Chestia asta o apărut la şcoală, pentru ca băieţii să nu le vadă absorbantele din geantă fetelor
Mă rog, în general nu-i frumos să te uiţi prin lucrurile oamenilor.
Si eu am facut asta cand eram mai mica, nu mai stiu ce am scos de am primit o asa palma peste maini si-o privire de balaur
treaba e ca nici mie nu-mi prea convine sa-mi umble altii prin lucruri sau in ghiozdan (nu car genti), mi-e ca s-ar speria prea tare...
Nu stiu cum ai putut sa gasesti ceva in geanta ei, fiind femeie.Pe la mama in geanta cred ca au trecut tancuri si rachete, deci te felicit ca ai putut distinge obiectele din poseta fetei.
Esti tu mai curios din fire! Erai fardat si rujat cand te-a prins? Altfel nu-i inteleg supararea, un gest asa nevinovat n-ar trebui sa deranjeze. Te-a nimerit cand a aruncat cu geanta dupa tine? Pentru vanatai, pune o intrebare la "Sanatate"...
Nu este vorba de "ce poti sa gasesti in ea"
Este vorba despre moralitate, educatia primita acasa si bun simt.
Daca vrei sa pari macar un gentleman si un tip cool, data viitoare cand te mai racaie in palma sa mai cotrobai, bea un pahar cu apa si-ti trece. Good luck!
N-are mă nimic. Dacă găseşti maxim 2 tampoane într-o geantă nu-ţi bagă nimeni cuţitul în ceafă. Dar deja a început să mă sâcâie chestiile astea cu "niciodată să nu întrebi o femeie câţi ani are" şi alte căcaturi de genu. Nu vreau să mă laud dar când mă întreabă careva câţi ani am îi răspund cu cea mai mare plăcere, nu-mi sare căcatul din mine de nervi.
Aşa că controbăie cât vrei prin geantă Mă piş pe ele de femei ciudate.
Lavinia_7573 întreabă: