| Paharepejos a întrebat:

Buna ziua. Eu am descărcat niște apk-uri pe telefonul meu Samsung note 4 și o început să meargă mai încet. Cumva i-am dat virusuri sau face așa că doar e vechi?

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Atunci e din cauza ca e vechi dar nimic nu e inca pierdut, salveaza-ti contactele si pozele de pe tel si tot ce mai ai pe ea apoi mergi la setari si dai: Resetare din fabrica, iti va sterge tot de pe tel dar va functiona aproape ca nou dupa aceea! Apoi iti vei pune inapoi doar aplicatiile care le folosesti, nu orice, contactele pozele si gata! Asta trebuie sa faci daca nu vrei sa-ti cumperi alt tel!

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Face asa pentru ca ai prea multe aplicatii in telefon! Mai sterge din ele care nu le mai folosesti!

| Paharepejos explică (pentru lpavel):

Am doar 3 aplicații pe el dar mai de mult aveam mai multe.

| Paharepejos explică (pentru lpavel):

Mulțumesc!

| lpavel a răspuns (pentru Paharepejos):

N-ai pentru ce, mi-a facut placere!

| lpavel a răspuns (pentru Paharepejos):

Atunci e din cauza ca e vechi dar nimic nu e inca pierdut, salveaza-ti contactele si pozele de pe tel si tot ce mai ai pe ea apoi mergi la setari si dai: Resetare din fabrica, iti va sterge tot de pe tel dar va functiona aproape ca nou dupa aceea! Apoi iti vei pune inapoi doar aplicatiile care le folosesti, nu orice, contactele pozele si gata! Asta trebuie sa faci daca nu vrei sa-ti cumperi alt tel!

Întrebări recente