Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 24 Februarie 2019 sunt:
Salut TPU! Am si eu o nedumerire.De curand, mi- am facut Facebook.Ce nu inteleg eu este ca nu pot sa vad povestile(story- urile) oamenilor, nici pe Messenger, nici pe Facebook.Nu stiu de ce, adica nu...? (mai mult)
Dragi colegi de pe YouTube vreau sa vă întreb: Am un telefon Allview P6 Brown și nu știu dacă este compatibil cu bitefender free, îmi scrie pilotul automat activat dar nu îmi scanează aplicatiile...? (mai mult)
Buna,am un j6 2018 si nu imi mai tine mult bateria de cand i-am dat update la soft, astept pana vine actualizare de Android 8.1 sau ce sa fac astept niste idei de la voi.Multumesc mult!
Ce sa aleg Samsung Galaxy J8 2018 lite sau Xiaomi Mi A2? Tin sa precizez ca il iau doar pentru poze!
Cum dau resetare toatala la telefonul motog5 Repet resetare totală Nu pot trece de contul Google Nu merge soluția "recovery mode/factorul reset pentru că tot nu pot trece de cont
Salut. A primit cineva vreun premiu din concursul de la Vodafone dai si primesti?
Salut,de ce când încearcă cineva sa mă sune intra robotul și spune: "Numărul format este blocat pentru apelurile de sosire." REPEDE VA ROG!
Buna ziua, am un colt de display dezlipit la un p10 lite dar foarte putin, aveti idee cat costa sa l lipeasca la loc?
Hei TPU! Voi ce ați alege dintre Samsung Galaxy S9 plus, Samsung Galaxy note9 sau iPhone XR Red și de ce ați alege asta?
Buna TPU. Am si eu o problema! Am un Samsung galaxy s9+ si am venit din afara de cateva zile, am o cartela Vodafone si cand vrea cineva sa ma sune intră imediat casuta vocala! Aveti idee de ce?
Salut TPU, ca m ar costa schimbarea bateriei la s6 edge si achizitionarea unui incarcator original?
Buna TPU! Am o foarte mare problema. Mi am resetat telefonul(j3 6) la setarile din fabrica si acum imi cere vechiul cont de google, dar eu nu mai stiu parola. Stiti cumva vreo solutie va rog mult de...? (mai mult)
Funda???? IPhone 6s /se sau p20 lite? Păreri / mai bun din orice punct de vedere / funcționalitate. Vreau ea achiziționez unul din cele 3
Am cost supkimentar la Orange fe 1.5 euro si as vrwa sa scap de el ...sau..nustiu.
Hei! Am si eu o problema, de cateva zile nu mai pot primi mesaje pe telefon, am incercat sa imi resetez parola la diferite conturi si nu- mi permite, oare de ce? telefonul este dual sim si am 2 ...? (mai mult)
Buna! La Huawei P20 Lite se pot scoate butoanele legate de Magazine unlock de pe Ecranul de blocare? Eu, din greseala, le apas, si tot schimb poza fixa cu cele derulante. Multumesc anticipat!
Salut, am un telefon Samsung Galaxy A5 2017 si problema este ca bateria telefonului se descarca repede cand il incarc de la vreo 30 sau 40% si cand il incarc cand ajunge sub 20% se descarca mai incet,...? (mai mult)
Niste site-uri de vanzari telefoane
Un telefon pe la 700 de lei
Salut.De obicei imi incarc telefonul prin cablul USB de la unitatea calculatorului.De cateva saptamani la conectare imi apare urmatorul text:DEVICE DRIVER SOFTWARE WAS NOT SUCCESSFULLY INSTALED.PLEASE ...? (mai mult)
Mi am spart ecranul la telefon recent si cand am fost la un service persoana de acolo a zis ca doar geamul este crapat dar mi- a recomandat schimbarea cu tot cu display. Intreb deoarece este o diferenta...? (mai mult)
Buna ziua, am un colt de display dezlipit la un p10 lite dar foarte putin, aveti idee cat costa sa l lipeasca?
Salut prieteni. Ma confrunt cu o problema. Telefonul mamei, un Nokia vechi, cu tastatura, nu mai primste mesajele de la verificarea creditului. Adica tastem *123#, imi da un mesaj ca voi primi un ...? (mai mult)
Salut! acum 12 zile am comandat de pe Vodafone un telefon (S9) si cand am sunat la centrul de la Bucuresti mi au spus ca ar cam veni in 10 zile. Vazand ca nu mai vine telefonul am sunat ieri si alaltaieri...? (mai mult)
Buna TPU! Am si eu o mica problema. Aseara mi- am luat muzica de pe yt converter si cred ca am dat de un site de virusi care imi tot trimit notificari tendentioase, precum : "Afla data mortii", "Ai un...? (mai mult)
Ce sa fac daca ma trezesc in urmatoarele zile cu curierul la usa cu o comanda de 7.700 de lei( SAMSUNS S 10+ 1 TERA). Cred ca mi- a dat un coleg comanda din greseala (sau cu intentie...) Deci... fara...? (mai mult)
Salutare, am un numar de telefon pe DIGI pe care il folosesc dar nu sunt titular (titularul are 2- 3 abonamente de telefonie). Vreau sa ma portez in alta retea(telekom) si sa imi pastrez numarul de telefon,...? (mai mult)
Cum sa transef bani de pe un numar unite pe unul Orange
Este adevarat ca NOTE 10 apare in luna august a anului 2019?
Prin programul Orange phone credit se poate achizitiona telefon cu reducere la liber, sau trebuie sa faci abonament?
Salut. De curând am achiziționat un Samsung Galaxy A7 2018. Problema este că de multe ori (pe fundal gri sau alb în special și când luminozitatea este mai mică) o jumătate a ecranului parcă ...? (mai mult)
Salut! Doresc să cumpăr o antena de amplificare semnal GSM/UMTS/LTE, încalc cumva legea daca folosesc așa ceva? Îmi trebuie un acord ceva din partea companiilor de telefonie mobila? Îmi poate...? (mai mult)
Exista Huawei y6 de 32 gb, daca da dati-mi link-ul va rog
Bună seara cine a-mi poate spune de ce am apare pe telefon Samsung grand prime mesajul Downloading... Do not turn off target... Și al las asa nu se antampla nimic l-am lăsat și 2 ore
Ce telefon îmi recomandati dintre Samsung A8 sau s7 și de ce? La baterie și la preț mai avantajos
Salut! Ce sa aleg dintre un SAMSUNG GALAXY A6 (2018) 32gb VS. HUAWEI P SMART (2018) 32gb? Stiu ca Huawei-ul este putin mai vechi, dar mai puternic.
Telefoanele precomandate de exemplu s10E cu cat e mai scump cu diferenta de mai astept pana apare de tot?
Telefoane bune pentru jocuri? in jurul sumei de 400lei? ma refer la telefoane sh... nu cred ca exista telefon bun pentru jocuri la banii astia nou.
Păreri Samsung galaxy j6 si j6+?
Am cumparat un Samsung s4 de pe olx si mi se descarca cate un procent din 2 in 2 minute la baterie.pe voi cat va tine bateria?
Salut, Huawei P20 Lite sau Huawei P Smart 2019
Salutare. Am o problema ciudata cu un Samsung. Si anume vorbesc la tekefon cu sotia care are handsfree.ul iar daca il baga in buzunar si nu mai vorbeste si e liniste in jurul telefonului, se inchide apelul...? (mai mult)
Salut, am un j5 2016 2gb ram. de ce imi merge in lag pubg.ul? am jucat pe un LG g2 tot 2gb ram si mergea super bine( pe low). pot sa fac ceva sa mearga fara lag? daca nu, ce telefon as putea sa...? (mai mult)
Salut am si eu un Samsung s8plus si mi s-a stins si s-a aprins dupa si mea ramas blocat cu numele de la Samsung si nu pot face nimic nici macar sal resetez
Ce telefon imi recomandati pana in 20 mil? Ma gandeam la S8, dar mai e si Honor 10. Parca as merge tot pe S8. Ceva pareri?
E o întrebare banală Cine folosește aplicația My Vodafone și e în concursul Dai Și Primești? (Pentru schimbul de cartonașe) ????????
Sallut! am un iPhone 6 plus si aveam in ecran pe el si tot facea figuri se butona singur si avea si o pata albastru spre mov si am schimbat display- ul si tot asa face si tot se vede pata nu stiu ce sa...? (mai mult)
Buna TPU. Telefonul mamei mele are o problema. Nu mai fumctipneaza aproape deloc touch screenul. Adica nu poate sa miste in dreapta in stings. Si cand apasa pe ceva ai raspunde o voce ( ai 40% baterie ...? (mai mult)
Buna! Am un iPhone 8 plus si mereu cand îl inchid ecranul se face roșu apoi se inchide. Cum pot sa îl repar? Dau funda!
Salut.Am un telefon Ihunt Alien x lite și merge cam greu blocandu- se.Dar nu asta e problema. Problema este că îmi sună telefonul dar nu pot să răspund.Nu îmi apare nimic. Ajutați- mă vreau un...? (mai mult)
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Placa de indreptat parul Remington Ceramic Straight S3500
37
Dismally întreabă:
elcosmin întreabă:
MariusNWM întreabă:
IIIshaneIII întreabă:
O relatie normala si deschisa nu tine cont de primul care isi impartaseste sentimentele, sau ordinea in care sunt impartasite. Trebuie sa fiti cei mai buni prieteni, sa va cunoasteti unul pe celalalt...... (mai mult)
Pare o lupta de- a ta impotriva... ta. In cazurile astea, cand mintea incearca sa te convinga sa te autodistrugi este preferabil sa te vezi cu un psiholog. Stiu ca e greu sa te convingi sa faci asta. ...... (mai mult)
La ora actuala sunt Lasere medicale speciale pentru dermatologie, pentru piele si care pot curata si regenera pielea fara nici o durere si in scurt timp. Unii apeleaza la laser daca au prea mult par pe...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!