Sincer cand ma trezesc dimineata.mai ales daca nu am dormit destul, si d obicei nu dorm destul, nu pot sa scot nici un cuv decat dupa jumate d ora dupa ce m-am trezit
primul lucru p care il fac e sa fac un dus, dupa care sa beau o cafea. abia dupa asta pot sa scot ceva p guradar nu stiu ce zic prima data cand ma trezesc deoarece avand in vedere ca deschid gura prea tarziu nu zic nici buna dimineata
ci mereu zic altceva.depinde ci cine sunt acasa si despre ce vorbesc cu persoana respectiva.
Azi de exemplu m-am trezit plangand. Si am zis ceva obscen
.
De obicei,"buna'ziua d'nu tata" sau "oooo, d'nu Chiriac ce mai faceti? aveti bani?"
Bafta.
Cand este in timpul scolii : " Inca o ora de somn doamne mai vreau "
Iar in rest mai glumesc cand sunt cu cineva acasa. Daca sunt singura, deschid pc`ul, se blocheaza si injur
Oftez profund ca nu mai pot sa dorm iar apoi intru la parinti in camera si ei ma intreaba ''nu stii sa saluti?'' iar eu, in final le zic buna dimineata...
Pai de luni pana vineri spun:pff iar la scoala?
Si in weekend: doamne ce mult am dormit
Depinde de zi. Dacă mă trezesc dimineaţa lângă ea atuci o pup finuţ şi îi zic „neaţa"; Dacă trebuie să mă duc la servici zic ceva în genu... azi iar la muncă şi dacă îs liber „cafea..." ))
Alissa193 întreabă:
pupimik întreabă:
KillMePlease întreabă:
Gabrielle16 întreabă:
AlinMariana întreabă: