iar unii n-au nici măcar cleştii dezvoltaţi. Acum câţiva ani, când mă duceam la pescuit îi luam în mână, eru unii mici cât unghia, cel mai mare era aproape cât palma, dar nici ăla nu mi-a făcut nimic.

7 răspunsuri:
| wforweirdo a răspuns:

Şi eu acum vreo doi ani când am fost în Grecia am fost "curentată" de ele. Tot eram plină de pişcături. Ideea era că nu le observam în apă. Încearcă să le eviţi, nu ştiu.

| Rebecaaaa a răspuns:

Meduza nu musca, ea curenteaza (se simte ca o ciupitura). Totusi incearca sa le eviti.

| ScheißeBeMine a răspuns (pentru Rebecaaaa):

Nici nu curenteaza ca nu e tiparhee hee Meduza inteapa happy

| Rebecaaaa a răspuns (pentru ScheißeBeMine):

Greseala mea blushing

| BogdanCampion a răspuns:

Multora le e frica de meduze... nu e un motiv sa radem de tine. Oricum, daca nu tulburi apa foarte mult in jurul lor nu iti fac nimic, dar daca te agiti mult sunt sanse sa se apropie.